Здравей Гост

Честита Баба Марта

• 37 Отговора
  • 4068 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Честита Баба Марта
« -: Март 01, 2011, 08:35:00 am »

Да сте живи и здрави ! :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Re:Честита Баба Марта
« Отговор #1 -: Март 01, 2011, 03:22:03 pm »
Бъдете здрави, изпълнени с любов и жизнена енергия!

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Март 01, 2011, 03:29:49 pm »
Честита Баба Марта!!!

И аз желая на всички тук от форума,да сте много здрави и щастливи :wub: :wub: :wub: :wub:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #3 -: Март 01, 2011, 04:34:13 pm »
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!

Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 01, 2011, 07:34:57 pm »
Честита Баба Марта!  :blink:
За мен този празник символизира началото на пролетта, възраждането на живота и надеждата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #5 -: Март 01, 2011, 07:45:57 pm »
Честит празник и от мен! Бъдете най-вече здрави и щастливи, останалите неща се подреждат сами.
За мен днешният ден е наистина начало, преназначиха ни на новите длъжности.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Март 01, 2011, 08:00:47 pm »
Честит празник и от мен! Бъдете най-вече здрави и щастливи, останалите неща се подреждат сами.

Мии...честито и много успехи! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Март 01, 2011, 08:06:05 pm »
Мерси, Марая  :wub:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #8 -: Март 01, 2011, 08:20:28 pm »
Честита Баба Марта!!! Бъдете живи, здрави, весели и засмени! :wub:

« Последна редакция: Март 01, 2011, 08:28:20 pm от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #9 -: Март 01, 2011, 09:40:20 pm »
Честита Баба Марта!!! ;D
Здрави и щастливи от живота да сме всички ние и семействата ни!
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Март 01, 2011, 09:41:50 pm »

БРАВО, ЧЕСТИТО!
ВСЕ НАПРЕД И НАГОРЕ!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #11 -: Март 01, 2011, 09:54:40 pm »
Да ти се връща, колежке  ;D. Честито и на теб.

Исках да ти кажа, че с новия си аватар ми приличаш на хулиганка  :blink: Интересни са преходите в търсене на себе си и са толкова различни при всеки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Март 01, 2011, 10:01:05 pm »
Да ти се връща, колежке  ;D. Честито и на теб.

Исках да ти кажа, че с новия си аватар ми приличаш на хулиганка  :blink: Интересни са преходите в търсене на себе си и са толкова различни при всеки.

А-а-а, не е търсене. по-скоро ми е омръзнало да излъчвам една сериозна самоличност, каквото се налага да правя през последните години. Откакто ни направиха държавни служители не можем да ходим с презрамки, не можем да носим къси поли...съвсем като в казармата. В ежедневието съм една съвсем делова жена. Но ако ме видиш през отпуската ми, няма да ме познаеш.  ;D

колежка?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #13 -: Март 01, 2011, 10:06:55 pm »
Откакто ни направиха държавни служители не можем да ходим с презрамки, не можем да носим къси поли...съвсем като в казармата. В ежедневието съм една съвсем делова жена. Но ако ме видиш през отпуската ми, няма да ме познаеш.  ;D
колежка?
Аууу предатели имало тук ... и какво ... държавни служители ... лесно ви е на вас, защо не станах и аз навремето ... (изтървах си датата за интервюто  ;D, ама то това с часовник не се коригира  ;D, мислех си, че ми е късметче това, че съм изтървала датата, ама може и да не е било  :-\ късметче)

То държава няма, а вие служители? Хората гладни - хляб няма да ядат, мръзнат насам натам, търсят - откъде нещо да излезе, малко работа да има ...  ;)  :wub:, ама вие явно гледате за друг да има ... пък нас ... Не ми се струва да върви на добре работата, ама никак ... От как Цветелина си продаде банката ... сега май цялата държава е решила да продава ...Дано се намери някой да ни купи  ;D :57: :rolf:

П.С. Ей ся разбрах защо имате толкоз време да четете из форумите и из зодиите ....
« Последна редакция: Март 01, 2011, 10:13:03 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 01, 2011, 10:19:55 pm »
П.С. Ей ся разбрах защо имате толкоз време да четете из форумите и из зодиите ....

Когато си бях офис служител, и аз само по форуми висях... Няма значение дали си на държавна работа или в частна фирма. Но минаха онези безгрижни времена, вече работя за себе си, от дома.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #15 -: Март 01, 2011, 10:21:27 pm »
Но минаха онези безгрижни времена, вече работя за себе си, от дома.
Дай боже всекимо това  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Март 01, 2011, 10:24:00 pm »

Ееее! Ако ти кажа колко работа съм свършила днес, едва ли ще говориш така...работя на 2 места и успявам някак. А за държавата - не отговарям. Аз отговарям за моята си работа.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #17 -: Март 01, 2011, 10:55:01 pm »
А за държавата - не отговарям. Аз отговарям за моята си работа.
Мъдра мисъл ..., ама така не е ли прекалено лесно? Или просто гледаш да не носиш голяма отговорност ... То и аз какво ли съм се замислила ... гледам си мойта си работа, мойто си семейство ... пък другите да му мислят ... Странно защо не съм такъв човек  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #18 -: Март 01, 2011, 11:46:16 pm »
ЗА НОВОТО НАЧАЛО :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Март 02, 2011, 12:07:22 am »
ЗА НОВОТО НАЧАЛО :blink:

Ще бъде! Две тежки планети сменят скоро знак.