Здравей Гост

Честита Баба Марта

• 37 Отговора
  • 4052 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Честита Баба Марта
« Отговор #20 -: Март 02, 2011, 12:11:29 am »
Честит празник и от мен! Бъдете най-вече здрави и щастливи, останалите неща се подреждат сами.
За мен днешният ден е наистина начало, преназначиха ни на новите длъжности.

Кали, защо нямаш статистика на брой публикации? какво е това, което ти пише...и аз искам, ако може.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #21 -: Март 02, 2011, 12:34:31 am »
Да ти се връща, колежке  ;D. Честито и на теб.

Исках да ти кажа, че с новия си аватар ми приличаш на хулиганка  :blink: Интересни са преходите в търсене на себе си и са толкова различни при всеки.

А-а-а, не е търсене. по-скоро ми е омръзнало да излъчвам една сериозна самоличност, каквото се налага да правя през последните години. Откакто ни направиха държавни служители не можем да ходим с презрамки, не можем да носим къси поли...съвсем като в казармата. В ежедневието съм една съвсем делова жена. Но ако ме видиш през отпуската ми, няма да ме познаеш.  ;D

колежка?

Ти не беше ли в РИОКОЗ, и сега не се ли сляхте с Агенцията за храните? Нас днес ни преназначиха в Агенцията.  Тук също са забранени тънки презрамки, поли и др.
Не знам защо на публикациите ми пише "leet", днес сутринта видях, че са 1333 и си казах, че това е много фатално  ;D. Нямам нищо общо с това.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Март 02, 2011, 12:36:50 am »
Да ти се връща, колежке  ;D. Честито и на теб.

Исках да ти кажа, че с новия си аватар ми приличаш на хулиганка  :blink: Интересни са преходите в търсене на себе си и са толкова различни при всеки.

А-а-а, не е търсене. по-скоро ми е омръзнало да излъчвам една сериозна самоличност, каквото се налага да правя през последните години. Откакто ни направиха държавни служители не можем да ходим с презрамки, не можем да носим къси поли...съвсем като в казармата. В ежедневието съм една съвсем делова жена. Но ако ме видиш през отпуската ми, няма да ме познаеш.  ;D

колежка?

Ти не беше ли в РИОКОЗ, и сега не се ли сляхте с Агенцията за храните? Нас днес ни преназначиха в Агенцията.  Тук също са забранени тънки презрамки, поли и др.
Не знам защо на публикациите ми пише "leet", днес сутринта видях, че са 1333 и си казах, че това е много фатално  ;D. Нямам нищо общо с това.

Нееее, аз работя в отдела за контрол на нехранителни обекти и стоки и оставам в РИОКОЗ. Ние се сляхме с Регионалния център по здравеопазване и станахме Регионална здравна инспекция. А ти във Варна ли живееш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

123

• *
  • 230
« Отговор #23 -: Март 02, 2011, 12:42:43 am »
Така като ви чета ... големи промени стават в това БГ ... да видим къде ще му излезе края.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Март 02, 2011, 12:49:20 am »
Така като ви чета ... големи промени стават в това БГ ... да видим къде ще му излезе края.

Ъъъ, козметични промени

« Отговор #25 -: Март 02, 2011, 12:54:52 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Бъдете здрави, весели и засмени!!!

« Отговор #26 -: Март 02, 2011, 01:43:49 am »
Вече честитих в другата тема,но и тук да се отчета  ;D

Честита Баба Марта!Живи,здави и много щастливи!  :88:

*

Asol

• 4140
« Отговор #27 -: Март 02, 2011, 01:44:28 am »

« Отговор #28 -: Март 02, 2011, 01:48:01 am »
Честита баба Марта !  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Март 02, 2011, 01:51:23 am »

Асол , благодаря за красотата! :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #30 -: Март 02, 2011, 01:52:45 am »
Да ти се връща, колежке  ;D. Честито и на теб.

Исках да ти кажа, че с новия си аватар ми приличаш на хулиганка  :blink: Интересни са преходите в търсене на себе си и са толкова различни при всеки.

А-а-а, не е търсене. по-скоро ми е омръзнало да излъчвам една сериозна самоличност, каквото се налага да правя през последните години. Откакто ни направиха държавни служители не можем да ходим с презрамки, не можем да носим къси поли...съвсем като в казармата. В ежедневието съм една съвсем делова жена. Но ако ме видиш през отпуската ми, няма да ме познаеш.  ;D

колежка?

Ти не беше ли в РИОКОЗ, и сега не се ли сляхте с Агенцията за храните? Нас днес ни преназначиха в Агенцията.  Тук също са забранени тънки презрамки, поли и др.
Не знам защо на публикациите ми пише "leet", днес сутринта видях, че са 1333 и си казах, че това е много фатално  ;D. Нямам нищо общо с това.

Нееее, аз работя в отдела за контрол на нехранителни обекти и стоки и оставам в РИОКОЗ. Ние се сляхме с Регионалния център по здравеопазване и станахме Регионална здравна инспекция. А ти във Варна ли живееш?
Логично, но не се сетих, че контролорате и нехранителни обекти. В София съм.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #31 -: Март 02, 2011, 01:55:41 am »
Честита баба Марта !  :blink:
Много са сладки  :wub:, като аватарчето ти  :wub:

В София съм.
Честито  ;D
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 02, 2011, 02:35:10 am »
Много оригинална мартеничка, Асол, професионално си изпипала дизайна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Март 02, 2011, 02:37:24 am »
Асол, имаш страхотни заложби в компютърния дизайн, Браво!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #34 -: Март 02, 2011, 03:26:53 am »

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН !       ;D

Поздрави от:  Баба Марта   

БАБА МАРТА БЪРЗАЛА

Баба Марта бързала,
мартенички вързала:
морави, зелени,
бели и червени.

Първо на гората –
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
косът хубавец.

После на градините –
да цъфтят гергините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартенички чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени.

Баба Марта се засмя,
взе червената метла.
Белия снежец измете
и набързо се завтече.
Спря  полека при кокичето
да е здраво  пак момичето;
После тропна си хорце в полето
за да скача и момчето.
И провикна се в захлас
да я чуем чак при нас:
-Нека всички са засмени,
здрави, бодри, пременени.
Мартенички  вpъзвам на ръчичките
за да пеят с радост всичките!   
Баба Марта е при вас -
бягай бързо, студ и мраз!

Мария Тупарова-Евтимова

*

123

• *
  • 230
« Отговор #35 -: Март 02, 2011, 02:21:14 pm »
 :blink:

« Отговор #36 -: Март 02, 2011, 10:08:15 pm »
Честита баба Марта! Много здраве и само положителнии емоции!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #37 -: Март 03, 2011, 07:55:11 pm »
Честита баба Марта! Много здраве и само положителнии емоции!

Много отдавна се чудя защо си с такъв аватар? Защо изгубен ангел? Но както и да е ... мерси за мартеничката, то май още може да се подаряват ...., не само на първи март или ...