Здравей Гост

Телепатия

• 10 Отговора
  • 2738 Прегледи
*

Gostenka

Телепатия
« -: Юли 17, 2005, 09:16:08 am »
:)
Чела съм, че хора представители на една стихия могат да имат силна телепатия по между си.
Обаче неможе със всички да я осъществяваме.
Има ли някакви специални показатели , които са също необходими, за да се осъществи телепатията между двама души? :ph34r:  :rolleyes:  

*

D

Телепатия
« Отговор #1 -: Юли 18, 2005, 12:29:42 am »
Цитат
:)
Чела съм, че хора представители на една стихия могат да имат силна телепатия по между си.
Обаче неможе със всички да я осъществяваме.
Има ли някакви специални показатели , които са също необходими, за да се осъществи телепатията между двама души? :ph34r:  :rolleyes:
Да речем съвпад на нептун с нещо си,или слънце в 12-ти

*

Gostenka

Телепатия
« Отговор #2 -: Юли 19, 2005, 01:13:24 pm »
Благодаря ти :)
А има ли някакви други предпоставки  :blink: :)?
Например нужно ли е Луните да са в хармонцинчи аспекти една с друга , както и отношенията между Слънцата и Луните да са благоприятни, или тъкмо на обратнотото - при оопозиции например да протича по-мощно ? :ph34r:

Знаеш ли? :)

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Телепатия
« Отговор #3 -: Юли 20, 2005, 01:47:48 am »
Цитат
Благодаря ти :)
А има ли някакви други предпоставки  :blink: :)?
Например нужно ли е Луните да са в хармонцинчи аспекти една с друга , както и отношенията между Слънцата и Луните да са благоприятни, или тъкмо на обратнотото - при оопозиции например да протича по-мощно ? :ph34r:

Знаеш ли? :)
Не съм сигурен,мисля че е по-лесно при добри аспекти между луните,например тригони или съвпад.Тогава хората се разбират на подсъзнателно ниво,може и без думи.Пък и луната си е водна стихия по принцип,а водните стихии са по развити от към интуиции и усещания

*

Gostenka

Телепатия
« Отговор #4 -: Юли 20, 2005, 08:48:36 am »
Благодаря , DDD  :)  

*

АН

Телепатия
« Отговор #5 -: Юли 20, 2005, 12:39:30 pm »
да нямаш нужда от телепатична връзка с някого покрай оня хармоничен аспект на Марс и Венера? :D  

*

Gostenka

Телепатия
« Отговор #6 -: Юли 20, 2005, 01:22:41 pm »
Цитат
да нямаш нужда от телепатична връзка с някого покрай оня хармоничен аспект на Марс и Венера? :D
Ami... :lol:
Tq veche beshe , oshte pri pyrvi pogled , dosta moshtna :ph34r:
Venera e imala trigon i s Pluton. :ph34r:
Te takiva raboti idvat, kogoto i kydeto nai-malko gi ochakva chovek. :ph34r:
Obache mi e neudobno da si kaja   :unsure: :D  :rolleyes:
Inache na vyprosa - Da ,moje bi ,inache nqma drug nachin, osven telepatiq   :D
Ot okultna gledna tochka zashto edni hora se razbirat na podsyznatelno nivo i to tolkova silno ,che da se chudi chovek,koq misyl e negova i koq chujda? :blink:
Izvinqi za latinicata , AH  :unsure:  
 :rolleyes:

*

АН

Телепатия
« Отговор #7 -: Юли 20, 2005, 01:30:59 pm »
Цитат
Цитат
Ami... :lol:
Tq veche beshe , oshte pri pyrvi pogled , dosta moshtna :ph34r:
Venera e imala trigon i s Pluton. :ph34r:
Te takiva raboti idvat, kogoto i kydeto nai-malko gi ochakva chovek. :ph34r:
Obache mi e neudobno da si kaja   :unsure: :D  :rolleyes:
Inache na vyprosa - Da ,moje bi ,inache nqma drug nachin, osven telepatiq   :D
Ot okultna gledna tochka zashto edni hora se razbirat na podsyznatelno nivo i to tolkova silno ,che da se chudi chovek,koq misyl e negova i koq chujda? :blink:
Izvinqi za latinicata , AH  :unsure:  
мощно средство си е телепатията в някои случаи :D

По някое време /особено на 20години :D / може да се окаже недостатъчна обаче :D - тогава ще му мислиш :D

А иначе въпросът е комплексен.....

На първо място стои, според мен, индивидуалната способност. Ти явно я имаш, което си се потвърждава и от разните фактори в хороскопа ти.
И тогава трябва да питаме защо с някои хора е особено силна....Явно има съвместимост между вас поне сега :D  

*

Gostenka

Телепатия
« Отговор #8 -: Юли 20, 2005, 01:53:27 pm »
Blagodarq ti , AN:) :rolleyes:
Ami sega...tq bi mogla da zaslabne s vremeto li , syvmestomostta ? :rolleyes:
Shte mi e malko krivo, mnogo hubav Skorpion   :D
По някое време /особено на 20години  / може да се окаже недостатъчна обаче  - тогава ще му мислиш  

[/I] E , ne e mnogo vreme, shte mu mislq, kato doide  :D
Imah silnoto useshtane , che go poznavam ot predi , makar ,che sym sigurna ,che dosega v tozi jivot ne sme se sreshtali. :) Strahotna magichna misteriq :rolleyes:
Dori i da ne znachi nishto, se radvam, che imah podobno prejivqvane.  :)
Kolko mnogo zagadki ima po tozi svqt.  :)

*

АН

Телепатия
« Отговор #9 -: Юли 20, 2005, 02:05:19 pm »
имам много хубави спомени от преди четвърт век за една такава връзка между Скорпион и Рак :D

И ще ти кажа какво я промени качествено и то даже след като връзката беше на етап подписване на брачен договор с определена дата след месец :D - Ракът изглеждаше не достатъчно сигурен и уверен в действията си, а пък Скорпионът е подчинен на Марс и му допадат огнените неща :D

На теб обаче надали ти липсва плам с твоя огнен асцендент и се предполага, че ще допаднеш на господаря на Слънцето на Скорпиона :D  

*

Gostenka

Телепатия
« Отговор #10 -: Юли 20, 2005, 02:40:00 pm »
Blagodarq ti za hubaviq syvet ,  AN! Shte go imam predvid!
Shte se opitam da uravnovesq tezi dva znaka v sebe si ,kogato trqbva da si pokazvam temperamenta ,i ogynq i syshtevremeno , da umeq da byda sdyrjana i po-skromna kogato trqbva , a ne da letq ot ednata krainost kym drugata  :) Taka pravq obiknoveno.  :ph34r: