Milkyway,лунациите започват или приключват енергията на даден транзит или прогресия.И при мен пълнолунието е на рожденният ми ден върху опозицията Слънце/Плутон и върху нодалната ос ,но в 4/10 дом.Понеже тр.Уран дълго време е върху Слънцето ни ,сега лунацията го активира и ще усетим най-силно действието му.Понеже пълнолунието е в опозиция на Слънцето ни можем да очакваме да създаде проблеми свързани със съпруг(ако си семейна) ,с бащата,или с някой друг значим в живота ни мъж или авторитет.Проблемът може да е свързан със здравето му,кариерата или взаимоотношенията ни с него.Понякога това може да означава раздяла (опозиция),била тя временна или трайна.Тъй като Слънцето е и естествен сигнификатор на 5 дом ,може да изоставим внезапно(Уран) някой свой творчески проект,хоби,кариера или проблем свързан за или с дете.Мога да ти споделя какво беше при мен действието на лунното затъмнение месец февруари 28 градуса рак.Направи ми голям воден тригон със Слънцето и Нептун-4,8,12 дом.Приключих заема си с една вноска по-малко :blink:;запознах се с мъж зодия рак неочаквано(лунацията ми активира транзита на Юпитер и Уран върху Слънцето и СЛВ),сънувах пророчески сънища... :blink:
Значи passion-desire и ти си родена на 19ти март като мен?? :blink:Ако е така,това е страхотно.
Много ти благодаря за нещата, които си описала(
въпреки,че и аз отчасти ги подозирам),тъй като сме преживели и още преживяваме съвпада на тр уран върху слънцето опозиция плутон.
Всъщност,чак не мога да повярвям,че имаме еднакви аспекти и сме на една дата :unsure:
Както и да е.Да,аз имам дете и то е много трудно.Имам и мъж и баща.
Ти говориш за лунното затъмнение,а аз ще ти разкажа за слънчевото,което ми се случи в 6ти дом,тригон с венера от 10 дом и в съвпад с дирекционен нептун.Донесе ми предложение за желана от мен работа,точно на новолунието миналият месец което ми се падна в 7ми дом :blink: