Здравей Гост

Билет за хармония и щастие

• 57 Отговора
  • 10164 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Билет за хармония и щастие
« Отговор #40 -: Март 06, 2011, 03:29:28 am »
Ще се опитам да Ви дам моята простичка рецепта за щастие:
3 кг. цел -марс
6 кг. посока сатурн
3 кг. мисъл позитивна юпитер
1 кг. мотив марс
и парченца любов!
венера , нептун , луна
 ;D

ами ако парченцата са все счупени и трябва да ги лепиш...   ;D ;D

P.S. Марс все пак не е "целта ", а само "стрелата "

За това са необходими парченца , а не цяло огледало.... ;D ;)
Стрелата или копието.....да целта е сатурн...,а защо не и Юпитер.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Март 06, 2011, 03:35:35 am »
няма проблем ;)
:o :o , почти еднаква домефикация имаме.... ;D....
Мисля , че каквото е трябвало да свърши Уран го е свършил....прегръщайки  се със слънчевите лъчи... ;D ;D...
Сложен период...,но изпълнен с предизвикателства и нетипични отношения....Трудности в социума....Бягство....Силни стремежи и вибрации...,липса на сън....
Но ти имаш билет за хармония и щастие...., преминала през изпитателния период....готова за нови подвизи и стремежи.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Март 06, 2011, 03:36:15 am »
Ще се опитам да Ви дам моята простичка рецепта за щастие:
3 кг. цел -марс
6 кг. посока сатурн
3 кг. мисъл позитивна юпитер
1 кг. мотив марс
и парченца любов!
венера , нептун , луна
 ;D

ами ако парченцата са все счупени и трябва да ги лепиш...   ;D ;D

P.S. Марс все пак не е "целта ", а само "стрелата "

За това са необходими парченца , а не цяло огледало.... ;D ;)
Стрелата или копието.....да целта е сатурн...,а защо не и Юпитер.... :rolleyes: :-\

А къде остави Слънцето?
« Последна редакция: Март 06, 2011, 03:41:02 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Март 06, 2011, 03:38:23 am »
Целта е Слънцето... ;)А всичко останало в натала е помощник,за да я реализираме. :blink:

Слънцето може да огрее...,но може и да не е огрее...Много зависи къде и как е поставено...По него търся творчеството и изявата...,но това не е цел за мен.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Март 06, 2011, 04:15:43 am »
Аз винаги съм под напрежение ;DПлутон...Уран...те са ми "приятелчета" по рождение.Добре ,че си имам Нептунчо малко да ме праща в царството на мечтите ,за да разтовравам :P.
А колкото до целта на живота ни ,това наистина е Слънцето :blink:Това ,че сме съответния слънчев знак не ни прави такива -Овен,Телец,Близнаци и т.н.,а трябва да направим така че да бъдем съответно Овен,Телец,Близнаци и т.н.Слънцето е "главният герой",АСЦ-пътешествието ,което ще предприемем за да го реализираме ,Луната(най-близко до Слънцето и никога отделно от него)инстинктивно ни предпазва и всичко останало като планети помага на "главния герой " да си изиграе възможно най-добре ролята му отсъдена  тук,в момента. :blink:

С толкова ретро планети и Плутон на МЦ , Уран в 10-ти...нормално да има напрежение... ;D
Що ли ми е познато!? ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 06, 2011, 04:22:17 am »
Според мен по-скоро "Билетът за късмет" ни е подарък,както казваш ти от Вселената. :blink:В натала Венера/Юпитер,Юпитер силен,Стрелец-това е всеизвестен факт.Но къде в натала "пише" и можем да "разчетем" ,че човек ще бъде перманентно щастлив. :blink:Щастието се търси...изживява...и който умее го съхранява за по-дълго. За това мисля,че е следствие от хармонията.

В баланса на енергийния потенциал на картата...си мисля аз.... :rolleyes: Във всяка карта е заложено...,просто посоката , избора , промените са нещата в/у които следва да обърнем внимание....Няма перманентно щастие и нещастие....
Не свързвам щастието с Венера и Юпитер ...търся и ровя за събития маркирани от двете....Еми...ТЦ....Няма....

Няма и да намериш. В твоята карта нямаш "аспекти на щастието", така както ги наричат клиширано по Венера и по Юпитер. Нищо не може да се случи, ако не е записано по натал. Ти търси нещо по проработката на опозицията Луна-Нептун или нещо друго...със сигурност ще си изведеш твои закономерности. Не може да няма такива.

Стела....,защо не приемаш тригона м/у луна и уран в картата ми  , а приемаш тази опозиция която е по-широка? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 06, 2011, 05:40:28 am »
Познато ти е нали? ;D Сега ми е още "по-весело" -Уран върху Слънцето и нодалната ос,опозиция Уран и Юпитер(У на Асц),картинката както разбра се допълва от Пр.Луна към стелиума ми и тя като го остави ,ще го хване Сатурн месец октомври-голям купон :P...Но пък за това съм си "избрала" да се родя с АСЦ Стрелец в 1 градус,за да приемам тези " веселби" откъм хубавата им страна.Ето ти повод за щастие. :P

Динамичен и еуфуричен е периода на Уран върху слънце... ;D...
Принципно се осъзнава след като премине транзита...Каквото и да си говорим , когато става дума за Уран има живот! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 06, 2011, 05:57:31 am »
Това съм аз - Хело и Фея. А може би не съм.  :thinking:

Във връзка с темата да питам - има ли някой от София, който утре сутринта иска да присъства на сеанс по Техники за Емоционална Свобода?

В колко часа? :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 06, 2011, 06:00:02 am »

Във връзка с темата да питам - има ли някой от София, който утре сутринта иска да присъства на сеанс по Техники за Емоционална Свобода?

Ти ли искаш да дойдеш?  :P

Ама става въпрос за това само да присъства. За подкрепа. Пък може и да научи нещо. С братовчедка ми ще ходим, обаче искам да взема и още някой, когото познавам, макар и не особено близко.

В колко часа?! Ще бъда в С-я ... ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Март 06, 2011, 06:01:52 am »

Ти ли искаш да дойдеш?  :P

Ама става въпрос за това само да присъства. За подкрепа. Пък може и да научи нещо. С братовчедка ми ще ходим, обаче искам да взема и още някой, когото познавам, макар и не особено близко.

В колко часа?! Ще бъда в С-я ... ;D :P

Теб няма да те взема.

Добре! :haha: :haha: , аз съм свободна от емоции...., но бих дошла за кураж.... :rolleyes: ;D...

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 06, 2011, 06:14:21 am »

:rolf: :yahoo:

*

123

• *
  • 230
« Отговор #51 -: Март 06, 2011, 11:13:44 am »
Едно време като се ровех в бг.мама (както сега се ровя и досаждам тук  :rolf:) имаше една такава тема, тя сигурно още си я има за "Емоционалната Свобода", ама нещо не ме накефиха тия техните техники, а и закъде сме без емоции ... аз моите си ги изразявам наляво и надясно .... както и да е ... Там май темата поддръжаше една пичка Мая и сина и Кирчо ... (по спомен пак говоря, може и да бъркам  ;D), ама ако случайно тя води семинара мини да се отчетеш после как е минало  ;)
Аз бих се записала в някакъв сеанс "Хормоните и начините да се справим с тях"  :rolf:, че нещо в повечко ми идват  ;)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #52 -: Март 06, 2011, 02:32:54 pm »
Щастието е едно за всички нас , и то е простичко - липсата на НЕщастие. И от тази позиция , ако разгледаме какво е нещастие , то това са всички мисли които ни карат да се чувствами нещастни, а това са отрицателните мисли, тези които са със знак - към нас. Тогава щастието би било липсата на такива отрицателни мисли. Сами по себе си обаче и положителните и отрицателните мисли са само в дуалния свят, в материалната действителност, където властва Егото, което дава квалификации и казва : лошо-добро, красиво-грозно....... щастие-нещастие. Постигането на състояние при което си в центъра , в себе си, в божественното аз, което не дава квалификации, а приема случващото се само като констатация , без да я квалифицира /напр. без да изпада в еуфоричност или пък в яд/, това би било  истинското - хармония, светлина, любов....

« Отговор #53 -: Март 06, 2011, 04:23:08 pm »
Цитат
сеанс по Техники за Емоционална Свобода?

Тези сеанси трябва да се рекламират като техники за финансово освобождаване.Не зная всъщност каква точно е идеята им,но ако има истинско освобождаване от емоции,то то би било не само от негативните емоции,но и от позитивните.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 06, 2011, 08:55:51 pm »
Билета за хармония и щастие се съдържа във всеки натал....Въпроса е да намерим в лабиринта от аспекти изходната позиция.....Мисля , че не хормоните , а енергията , която притежаваме е движеща сила в това ни пътуване.... Всичко във вселената е атоми , протони , неутрони, молекули.... :unsure:
Квантовия скок е точно това... ;D Едно ново ниво на разбиране и приемане....,една щастлива случайност да промениш посоката ма мисълта....,която е изключително мощно оръжие на човечеството....И тъй като всичко е енергия и всяка мисъл има своето енергийно поле -част от цялото единствено тя- мисълта е онзи производствен процес на хармония и щастие...
Квантовите физици откриха , че съзнанието ни заражда енергията във Вселената , а това от своя страна означава , че мислите ни определят енергийните нива. И когато фокуса е поставен върху положителни неща...то тогава енергията е с високи вибрационни честоти...чиста и спомагателна за света.....Свободни сме да избираме мислите си....,мисля , че това е единствената автентична свобода която притежаваме....,от нас зависи как ще я употребим и ще помогнем ли на себе си и Вселената с хармония и баланс.....
Позитивизма е шанс в забързаните времена.... :blink: , билета за щастие е в ръцете ни...днес , тук и сега ние изграждаме утре и бъдещето си.....Уран има причините да разбие остарялото и да покаже новите пътища по които следва да вървим.....Юпитер и Уран са планетите на висшата мисъл и съзнание...,/Меркурии за мен е вестоносец не го свързвам с мисълта/.... от тяхната изява следва да започнем....променяйки и разширявайки кръгозора си..... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 06, 2011, 09:12:53 pm »
Билета за хармония и щастие се съдържа във всеки натал....Въпроса е да намерим в лабиринта от аспекти изходната позиция.....Мисля , че не хормоните , а енергията , която притежаваме е движеща сила в това ни пътуване.... Всичко във вселената е атоми , протони , неутрони, молекули.... :unsure:
Квантовия скок е точно това... ;D Едно ново ниво на разбиране и приемане....,една щастлива случайност да промениш посоката ма мисълта....,която е изключително мощно оръжие на човечеството....И тъй като всичко е енергия и всяка мисъл има своето енергийно поле -част от цялото единствено тя- мисълта е онзи производствен процес на хармония и щастие...
Квантовите физици откриха , че съзнанието ни заражда енергията във Вселената , а това от своя страна означава , че мислите ни определят енергийните нива. И когато фокуса е поставен върху положителни неща...то тогава енергията е с високи вибрационни честоти...чиста и спомагателна за света.....Свободни сме да избираме мислите си....,мисля , че това е единствената автентична свобода която притежаваме....,от нас зависи как ще я употребим и ще помогнем ли на себе си и Вселената с хармония и баланс.....
Позитивизма е шанс в забързаните времена.... :blink: , билета за щастие е в ръцете ни...днес , тук и сега ние изграждаме утре и бъдещето си.....Уран има причините да разбие остарялото и да покаже новите пътища по които следва да вървим.....Юпитер и Уран са планетите на висшата мисъл и съзнание...,/Меркурии за мен е вестоносец не го свързвам с мисълта/.... от тяхната изява следва да започнем....променяйки и разширявайки кръгозора си..... :wub:

Да, горното звучи изключително приятно, примамливо, удобно.

Но, ако трябва да опитам да бъда идея по-обективна - ще споделя накратно нящото, до което аз съм стигнала.

Няма *билети*, рецепти, хапчета, книжки, питиета, прахчета и уроци за щастие. Както няма *застраховки* против нещастия. Колкото и маркетингово удобни и продаващи да са подобни съждения в реалността на съвременния пазар.

Това е простата истина.

Всеки разбира и усеща щастието, респективно нещастието с различни сензор, с различни пори. Това, което би накарало някого да пърха от щастие, за друг би се усетило като сиво ежедневие, защото хората имат различни критерии, различни панички, различно възпитание и ценности.

С това започнах и темата...,естествено е , че всеки има различни критерии , но цялото е едно....,а именно
Да...,за всеки щастието е различен продукт и стока...,но общото е значението на думата.../Кой , ако не близнашкия Юпитер има склонност към обобщения?! /....щастие е едно.....чувство и състояние на пълно задоволство от живота,удовлетворение.

Основното е да слушаме сърцето си - то не би ни излъгало. Само то би могло да ни прошепне какво е за нас щастието, кога сме/сме били наистина щастливи. И няма по-прекрасно от да се научим да осъзнаваме щастието - да го изживяваме в момента, в който ни споходи, а не - както се случва на повечето - гледайки назад единствено да могат да посочат кога са били най-щастливи - хора, за които единственото реално щастие е миналото такова, или пък много по-опасният вариант - хора, за които единственото видимо щастие е чуждото такова.

Тук съм абсолютно съгласна...,но сърцето не се слуша с думи..., а с емоция ..,която поражда мисли.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU
 :wub: :wub: :wub:
« Последна редакция: Март 06, 2011, 09:18:07 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Март 08, 2011, 03:47:03 am »
Чудех се що не усетих никакъв прилив на щастие по време на наскорошния транзит на Юпитер през Слънцето на К5 (в една от съседните теми го коментирах, но не помня вече къде), та взех си погледнах дирекциите и какво да видя - дир. Слънце в точен квадрат с нат. Сатурн. Бингооо!  ;D Още едно потвърждение защо юпитеровият транзит не е донесъл никакъв резултат. И един красив транзитен плутонов квадрат се мъдри в момента към Слънцето в съчетание със сатурнова опозиция. Да му се не види и на тайминга! Билет има, влакът не дойде.  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 08, 2011, 03:50:22 am »
Чудех се що не усетих никакъв прилив на щастие по време на наскорошния транзит на Юпитер през Слънцето на К5 (в една от съседните теми го коментирах, но не помня вече къде), та взех си погледнах дирекциите и какво да видя - дир. Слънце в точен квадрат с нат. Сатурн. Бингооо!  ;D Още едно потвърждение защо юпитеровият транзит не е донесъл никакъв резултат. И един красив транзитен плутонов квадрат се мъдри в момента към Слънцето в съчетание със сатурнова опозиция. Да му се не види и на тайминга! Билет има, влакът не дойде.  :haha:

Това си е цял джакпот.... ;D ;D :wub: