Здравей Гост

Трудна карта.

• 47 Отговора
  • 5686 Прегледи
*

tadj-all

Трудна карта.
« -: Март 05, 2011, 11:22:01 pm »
Пускам ви една карта, която, вероятно, поради това, че познавам притежателката й и която ми е изключително близка не мога да чета и да я прогнозирам. Донякъде  не само картата не мога да чета, но и самата нея, като жив човек - толкова добре успява да "затисне" вратите през които пропуска "всичко около нея". Странно е, как я наричам тогава близка, нали...?

Едва наскоро получих нейния отговор на въпрос, който съм й задавал и й задвам от поне 5 години. Ще ми се да получа и ваши мисли, идеи, предположения върху следните въпроси:

Какви са й взаимоотношенията с мъжете? Какви привлича и от какви се привлича?

п.п: Много ви моля - без спам!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Трудна карта.
« Отговор #1 -: Март 05, 2011, 11:29:46 pm »
Тадж...,кое те кара да смяташ , че картата е трудна.... :rolleyes:
Според мен е говоряща...,приказлива и динамична карта...
Харесва мъжете... определено има предпочитания към стабилни и солидни партньори ,но и странни и трудно разбираеми...Не се задоволява с посредствени връзки....,харесва правилата и умее да ги налага , както и да се съобразява с тях...Импулсивна е в изказа и има бързи рефлекси , добре осъзнава парливия си изказ...,поншкога е много бърза , но тогава когато действа на пук на бързата си природа губи... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Март 05, 2011, 11:37:35 pm »
Според мен притежателката на картата изпитва силни емоции, които й е трудно да изрази навън. Заради квадрата на Луна в 12-ти дом с Плутон (У4) в 3-ти явно ги подтиска и изживява вътрешно. Тя е силна личност, която умее да се справя сама с живота и може би й е трудно да търси подкрепа от другите. Освен това е добра психоложка. Колкото до нейния мъж мечта, бих казала поет-революционер, може би. Под което имам предвид нещо като Христо Ботев - мъж с артистична натура, новаторски виждания и който умее да отстоява онова, в което вярва. Няма да е зле и да е сърдечен, състрадателен и да обича животните.  :blink: Извинявам се, ако греша.
« Последна редакция: Март 05, 2011, 11:54:12 pm от Mirabella »

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Март 05, 2011, 11:56:19 pm »
tadj, опитваш се да и станеш по-близък ли :blink:
вариантите са два - интимен партньор сериозно подхождащ към нея, на когото вярва, в резултат на спечелено с времето на база проверен опит доверие или приятел под същите условия
общо взето не е задължително да играеш по свирката и, само и единствено, ако те приема за авторитет

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 06, 2011, 12:01:07 am »
Свободни са взаимоотношенията и с мъжете (Уран в тригон със стелиума в Овен, за Слънцето приемам по-голяма орбиса), но тя търси мъж с високо социално положение - Юпитер в секстил със Слънце и в квадрат с Марс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 06, 2011, 02:32:51 am »
Мъж-творческа натура,по-възможност от чужда култура,различен,страстен,чувствен и дълбоко интимен.Да има огнен Марс и Слънце,Уранова Луна,Асц Везни за да има нотка на галантност и силен Сатурн,малко да я приземява. :blink:

Не разчитай Асц. везни да изтърпи тази груба Венера. Дори жените имат груб хумор. Съжалявам...присъстващите правят изключение. Аз съм галантна дама с Марс във Везни и обичам изискани мъже с кавалерски маниери...Венера в Овен не се връзва с мъж Везни, уверявам те. Тя търси агресивен и пробивен мъж...Даже би определила обноските му като превземки или лигавщини.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Март 06, 2011, 02:45:29 am »
Тадж, не казваш дали имаме попадения?!

« Отговор #7 -: Март 06, 2011, 03:01:30 am »
Притежателката на картата е потайна, обича да властва и да манипулира. Обича да притежава хората. С мъжете е като котка и мишка. Самата тя изпитва вътрешна несигурност и страхове да не бъде манипулирана и има голямо желание за контрол, което може да стане и маниакално.

Парадоксалното е, че харесва мъже, които да са мистериозни и манипулативни. Такива, от които тя самата да се страхува. В същото време хората, които тя манипулира, ги презира.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #8 -: Март 06, 2011, 03:03:01 am »
С този голям кръст в неподвижните знаци, със Слънце, Венера и Меркурий в 8дом, Мерк и Венера ретроградни, това момиче може винаги да е много целеустремено и самоуверено, но никога няма да има вътрешна удовлетвореност от себе си и живота.
А за типа мъж - има си идеал и то много висок. Някаква комбинация между рицар и лошо момче.
Интересно ми е как се вписва АС Дева в тази картина. И как използва подвижните домове на големия кръст.Тадж, разказвай подробности.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 06, 2011, 03:07:20 am »
Венера в Овен не се връзва с мъж Везни, уверявам те. Тя търси агресивен и пробивен мъж...

Зависи как е поставен диспозиторът на Венера.
Мен лично ме отвращават грубите и безпардонни мъже, от типа мачо. Нептуновият Марс си казва думата. Не бих търпяла и някой безгръбначен лигльо, разбира се. В моите представи мъжът трябва да е стабилен, лоялен, а не от онези пчелички, дето прелитат от цвят на цвят и обират прашеца.  ;D
Иначе по опозицията Венера/Слънце може да има магнетизъм, да. Но доколко ще е трайно привличането ще зависи от останалите фактори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 06, 2011, 03:08:49 am »
Венера в Овен не се връзва с мъж Везни, уверявам те. Тя търси агресивен и пробивен мъж...

Зависи как е поставен диспозиторът на Венера.
Мен лично ме отвращават грубите и безпардонни мъже, от типа мачо. Нептуновият Марс си казва думата. Не бих търпяла и някой безгръбначен лигльо, разбира се. В моите представи мъжът трябва да е стабилен, лоялен, а не от онези пчелички, дето прелитат от цвят на цвят и обират прашеца.  ;D

Като Вуте.... ;D ;D

Тадж...,няма повече  :wink2: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #11 -: Март 06, 2011, 03:10:45 am »
При АСЦ в 0*  винаги се замислям дали картата е ректифицирана
правилно, особено, когато не познавам лично човека....  :-\

И какво ще се окаже, ако 7-дом не е в Риби ?   :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Март 06, 2011, 03:31:41 am »
Stella,говоря от личен опит и моята Венера е в Овен ретро,Слънцето си го броя овенско. ;)Има разлика между мъж със слънчев знак Везни и асц Везни.Венера в Овен иска достъчтъчно силен мъж за да я провокира и за да бъде неотлъчно до нея , но и достатъчно галантен за да я задържи. :blink:Имала съм връзка с мъж  с асц Везни,въобще не беше блудкав,за разлика от този ,който беше със Слънце във Везни. :P При тази дама асц във Везни в началните градуси ,ще и попадне във 2 дом и ще и провокира пълният и 8 дом ,а Овенът обича да бъде провокиран,на нея ще и харесва.

Аз имам акцент на везни и трябва да ти кажа, че никак не харесвам мъже с Венера в Овен, въпреки, че бившият беше с такава венера (марсът в Риби). Не ми допадаше начинът , по който ухажва, например с пляскане по задните части. Освен това, единствената женска венера, на която в устата и могат да се поберат думи като "ебане" е тази на Венера в Овен, а назоваването на тези неща с истинските им имена не се нрави на везните....ако ще си говорим за изисканост. Прямотата е хубаво нещо, ама все пак...тука стана дума за галантност.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Март 06, 2011, 03:41:07 am »
Аз бих разширила още орбисите и да приема действието на огнен тригон, с включени светилата и Уран. Незнам картата трудна ли е, но да не се отваря към теб, отговор може би в синастрията между вас.

А иначе, че си е прикрита, прикрита си е. Стелиум в 8 дом, при това Венера ретроградна, че и Меркурий. И по-интересното е, че тя е много огън, но това остава скрито до голяма степен за околните или пък избуява в някоя реакция съвсем внезапно и в най-неочаквани моменти и поводи. Огненият тригон тук е разположен в домове, свързани с емоциите и най-съкровения ни свят. Това и други фактори вероятно й дават голяма вътрешна сила, както и енергия, която извира от нея и се усеща без да е натрапчива. Но ако влага в създаването на нещо потенциала си би могла да постигне много, струва ми се креативна, издръжлива и творческа натура – без да е задължително такива занимания да има като професия.

В същото време тя е много чувствителна и деликатна и трудно допуска някого, уязвима е. В партньорствата среща противоречиви личности, които могат да отговорят на страстите, които са й заложени по натал, изживява ги дълбоко, отдава им се напълно, стига да минат проверката на времето. Иначе може да ги ползва да си задоволява желанията в интимен план, които са силни, не бих я нарекла груба, но Венера е и в рецепция с Марс, доминираща и сексуална в отношенията може би е.

Със сигурност не й прилягат на темперамента и вкуса мъже безгласна буква, а такива, които дори понякога да я притиснат, подчинят, чрез които търси провокация и тотална личностна промяна, може и да е имала тежки/неприятни сблъсъци с мъжете и да е била сериозно ранена в емоционален план, за физически-дано не.  
В семейството също може да е имало кофти моменти, което да е допълнителен фактор за трудности в желанието й да се открие цяла към срещуположния пол.

С тоя кръст във фиксирани знаци наистина какъв ли е живота й; чепат образ си е де, какви да ги харесва, освен кривички и „сбъркани” и тя. ;)  

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 06, 2011, 03:44:21 am »
Освен това, единствената женска венера, на която в устата и могат да се поберат думи като "ебане" е тази на Венера в Овен, а назоваването на тези неща с истинските им имена не се нрави на везните....

Така си е  ;D, дори ако не говорим за изисканост и маниери. Важно е човек да може да си мери приказките, да знае къде се намира и да намира подходящите думи и изразни средства според ситуацията. В много близък приятелски кръг понякога прибягваме до по-фамилиарни шеги, когато сме сигурни, че отсрещната страна няма да го приеме като "вулгаризъм", а по-скоро за колорит. Определено не съм привърженик на грубиянщината, но и прекаленото лиготене ме дразни, особено когато е престорено (Венера и Луна във Везни, които плащат данък обществено мнение).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #15 -: Март 06, 2011, 03:50:48 am »
Не знам защо слагате " думите" в " устата " на Венера,
тя не " говори " - няма е    ;D    ;D 
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Март 06, 2011, 03:53:25 am »

Тъкмо щях да пиша и аз, цинизма го търсете по Меркурий и Марс. Венера е начинът, по който изразяваме харесването и нехаресването си, по Венера е езикът на любовта, а не това, което се вербализира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Март 06, 2011, 03:56:29 am »

Разбрах намека ти, но говори и още как.
Още повече в тази карта Венера е в съвпад с Меркурий и във взаимна рецепция с Марс в Телец

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Март 06, 2011, 03:57:04 am »
цинизма го търсете по Меркурий и Марс.

Уверих се, че е по-често срещан с участието на Юпитер.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 06, 2011, 03:57:45 am »

Разбрах намека ти, но говори и още как.
Още повече в тази карта Венера е в съвпад с Меркурий и във взаимна рецепция с Марс в Телец

Но и двете планети са в ретроградна фаза..... ;D