Здравей Гост

транзитен Сатурн в Лъв

• 7 Отговора
  • 2210 Прегледи
*

лилид

транзитен Сатурн в Лъв
« -: Юли 18, 2005, 01:33:39 pm »
:rolleyes:
здравейте, предполагам въпросът ми ще бъде интересен и за останалите  :D  

*

lin

транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #1 -: Юли 18, 2005, 01:49:24 pm »
Здрасти лилид!  :)

Най-добре АН ще може да ни отговори, но за мен това е дългоочакван момент, защото в Рак ме тормози вече 3 години  :ph34r:  :(  :ph34r:

И въпреки че Сатурн в Лъв отново не в много добра позиция, то поне за хората с Asc в Рак, се надявам да позволи малко по-свободно дишане  ;)  

*

lin

транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #2 -: Юли 18, 2005, 01:51:12 pm »
AH,  да не се окаже, че малко преждевременно съм се зарадвала на промяната?!?!  :ph34r:  :blink:  

*

АН

транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #3 -: Юли 20, 2005, 01:24:24 pm »
Цитат
AH,  да не се окаже, че малко преждевременно съм се зарадвала на промяната?!?!  :ph34r:  :blink:
в Рак е в дневен дом на изгнание, пък в Лъв- в нощен :D

Въпросът е персонален- поне личните планети да не засяга много-много :D - от две злини- по-малката :D  

*

edna

• **
  • 541
транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #4 -: Юли 20, 2005, 03:36:57 pm »
Цитат
Цитат
AH,  да не се окаже, че малко преждевременно съм се зарадвала на промяната?!?!  :ph34r:  :blink:
в Рак е в дневен дом на изгнание, пък в Лъв- в нощен :D

Въпросът е персонален- поне личните планети да не засяга много-много :D - от две злини- по-малката :D
eeeeeeeeeeeeeeeeee nemoga da poviarvam chakah da mine prez Asc chakah da skochi na natalnia posle da izlezne ot rak sega kakvo da chakam osven da me isnesat s krakata napered..sasipa mi jivota toia saturn  :lol:  :ph34r:  

*

lin

транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #5 -: Юли 21, 2005, 01:02:17 pm »
Цитат
eeeeeeeeeeeeeeeeee nemoga da poviarvam chakah da mine prez Asc chakah da skochi na natalnia posle da izlezne ot rak sega kakvo da chakam osven da me isnesat s krakata napered..sasipa mi jivota toia saturn  :lol:  :ph34r:
Споко!

Ние с тебе си нямаме лични планети във 2-ри и 3-ти дом  :)
И опозиции няма с какво да си прави Сатурн към 8-ми и 9-ти. /ти май все пак имаш една планетка в 9-ти... ама то е далече още  ;) /
Но познавайки го вече... ще си намери нещо друго, което да закачи  :ph34r:  :angry:

Виж като стъпи в 4-ти и 5-ти дом след години, ще стане страшно!
Ще има едни съвпади и опозиции... Не ми се мисли!!! :ph34r:  :ph34r:  :(
« Последна редакция: Юли 21, 2005, 01:12:10 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #6 -: Юли 21, 2005, 02:50:04 pm »
Цитат
Цитат
eeeeeeeeeeeeeeeeee nemoga da poviarvam chakah da mine prez Asc chakah da skochi na natalnia posle da izlezne ot rak sega kakvo da chakam osven da me isnesat s krakata napered..sasipa mi jivota toia saturn  :lol:  :ph34r:
Споко!

Ние с тебе си нямаме лични планети във 2-ри и 3-ти дом  :)
И опозиции няма с какво да си прави Сатурн към 8-ми и 9-ти. /ти май все пак имаш една планетка в 9-ти... ама то е далече още  ;) /
Но познавайки го вече... ще си намери нещо друго, което да закачи  :ph34r:  :angry:

Виж като стъпи в 4-ти и 5-ти дом след години, ще стане страшно!
Ще има едни съвпади и опозиции... Не ми се мисли!!! :ph34r:  :ph34r:  :(
Lin  :rolleyes: smiatam, che dokato stapi v 4 i 5 dom triabva veche iako da sme se hvanali niakde i da niama 6-5  ;) moje bi togava shte ni uchi da sme po organizirani i disciplinirani kam decata ni hihihihiiiii pak se razmechtah , na men kogato mi napravi savpad s Venerata niamah problemi imah si seriozna vrazka i taka nishto ne se promeni sas savpada, a moje bi neshtata stanaha po-seriozni ...shte vidim kakvo shte izlezne ot opoziciata ima vreme do neia hihihihihiiiiiii moje da se razveda togava, ako sam se brakuvala  ;)  

*

Lina

• *
  • 118
транзитен Сатурн в Лъв
« Отговор #7 -: Юли 22, 2005, 03:32:54 pm »
А как го виждате в 10 дом?  :D  
Dare mighty things!