Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30065 Прегледи
Здравейте. Имам един въпрос, днес бях на астролог, уж мн добра, не желая да споменавам имена. Имам чувството, че доста претупа нещата, каза ми неща които аз сама съм чела и мога да си разтълкувам. Другото, което ми направи впечатление беше, когато ми направи годишния хороскоп. За една минута направи заключения как ще имам лъжлива или тайна връзка, тъй като Венера ми е в 12ти дом в Скорпион , как няма да имам финансова стабилност през годината и понеже 10ти дом ми е в знака на Дева ще съм в сферата на обслужването...това било , това ми се давало, нямало как да бъде другояче..Направи ми впечатление, че изобщо не разглежда аспекти, само планетите в кои домове са и беше страшно бързо.. Останах доста недоволна. Въпросът ми е има ли къде да си проверя картата на годишния хороскоп , къде са ми планетите по домове, аспекти , изобщо всичко и да попрочета повечко информация. Нещата, които ми каза изобщо не ми харесаха и лично смятам, че би трябвало да има по- дълбоко тълкуване на планетата в дом?! Може ли да ми каже само от една Венера в 12ти , че 100% ще имам тайна връзка и това ми се давало за годината ...нямало как да се промени....
0
 :angry:

*

Stella

• 7765
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #1 -: Март 08, 2011, 07:20:03 pm »
Здравейте. Имам един въпрос, днес бях на астролог, уж мн добра, не желая да споменавам имена. Имам чувството, че доста претупа нещата, каза ми неща които аз сама съм чела и мога да си разтълкувам. Другото, което ми направи впечатление беше, когато ми направи годишния хороскоп. За една минута направи заключения как ще имам лъжлива или тайна връзка, тъй като Венера ми е в 12ти дом в Скорпион , как няма да имам финансова стабилност през годината и понеже 10ти дом ми е в знака на Дева ще съм в сферата на обслужването...това било , това ми се давало, нямало как да бъде другояче..Направи ми впечатление, че изобщо не разглежда аспекти, само планетите в кои домове са и беше страшно бързо.. Останах доста недоволна. Въпросът ми е има ли къде да си проверя картата на годишния хороскоп , къде са ми планетите по домове, аспекти , изобщо всичко и да попрочета повечко информация. Нещата, които ми каза изобщо не ми харесаха и лично смятам, че би трябвало да има по- дълбоко тълкуване на планетата в дом?! Може ли да ми каже само от една Венера в 12ти , че 100% ще имам тайна връзка и това ми се давало за годината ...нямало как да се промени....
0

Извинявай, мила! И какво трабва да направим сега ние. да съжаляваме ли? Или търсиш на кого да се оплачеш? Ми не е приятно, но се преживява.
не си струва да пускаш цяла тема тука и да занимаваш хората с твоя случай. Има тема "Оплаквачка". Има и тема "Какво ви е мнението за бълрските астролози". във форума има правила и там пише: търсиш подходяща тема, в която да си зададеш въпроса и ако няма такава, тогава отваряш нова...Да не би да имаш Слънце в квадрат с Уран? "Ти му казваш тъй, то все наобратно". Ако искаш да се учиш има страшно много литература из сайтовете и в книжарниците. На мен ми отне 10 години. А сега има Пими и тя е постнала в сайта си основите на астрологията. http://pims.ucoz.net/blog/astrologija/1-0-3

Честит 8-ми март и горе главата!
« Последна редакция: Март 08, 2011, 07:28:48 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Март 08, 2011, 07:33:46 pm »
Защо е некомпетентна ? Защото не ти е казала каквото искаш да чуеш ли ? Пък защо приемате всичко 1 към 1 или пък ако те интересуват астрологични консултации, отиваш при друг човек, който някой твой познат ти е препоръчал. В астроком можеш да си направиш всякакви карти, а за останалото трябва да седнеш да прочетеш нещо повече - във форума има подобна информация.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Март 08, 2011, 07:34:22 pm »
0

Искам да попитам...,каква беше цената на консултацията? :rolleyes: И колко време продължи...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Март 08, 2011, 07:34:35 pm »
Ако беше прочела малко по- внимателно щеше да видиш, че задавам конкретен въпрос...а именно може ли да се тълкува годишният хороскоп единствено по това коя планета в кой дом ти е, без да се разглеждат аспектите .. Не съм влезнала тук, за да се  оплаквам,нито да търся съжаление . ;D А по въпроса какво трябва да направите вие - вместо да пускате злобни коментарчета, излезте пийте нещо . И да съм объркала къде да си пусна темата, това не е нормалният начин, по който да ми се отговори ...
 И не , нямам Слънце в Уран..

« Отговор #5 -: Март 08, 2011, 07:38:48 pm »
Ами препоръчаха ми я . Попринцип, мисля че жената е доста добра астроложка, но просто не и се занимава да задълбава. Иначе съм изчела къде каквото има и в астрото и книги, и доста други сайтове. Просто това, което ме озадачи беше ,че годишния хороскоп го тълкуваше само по планета в дом, не би ли трябвало да се разглеждат аспектите? Мислех ,че една планета в дом може да се тълкува по много начини, но според нея например Венера 12ти в Скорпион си е тайна връзка, с измами и лъжи и това щяло да ми се случи през годината на 100% , нямало как да се промени..
 А не мога да открия къде мога да си направя годишен хороскоп, но да ми излезне картата със всички планети по домове и аспекти. Мисля, че с това огромно инфо в интернет бих могла повече информация да почерпя..

« Отговор #6 -: Март 08, 2011, 07:43:04 pm »
Просто повечето неща, които съм чела се отнасят за наталната карта и не съм много наясно как се тълкува годишният хороскоп и кое е от основно значение за събитията, които ще ти се случат ..Възможно ли е добър астролог само с един поглед да ги каже, без обстойно разглеждане.. Това исках да знам.По нейните думи излезна, че няма никакъв избор, просто въпросът е как ще преживееш нещата.. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 08, 2011, 07:44:43 pm »
Просто повечето неща, които съм чела се отнасят за наталната карта и не съм много наясно как се тълкува годишният хороскоп и кое е от основно значение за събитията, които ще ти се случат ..Възможно ли е добър астролог само с един поглед да ги каже, без обстойно разглеждане.. Това исках да знам.По нейните думи излезна, че няма никакъв избор, просто въпросът е как ще преживееш нещата.. :-[
0

Искам да попитам...,каква беше цената на консултацията? :rolleyes: И колко време продължи...

Интересува ме....,би ли отговорила? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8 -: Март 08, 2011, 07:45:59 pm »
Вече ти отговориха, къде можеш да си направиш годишна карта
т.н. годишен Солар и да, в Солара са по-важни Планетите по дом,
astro.com, - човек попада на астролога от който има нужда
( ти си на тази вълна , излъчваш такива трептения, а яда е добър
стимулатор за действия по нататък )

Пусни си картата, ако си готова да чуеш не само положителни неща  ;D
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 08, 2011, 07:52:24 pm »
Вече ти отговориха, къде можеш да си направиш годишна карта
т.н. годишен Солар и да, в Солара са по-важни Планетите по дом,
astro.com, - човек попада на астролога от който има нужда
( ти си на тази вълна , излъчваш такива трептения, а яда е добър
стимулатор за действия по нататък )

Пусни си картата, ако си готова да чуеш не само положителни неща  ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #11 -: Март 08, 2011, 08:01:19 pm »

Винаги имаш избор за нещата, които поне в малка степен зависят от теб.

« Отговор #12 -: Март 08, 2011, 08:05:42 pm »
Благодаря ви за инфото. :blink: Аз съм готова да чуя и не само положителни неща, разбира се . Но идеята ми е дали е възможно, астролог, колкото и да е добър само с един поглед върху картата да ти каже значимите събития за годината и до колко това е сигурно, че ще ти се случат . Наистина ли щом 10ти дом ми е в Дева през годината ще работя във сферата на обслужването  :unsure: и друг вариант няма.?! Наиста ли щом Венера ми е в 12ти дом в Скорпион ще имам или тайна връзка с лъжи или някакъв любовен триъгълник , планетите в домове само по един начин ли можеш да интерпретираш ?
 Само да попитам и в астрото на кое трябва да цъкна на Extended Chart Selection и после има solar return chart ? :rolleyes:

« Отговор #13 -: Март 08, 2011, 08:07:08 pm »
Къде да я пусна ? Тук?

« Отговор #14 -: Март 08, 2011, 08:09:21 pm »
Консултацията беше 35 лева и продължи около 50 минути, като общо взето 15- 20  ми говореше за наталната , неща които знам , 10-15 мин за годишния ,нямаше и толкова и останалото време задавах въпроси ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Март 08, 2011, 08:09:37 pm »
Ако беше прочела малко по- внимателно щеше да видиш, че задавам конкретен въпрос...а именно може ли да се тълкува годишният хороскоп единствено по това коя планета в кой дом ти е, без да се разглеждат аспектите .. Не съм влезнала тук, за да се  оплаквам,нито да търся съжаление . ;D А по въпроса какво трябва да направите вие - вместо да пускате злобни коментарчета, излезте пийте нещо . И да съм объркала къде да си пусна темата, това не е нормалният начин, по който да ми се отговори ...
 И не , нямам Слънце в Уран..

Здравей и добре дошла.  :blink:
Както ти казаха колегите по-горе, имаме си тема, специално посветена на българските астролози и впечатленията от тях.
Иначе това, което казваш за анализа, който ти е правен, не ми звучи достатъчно обосновано наистина. Оплакваш се, че не са ти гледани аспектите, на мен пък миналата година ми е правена "годишна прогноза" (от професионална астроложка!), в която са разгледани само транзитните аспекти, вкл. и от сорта Сатурн секстил Нептун и други такива. Солари, молари - нема такива!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 08, 2011, 08:09:53 pm »
Благодаря ви за инфото. :blink: Аз съм готова да чуя и не само положителни неща, разбира се . Но идеята ми е дали е възможно, астролог, колкото и да е добър само с един поглед върху картата да ти каже значимите събития за годината и до колко това е сигурно, че ще ти се случат . Наистина ли щом 10ти дом ми е в Дева през годината ще работя във сферата на обслужването  :unsure: и друг вариант няма.?! Наиста ли щом Венера ми е в 12ти дом в Скорпион ще имам или тайна връзка с лъжи или някакъв любовен триъгълник , планетите в домове само по един начин ли можеш да интерпретираш ?
 Само да попитам и в астрото на кое трябва да цъкна на Extended Chart Selection и после има solar return chart ? :rolleyes:

Да! Възможно е само с един поглед да се кажат много неща..,ако картата е онези карти , които обичат да говорят...

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 08, 2011, 08:11:08 pm »
Консултацията беше 35 лева и продължи около 50 минути, като общо взето 15- 20  ми говореше за наталната , неща които знам , 10-15 мин за годишния ,нямаше и толкова и останалото време задавах въпроси ..

Мисля , че знам коя е астроложката... ;D ;D...Така е , за толкова време и такава цена.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 08, 2011, 08:12:40 pm »
Къде да я пусна ? Тук?

Тук! Така или иначе си отворила тема.... ;D
Давай картата , щом си готова да чуеш някои и други неща.... ;D

« Отговор #19 -: Март 08, 2011, 08:14:06 pm »
Здравейте . За пръв път влизам и мислех, че тук трябва да си задам въпроса.  :-[
 Мерси за линка от cafeastrology, там всичко съм изчела ,но тези солари ,транзити и тн хич не ги разбирам , та до тях не съм стигнала, но сега се заинтересувах  :rolleyes: