Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30156 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #20 -: Март 08, 2011, 08:14:17 pm »
Здравейте. Имам един въпрос, днес бях на астролог, уж мн добра, не желая да споменавам имена. Имам чувството, че доста претупа нещата, каза ми неща които аз сама съм чела и мога да си разтълкувам. Другото, което ми направи впечатление беше, когато ми направи годишния хороскоп. За една минута направи заключения как ще имам лъжлива или тайна връзка, тъй като Венера ми е в 12ти дом в Скорпион , как няма да имам финансова стабилност през годината и понеже 10ти дом ми е в знака на Дева ще съм в сферата на обслужването...това било , това ми се давало, нямало как да бъде другояче..Направи ми впечатление, че изобщо не разглежда аспекти, само планетите в кои домове са и беше страшно бързо.. Останах доста недоволна. Въпросът ми е има ли къде да си проверя картата на годишния хороскоп , къде са ми планетите по домове, аспекти , изобщо всичко и да попрочета повечко информация. Нещата, които ми каза изобщо не ми харесаха и лично смятам, че би трябвало да има по- дълбоко тълкуване на планетата в дом?! Може ли да ми каже само от една Венера в 12ти , че 100% ще имам тайна връзка и това ми се давало за годината ...нямало как да се промени....
0
 :angry:

Цяла тема за един семпъл въпрос?!  :o

Извинявай девойче, че ще бъда така директна /пък после ако желаеш ме оплюй както ти си знаеш и както си оплюла астроложката при която си ходила/, но тук, в този форум има пишещи от години, които не са си позволили да занимават колегите със собствени теми.

« Отговор #21 -: Март 08, 2011, 08:17:13 pm »
Давам , давамм :blink:  Да си копна от астрото наталната ли??
 А за астроложката , наистина ми я препоръчаха като изключително добра,просто взимала много малко.. То в крайна сметка по - добре да дадеш повече пари, но да имаш повече време и по - обстойно преглеждане.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 08, 2011, 08:18:30 pm »
 А за астроложката , наистина ми я препоръчаха като изключително добра,просто взимала много малко.. То в крайна сметка по - добре да дадеш повече пари, но да имаш повече време и по - обстойно преглеждане.

*Аз не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща*.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #23 -: Март 08, 2011, 08:20:36 pm »

Е, тук се разглежда обстойно и професионално и най-вече безплатно.

Добре си се насочила.  ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 08, 2011, 08:21:40 pm »
То в крайна сметка по - добре да дадеш повече пари, но да имаш повече време и по - обстойно преглеждане.

Много е скромна таксата, която ти е поискала, и обикновено срещу такъв хонорар рядко някой астролог ще се ангажира с много задълбочен анализ на картата, във всички области и аспекти.
Но не винаги и високата такса е гаранция за качество! Всеки астролог сам си определя възнаграждението. За някои по-високият хонорар е начин да се представят за по-специални, за друга класа астролози, да хвърлят прах в очите. На практика далеч не е така - има много добри професионалисти, има и измамници (аматьори).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 08, 2011, 08:23:57 pm »
То в крайна сметка по - добре да дадеш повече пари, но да имаш повече време и по - обстойно преглеждане.

Много е скромна таксата, която ти е поискала, и обикновено срещу такъв хонорар рядко някой астролог ще се ангажира с много задълбочен анализ на картата, във всички области и аспекти.
Но не винаги и високата такса е гаранция за качество! Всеки астролог сам си определя възнаграждението. За някои по-високият хонорар е начин да се представят за по-специални, за друга класа астролози, да хвърлят прах в очите. На практика далеч не е така - има много добри професионалисти, има и измамници.

Като навсякъде.... ;D....,по-добре да го направя без пари....отколкото да взема 35лв... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Март 08, 2011, 08:24:07 pm »
Добре деее, спокойно . Разбрах , че не е трябвало тука да го поствам ..Не съм оплюла нито астроложката, нито някой тук.. нито имам намерение да го правя.. :rolleyes:  
 Не съм много наясно с тези форуми и не знам защо такъв проблем настана .Казвате , че не е за тук и готово .Предполагам има и модератори, които могат да ми я изтрият  :lol:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #27 -: Март 08, 2011, 08:25:26 pm »
Ако не можеш да качиш картата, напиши си час, дата и място на раждане
все някой ще я качи тук
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 08, 2011, 08:25:29 pm »
Добре деее, спокойно . Разбрах , че не е трябвало тука да го поствам ..Не съм оплюла нито астроложката, нито някой тук.. нито имам намерение да го правя.. :rolleyes:  
 Не съм много наясно с тези форуми и не знам защо такъв проблем настана .Казвате , че не е за тук и готово .Предполагам има и модератори, които могат да ми я изтрият  :lol:

Качвай картата и не се обяснявай повече..... ;D ;)...Докато сме горещи!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 08, 2011, 08:27:18 pm »
Като навсякъде.... ;D....,по-добре да го направя без пари....отколкото да взема 35лв... ;D

Така е, затова не се и занимавам. Нямаме време за дребни неща.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #30 -: Март 08, 2011, 08:27:32 pm »
Ама, че го даваш оптимистично. Евала!  ;D

Интересно ми стана чак да ти видя картата.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Март 08, 2011, 08:29:08 pm »

Стрелец, бе!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 08, 2011, 08:30:05 pm »
Ми сори, инвалид съм  ;D Не мога да си направя тази соларната нещо ;D
12.12.1984 ,София, 22.15

Казвай какво искаш да знаеш.... ;D

Ще ти кача картите...,необходими за прогностика....

*

Divna

• 2478
« Отговор #33 -: Март 08, 2011, 08:31:59 pm »

Стрелец, бе!  ;D

Нали!  :72:

Е, това е то. От далеч ще ги познаеш.  ;) ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #34 -: Март 08, 2011, 08:32:41 pm »
Извинявай, мила! И какво трабва да направим сега ние. да съжаляваме ли? Или търсиш на кого да се оплачеш? Ми не е приятно, но се преживява.
не си струва да пускаш цяла тема тука и да занимаваш хората с твоя случай. Има тема "Оплаквачка". Има и тема "Какво ви е мнението за бълрските астролози". във форума има правила и там пише: търсиш подходяща тема, в която да си зададеш въпроса и ако няма такава, тогава отваряш нова...Да не би да имаш Слънце в квадрат с Уран? "Ти му казваш тъй, то все наобратно". Ако искаш да се учиш има страшно много литература из сайтовете и в книжарниците. На мен ми отне 10 години. А сега има Пими и тя е постнала в сайта си основите на астрологията. http://pims.ucoz.net/blog/astrologija/1-0-3

Честит 8-ми март и горе главата!

хаха...има Слънце съвпад с Уран   ;D

krisstyy  Добре дошла в групата на 12- домните Луни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 08, 2011, 08:34:39 pm »
хаха...има Слънце съвпад с Уран   ;D

И Луна в тригон с Уран, а Слънцето управлява Асцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Март 08, 2011, 08:34:58 pm »
хахахаха, верно ли имам слънце с уран  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 08, 2011, 08:35:33 pm »
Eto основната карта... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Март 08, 2011, 08:36:47 pm »
А асцендента е в съвпад с кралската звезда....и е лъв...,да му се не види....Слънцето в стрелец.... ;D ;D ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #39 -: Март 08, 2011, 08:37:46 pm »
хахахаха, верно ли имам слънце с уран  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Асцендента сигурна ли си че е в Лъв - как изглеждаш, имаш ли
гъста чуплива коса ( лъвска ? )