Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30157 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #40 -: Март 08, 2011, 08:39:08 pm »
АБЕ НЯМА ГРЕШКА ДЕВОЙЧЕТО.  ;D

Да не го заженим в чужбина?! Нещо комуникация с чужбина ми се вижда ще има.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Март 08, 2011, 08:44:10 pm »
Тя, Венерата ти, верно, освен квадрат с Плутон няма други аспекти.
това не може да се промени.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #42 -: Март 08, 2011, 08:46:02 pm »
Марая, сложила си следващия солар. Би ли поставила настоящия 2010-2011.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 08, 2011, 08:46:55 pm »
От самото писане е ясно , че говорим за АСЦ ЛЪВ...Една дева няма да нахлуе така във форума...

В наталната карта няколко неща правят силно впечатление.... :blink: Сатурн на ИЦ и пълния 4-ти дом....
Тригона на уран и луна ще го оставя за по-късно....

Самоуверена си и макар , че имаш доста широко мащабна мисъл на моменти гордостта ти играе лоши шеги...
Харесваш блясъка и разкоша..,цениш традициите и си здраво стъпила на основите....Падаш си по свободните отношения..,но си властна и ревнива...От време на време се оттегляш от света и търсиш уединение и спокойствие за неспокойната си мисъл...Богато въображение..,склонност към езотерика и мистика... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Март 08, 2011, 08:47:43 pm »
Да, Лъв ми е 100% . Гъста е да  :blink:
 Ама тази Венера квадрат с Плутон си го имам по рождение нали  ;D, ако не се бъркам , доста съм изчела за този аспект ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 08, 2011, 08:48:51 pm »
Марая, сложила си следващия солар. Би ли поставила настоящия 2010-2011.

Ето я.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Март 08, 2011, 08:51:16 pm »
Да, Лъв ми е 100% . Гъста е да  :blink:
 Ама тази Венера квадрат с Плутон си го имам по рождение нали  ;D, ако не се бъркам , доста съм изчела за този аспект ..

Естествено, че си ги имаш по рождение. Но ти всички натални аспекти си ги знаеш. Както казваш много си изчела относно натала.
Всичко започва от натала и се разглежда спрямо натала. Този аспект би трябвало да те притеснява ако бъде задвижен от тежки транзити.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #47 -: Март 08, 2011, 08:53:41 pm »
 ООО да, да . Знам си ги . Значи не трябва да ме притеснява толкова тази Венера в 12ти нали ?  :blink:
А тази карта как се нарича точно последната ?Защо има две луни в нея ?  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Март 08, 2011, 08:55:46 pm »
ООО да, да . Знам си ги . Значи не трябва да ме притеснява толкова тази Венера в 12ти нали ?  :blink:
А тази карта как се нарича точно последната ?Защо има две луни в нея ?  :unsure:

Олелелеее, майко. Ама ти си много зле! тука не е астрологично училище.

*

Asol

• 4140
« Отговор #49 -: Март 08, 2011, 08:59:18 pm »

Защото няма три  ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #50 -: Март 08, 2011, 09:04:00 pm »
 Принцовете се женят за Снежанки, а не за непредсказуеми Лъвици,
дето ще ги команват и ще ги ревнуват - няма шанс да срешнеш принца - сори :(

Ще трябва да работиш  и да, може да е нещо дизайнерско и новаторско :-[
« Последна редакция: Март 08, 2011, 09:08:13 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

holanda

« Отговор #51 -: Март 08, 2011, 09:04:35 pm »

ю ар бед,бед,бед гърл,Стела !  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 08, 2011, 09:08:59 pm »
Определено няма да ти е от най-леките периода в близките 3г. :blink:
Ще се наложи да се обърнеш към себе си..,да изчистиш и елиминираш определени модели на поведение , хора,ситуации....
И не само през тази , а и през следващата година ще имаш подобни възможности за тайни и не до там чисти връзки...
На дневен ред ще излязат домашни въпроси , а дома е място в което не се чувстваш особено комфортно....
Покупко-продажба на недвижими имоти през годината е възможно да осъществиш....Бъди внимателна със спекулациите...
Работа с чужденци и с чужбина през периода....

« Отговор #53 -: Март 08, 2011, 09:13:02 pm »
Ама вижте, аз никой не съм молила да ми разглежда картата  :rolleyes: мисля, че някой сам поиска нали?!  ;D
 ООО, напротив, много съм си добре даже, като не ти харесва не отговаряй , ще си питам каквото си искам .
Вижте, явно огромен проблем се заформи, че съм си пуснала темата на грешното място . Много мерси на тези, които ми отговориха любезно  :blink: :blink: Весел ден  

« Отговор #54 -: Март 08, 2011, 09:15:03 pm »
Мерси Марая :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 08, 2011, 09:20:21 pm »
Мерси Марая :blink: :blink:

Моля.... :blink:
Обърни се към себе си и ще ти бъде по-лек периода...Бих казала , че в последните 2г...по отношение на финансите не си имала много възможности...По-скоро стабилизация е била точната дума..От септември месец 2011-та..,нещата ще бъдат по-лесни и леки....
Ще пътуваш в чужбина..,но бъди внимателна....
Успех! :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #56 -: Март 08, 2011, 09:22:10 pm »
Ама вижте, аз никой не съм молила да ми разглежда картата  :rolleyes: мисля, че някой сам поиска нали?!  ;D
 ООО, напротив, много съм си добре даже, като не ти харесва не отговаряй , ще си питам каквото си искам .
Вижте, явно огромен проблем се заформи, че съм си пуснала темата на грешното място . Много мерси на тези, които ми отговориха любезно  :blink: :blink: Весел ден  

Гордостта не е най-добрия съветник, напротив, тука е чудесно място,
човек да научи повече неща, ако ти е интересна Астрологията.
Има теми писани за почти всички въпроси и казуси и много са
хората напреднали чрез форумите ...

ДОБРЕ дошла и особено ако се зачетеш и поостанеш, а имаш данни
да навлезнеш по-навътре в езотериката
P.S. Много съжалявам, ако сме потвърдили това, което ти е казала астроложката,
но Луната в Лъв иска да бъде забелязвана, а в 12-ном не е най-подходящото място,
освен в чужбина
« Последна редакция: Март 08, 2011, 09:31:07 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Март 08, 2011, 09:52:45 pm »
Да се изкажа и аз по моите индийски шашми накратко.
Годините от 2010 до 2013 ще са динамични и свързани с промени, не всички от тях ще са планирани може би...
Гордостта и инатът са качествата, заложени в този хороскоп, но в съчетание с вродена борбеност биха могли да се използват успешно при преодоляване на препятствията в живота. Възможни са успехи в административната работа, чрез усъвършенстване на организаторските способности, както и печалби, свързани с интелектуална дейност, изискваща по-творчески и нестандартен подход.
В личен план има нужда от повече динамика, има тенденция към неочаквани обрати в отношенията, но и към заинатяване. Мисля, че би ти импонирал партньор с акцентирано марсово влияние в хороскопа, не някой чувствителен воден типаж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 08, 2011, 10:00:44 pm »

ЕЕЕЕ...Стига де! Недей така...,щом е тук значи трябва.... :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #59 -: Март 08, 2011, 10:12:55 pm »

ЕЕЕЕ...Стига де! Недей така...,щом е тук значи трябва.... :blink:
Аз донякъде разбирам krissty. :rolleyes:Повярвайте ми, от години чета и се интересувам, но все ми се струва, че не съм напреднала кой знае колко...Вероятно това е така, защото не всеки има дарбата да "види картинката".Та в тази връзка, и на шега, но и сериозно да попитам Марая, какви са "условията" на твоите астроконсултации :rolleyes:Обръщам се към теб, защото виждам, че днес си на линия, а трябва да призная, че съм заинтригувана от стила, с който всеки от вас участва във форума.Удоволствие е за начинаещи...или заседнали някъде в астрологията.... ;)