Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30100 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #60 -: Март 08, 2011, 10:38:08 pm »
Kристи, незнам защо толкова си се впрегнала за тази "тайна" любов? Ами тя може и да е интернетска или някой с когото общуваш виртуално (заради активирания 3 дом) да те заинтригува. В никакъв случай тази Венера Не значи, че ще имаш роман с женен мъж ( то..защо да е тайна иначе ;D). През тази година имаш възможност да печелиш от творчество, свободна професия, работа с деца (било частни уроци, било друго).
Прогресивна Луна в 12 дом не е непременно загуба и провали, може да имаш усещане за такива, но не непременно реализирани.
Имаш открехната врата за чужбина. :blink:

п.п.По повод прогресиите-не е зле да внимаваш за здравето си както и да не бъдеш експанзивна във физическите действия/спорт- има опасност от травми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 08, 2011, 10:53:35 pm »

Аз донякъде разбирам krissty. :rolleyes:Повярвайте ми, от години чета и се интересувам, но все ми се струва, че не съм напреднала кой знае колко...Вероятно това е така, защото не всеки има дарбата да "види картинката".Та в тази връзка, и на шега, но и сериозно да попитам Марая, какви са "условията" на твоите астроконсултации :rolleyes:Обръщам се към теб, защото виждам, че днес си на линия, а трябва да призная, че съм заинтригувана от стила, с който всеки от вас участва във форума.Удоволствие е за начинаещи...или заседнали някъде в астрологията....[/b] ;)

В смисъл?
Давай директно с въпроса? ;D

Какво разбираш под стил и как различаваш стила? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Март 08, 2011, 11:38:54 pm »
Уран , мерси  :blink: Ами впечатлих се най- вече от това, че нещата бяха изложени като факти, които няма как да се избегнат,което много ме изуми. :-X Мерси, бях сигурна, че могат да се интерпретират и по друг начин . :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 08, 2011, 11:41:37 pm »
В живота ни има и събития, които са неизбежни. Но обикновено рядко се съобщават от астролога, по разбираеми причини.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #64 -: Март 09, 2011, 01:24:49 am »
В живота ни има и събития, които са неизбежни.
Но обикновено рядко се съобщават от астролога, по разбираеми причини.

И клиента лаик бърза да даде оценка " НЕКОМПЕТЕНТНА",
защото прогнизата не и допада   :-[

Уран:
" защо толкова си се впрегнала за тази "тайна" любов
Ами тя може и да е интернетска или някой с когото общуваш виртуално
(заради активирания 3 дом)"
Това също съдържа доза " заблуда", защото не знаеш истинския
образ и какъв е човека от виртуалното пространство или просто
си остава една виртуална връзка  ;)

Ако не и пречеше толкова гордостта, щеше да промени заглавието на темата  :(
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Март 09, 2011, 01:37:33 am »
А дали ще е тайна любов или тенденция любовта да остане на по-заден план поради други ангажименти и належащи приоритети, също не се знае.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #66 -: Март 09, 2011, 02:25:27 am »
 ;D ;D ;D ;DНе, изобщо не ми пречи да променя заглавието, просто не ми е хрумнало. Накрая на изречението има въпрос и удивителен, това означава.- според вас това некомпетентна астрологическа консултация ли е ? Аз че съм лаик ,лаик съм и затова питам .. защото доколкото знам соларната карта би трябва да се разгледа доста обстойно и не биха могли да се дадат оценки и крайни заключения с един бегъл поглед :blink:
 Недейте толкова да се засягате ,а излезте да празнувате  :blink:
 Пак мерси за инфото и лека вечер на всички  :lol: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Март 09, 2011, 02:39:09 am »
;D ;D ;D ;DНе, изобщо не ми пречи да променя заглавието, просто не ми е хрумнало. Накрая на изречението има въпрос и удивителен, това означава.- според вас това некомпетентна астрологическа консултация ли е ? Аз че съм лаик ,лаик съм и затова питам .. защото доколкото знам соларната карта би трябва да се разгледа доста обстойно и не биха могли да се дадат оценки и крайни заключения с един бегъл поглед :blink:
 Недейте толкова да се засягате ,а излезте да празнувате  :blink:
 Пак мерси за инфото и лека вечер на всички  :lol: :blink:

Няма астролог , уважаващ себе си , който да обръща внимание на солара....Може и да греша ;D ;D..,но като се има в предвид...,че винаги съм права.... :haha:, ще ти кажа...Отправна точка е натала...,следват други прогностични методи...,а солара е просто една сцена... ;D..
Но който не плаща добре , плаща двойно.... ;D....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Март 09, 2011, 02:40:46 am »

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Март 09, 2011, 02:41:25 am »
Аз че съм лаик ,лаик съм и затова питам .. защото доколкото знам соларната карта би трябва да се разгледа доста обстойно и не биха могли да се дадат оценки и крайни заключения с един бегъл поглед

Имаш и достатъчно заложби да изучиш астрологията сама и да си я ползваш по предназначение.  :blink: Така проблемът с некомпетентните астролози се елиминира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 09, 2011, 02:43:21 am »

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!

Това го подкрепям...напълно! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Март 09, 2011, 02:44:12 am »

Няма астролог , уважаващ себе си , който да обръща внимание на солара...

Е как? Преди казваше, че си силна в соларите, доколкото помня. Първата прогноза, която ми прави по скайпа накратко и по своя инициатива, беше соларна. Изведнъж да загубиш уважение към себе си..... :o :o :o :o

Не ми е приятно да хващам хората в противоречиви изказвания. Това ме натъжава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #72 -: Март 09, 2011, 02:44:46 am »
Аз че съм лаик ,лаик съм и затова питам .. защото доколкото знам соларната карта би трябва да се разгледа доста обстойно и не биха могли да се дадат оценки и крайни заключения с един бегъл поглед

Имаш и достатъчно заложби да изучиш астрологията сама и да си я ползваш по предназначение.  :blink: Така проблемът с некомпетентните астролози се елиминира.

;D ;D ;D Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Март 09, 2011, 02:47:47 am »

Е как? Преди казваше, че си силна в соларите, доколкото помня. Първата прогноза, която ми прави по скайпа накратко и по своя инициатива, беше соларна. Изведнъж да загубиш уважение към себе си..... :o :o :o :o

Никога , ама никога не съм казвала това.... ;D
Най-важното нещо са транзитите и енергията на натала...
На много места казвам , че не дърЖа на солара! ;D В грешка си пиленце... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Март 09, 2011, 02:47:58 am »

Имаш и достатъчно заложби да изучиш астрологията сама и да си я ползваш по предназначение.  :blink: Така проблемът с некомпетентните астролози се елиминира.

;D ;D ;D Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

Хахахах, Дивна! това ме разсмя....

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Март 09, 2011, 02:50:24 am »

На много места казвам , че не дърва на солара! ;D В грешка си пиленце... ;)

Е, не е вярно. Много добре помня...Често ти отговарях на хорарни въпроси на скайп и ти в замяна ми направи кратка соларна интерпретация. И думите ти бяха: "Аз съм силна в соларите, можеш да ме използваш". Но това беше много, много отдавна. Ако си си сменила мнението е друг въпрос.. Всеки астролог пробва и се спира в крайна сметка на различни техники и това, че избира техника, различна от твоята и моята не означава, че не заслужава уважение. ...Абе някои са силни в соларите - това е!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Март 09, 2011, 02:53:15 am »
Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

Ти си добре! А мен ме пратиха на психотерапия, само защото имам Луна/Плутон.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Март 09, 2011, 02:53:19 am »

На много места казвам , че не дърва на солара! ;D В грешка си пиленце... ;)

Е, не е вярно. Много добре помня...Често ти отговарях на хорарни въпроси на скайп и ти в замяна ми направи кратка соларна интерпретация. Но това беше много, много отдавна. Ако си си сменила мнението е друг въпрос.

Не ми се спори... ;D Както искаш така мисли...,аз ти казвам , че не е така... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #78 -: Март 09, 2011, 02:54:10 am »
Верно не се майтапя.  :blink: Астроложката така реши, че елемента вода ми е слаб в картата, защото съм имала само една планета във воден знак и от там емоциите ми били дефицит.  ;D
То обаче, като разбрах в последствие, че не коя планета, а цялото свтило Луна е във воден знак, и то не кой да е, а Скорпион и то на асцендента .. и асцендента и той воден ...  ;D
Абе стават грешки. Прежалих 50 лева навремето. Здраве да е.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Март 09, 2011, 02:57:12 am »
Като на мен дето ми казаха, че ми липсвали емоции, щот съм нямала вода в картата, то пък излезе, като понаучих астрологията, че ще се удавя от емоции.  ;D

Ти си добре! А мен ме пратиха на психотерапия, само защото имам Луна/Плутон.  ;D

Абе все нещо инвалидно ще да има във всяка карта явно. :rolf: