Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 29951 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Компетента астро консултация
« Отговор #120 -: Март 10, 2011, 12:35:21 am »
Упс , май е готово . Сега мисля, че няма кой за какво да се засяга . :blink:
Мирабела, мерси за тълкуването .  :blink: Всъщност вие ми дадохте доста примери , в които е възможно да се прояви тази Венера в 12ти . Това ми беше и първоначалният въпрос, тъй като си милех че нещата никога не са еднозначни и не би трябвало да се казват като неизбежни факти - точно защото астрологията не я приравнявам с врачуването .
 Видях, че сте ме питали за името на астроложката, не мисля че е коректно да го споменавам тук .Аз съм сигурна, че тя е доста добър астролог, но явно просто претупва нещата и не и се занимава. Ако някой се интересува ще му я кажа на лични .  :blink:

Аз се интересувам.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #121 -: Март 10, 2011, 12:43:09 am »
Абе ,Стела ти някакъв проблем ли имаш????? Кой и кога определи астрологията и астроложката като НЕКОМПЕТЕНТНА???? ЗАДАДОХ ВЪПРОС КЪМ ВАС .ТОВА ОЗНАЧАВА ВЪПРОСИТЕЛНИЯТ ЗНАК НАКРАЯ .Некомпетентна астрологична консултация?? означава Според вас това некомпетентна консултация ли е ????? Каква стойност към придавала на астрологията, какви пет лева  :-\
 А ти явно нямаш изобщо какво да правиш и само си търсиш причини да се джавкаш с някой  :blink:
 Хем ми казваш да кажа името на астроложката , да не ходят други, хем пък как съм могла така да я нарека,като не разбирам нищо  ;D ;D
  Къде видя някой да съм оплюла ????? Ако исках да плюя щях още от началото да кажа коя е, не да ВИ питам ВАС за мнения и да започна да си храня ...
  Diyana,  аз също нищо нередно не виждам в заглавието...имам чувството, че всеки си търси за какво да се хване  ;)
Мирабела, мерси за тълкуването . :blink:
« Последна редакция: Март 10, 2011, 12:51:49 am от krisstyy »

« Отговор #122 -: Март 10, 2011, 12:46:39 am »
Марая , пратих ти я на лични .

« Отговор #123 -: Март 10, 2011, 12:47:57 am »
Еми това заглавие само си се променя  :unsure: :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Март 10, 2011, 12:51:31 am »
Марая , пратих ти я на лични .

Още вчера знаех , че е тя...,а преди да получа твоето съобщение , ти изпрати предположението си на лични...
И да , за пореден път се уверявам , че не греша! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Март 10, 2011, 12:56:13 am »
ОТДАЛЕЧ РАЗПОЗНАВАМ МАНИПУЛАЦИЯТА ПО ПЛУТОН.

За чий Плутон? И аз се чудих кво толкоз ви провокира в тая тема да налейте сума огън и усилия.
« Последна редакция: Март 10, 2011, 01:11:50 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #126 -: Март 10, 2011, 12:56:52 am »
А ще ми кажеш ли твоето мнение за нея .  Не исках да споменавам име, защото доста информация бях прочела за нея ,колко е добра , препоръчаха ми я познати,взимала толкова малко едва ли не , за да не е без хич, т.е. не го прави за пари .Всъщност аз наистина си мисля, че е добра, но просто явно не и се занимава ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Март 10, 2011, 01:02:19 am »
А ще ми кажеш ли твоето мнение за нея .  Не исках да споменавам име, защото доста информация бях прочела за нея ,колко е добра , препоръчаха ми я познати,взимала толкова малко едва ли не , за да не е без хич, т.е. не го прави за пари .Всъщност аз наистина си мисля, че е добра, но просто явно не и се занимава ...

За мен не е добра! Но аз го казвам от професионална гледна точка...За хора ,които не разбират от астрология би могла да мине за астроложка...,но за мен не...Съжалявам ,но това е моето мнение...Слаба в прогностиката...На конвеир...Днес 10 човека по 50лв...са 500 ...нали?! И не е като да се ровиш да мислиш да анализираш....,да си бодеш очите да пишеш... ;D ;D Да , евтино е и е почти без пари...,затова и консултациите и са елементарни и боси.... :blink: И никога не се реализират...Познавам я лично...едно време приемаше в един далечен квартал..,сега е почти в центъра на столицата....

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Март 10, 2011, 01:13:37 am »
Не е луд този дето яде баницата... ;D
Задълбочения анализ струва пари....,време , енергия и отговорност!
Винаги съм го твърдяла и ще продължавам да го твърдя! :blink:

« Отговор #129 -: Март 10, 2011, 01:20:05 am »
Радвам се , знаех си че е така, че е невъзможно без задълбочен анализ да ти каже някакви неща .  :blink: :blink:
А нещата, които ми говореше почти през цялото време бяха супер общи , то аз същия хороскоп мога да си направя .  ;D
 И наистина , права си , то месец и нещо чаках за час , на ден по 20 такива консултации - пародии...хич не е малко . ..хахах...егати :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Март 10, 2011, 01:22:07 am »

За чий Плутон? И аз се чудих кво толкоз ви провокира в тая тема да налейте сума огън и усилия.

Ако имате предвид някой конкретен Плутон, мога да ви уверя, че същата тема със същото заглавие е публикувана и в сайта на дъновистите (аз си шавам навсякъде и знам кой, къде и как...  :P).

Много енергия сте хвърлили в темата, няма лошо. Да се види, че има некомпетентни астролози и да се търсят консултации по форумите. Леле, ще изядем хлябЪ на асоциацията.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #131 -: Март 10, 2011, 01:26:34 am »
А нещата, които ми говореше почти през цялото време бяха супер общи , то аз същия хороскоп мога да си направя .  ;D

много се извинявам, но не се сдържах да попитам Слънцето в Уран ли Ви дава тази увереност ;D

« Отговор #132 -: Март 10, 2011, 01:36:40 am »
А ми аз, ако имах някакви очаквания от астролога бих се подготвила с конкретни въпроси. И да задаваш точните въпроси си е майстУрлУк.  ;) И нямам предвид от сорта - ще се омъжа ли, ще направя ли кариера, ще живея ли в чужбина. Така отговора винаги е 50:50 и после жокера - обади са на приятел по форумите. :blink: Най-интересни са въпросите, които започват с "как" и "защо"  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Март 10, 2011, 01:49:34 am »

Ако имате предвид някой конкретен Плутон, мога да ви уверя, че същата тема със същото заглавие е публикувана и в сайта на дъновистите (аз си шавам навсякъде и знам кой, къде и как...  :P).

Много енергия сте хвърлили в темата, няма лошо. Да се види, че има некомпетентни астролози и да се търсят консултации по форумите. Леле, ще изядем хлябЪ на асоциацията.  ;D

:haha: :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Март 10, 2011, 02:07:49 am »
А ми аз, ако имах някакви очаквания от астролога бих се подготвила с конкретни въпроси. И да задаваш точните въпроси си е майстУрлУк.  ;) И нямам предвид от сорта - ще се омъжа ли, ще направя ли кариера, ще живея ли в чужбина. Така отговора винаги е 50:50 и после жокера - обади са на приятел по форумите. :blink: Най-интересни са въпросите, които започват с "как" и "защо"  ;)

И най-страшни... ;D....
Чувала съм ,що не казваш , че си колежка.... ;D ;D
Отговаряла съм...-Ти защо не го *прочете*...
Ама аз съм перде и съм нагла в това отношение...,защото ми идва в повече някой като ми каже , че съм врачка или ме помоли да взема топката... ;D

« Отговор #135 -: Март 10, 2011, 02:12:23 am »

А аз пък знам един лекар, дето една позната му каза "Аз съм ви колежка" и той й отвърна - "Като си ми колежка, е сега ще те изпитам!"  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Март 10, 2011, 02:14:37 am »
Отговаряла съм...-Ти защо не го *прочете*...

А това го "пише" в хороскопа, поне като даденост.
По-трудно обаче може да се види дали заложената даденост ще се практикува или ще е само на ниво интерес/любимо хоби.
В моята годишна... хм, прогноза дори интересът не бе разпознат, нито дори ми се намекна, че таймингът може да е подходящ за събуждане на астрологично-езотерични интереси. А мен си ме бива да се правя на разсеяна.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #137 -: Март 10, 2011, 02:17:07 am »
А какъв трябва да е таймингът за събуждането на астрологичен интерес ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Март 10, 2011, 02:18:37 am »
Определени транзити (и прогресии) към определени планети и конфигурации... А и самите натални конфигурации си говорят без да е нужно да гледаш тайминга.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #139 -: Март 10, 2011, 02:23:46 am »
А какъв трябва да е таймингът за събуждането на астрологичен интерес ?
[/quote
често спрягат уран в таймирането
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.