Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 29985 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #140 -: Март 10, 2011, 02:29:04 am »
Предлагам да питаме Кристи откога датира нейният интерес към астрологията и да видим какъв е бил таймингът, кога се е отключила връзката на светилата с Уран в тази насока.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Март 10, 2011, 02:35:26 am »
Радвам се , знаех си че е така, че е невъзможно без задълбочен анализ да ти каже някакви неща .  :blink: :blink:
А нещата, които ми говореше почти през цялото време бяха супер общи , то аз същия хороскоп мога да си направя .  ;D
И наистина , права си , то месец и нещо чаках за час , на ден по 20 такива консултации - пародии...хич не е малко . ..хахах...егати :blink:

Ето защо аз вземам по-евтино от нея.... ;D ;D Хороскопа ми струва 250 евра , но е пълен , задълбочен , написан и е достатъчно анализиран.Разбираем....А в месеца не мога да си позволя повече от един хороскоп...
Жената работи всеки ден 10 консултации по 50 лв...са 500 ....20 дни да работи по 250 да получава на ден.... ;D ;D
Та кой е астролога...питам аз? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Март 10, 2011, 02:37:33 am »
Чувала съм ,що не казваш , че си колежка.... ;D ;D

А аз пък знам един лекар, дето една позната му каза "Аз съм ви колежка" и той й отвърна - "Като си ми колежка, е сега ще те изпитам!"  ;D
;D ;D , моИта работа...и аз така ги попрепитвам.... ;D ,ама вече спрях...,щото ме е яд, заради астрологията!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #143 -: Март 10, 2011, 02:39:35 am »
Не е по темата, но Михаел Шумахер също има аспект на светилата с Уран, но не съм чувала да е астролог. Просто професията му е свързана с екстремност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Март 10, 2011, 02:42:15 am »
Не е по темата, но Михаел Шумахер също има аспект на светилата с Уран, но не съм чувала да е астролог. Просто професията му е свързана с екстремност.

Никога не е късно обаче...,а и не означава , че няма интерес към астрологията... :rolleyes: ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Март 10, 2011, 02:43:12 am »
Не е по темата, но Михаел Шумахер също има аспект на светилата с Уран, но не съм чувала да е астролог.

Във ведическата няма Уран, но си има начин да се определи дали човек може да бъде астролог. Ако има такива показатели, се търсят потвърждения в навамша, иначе може да е кьорфишек, нали раши символизира майя... Ето защо например авторката на темата с двете й уранясали светила може да се интересува от астрология, но да не й е път и призвание в живота.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Март 10, 2011, 02:48:15 am »
Не е по темата, но Михаел Шумахер също има аспект на светилата с Уран, но не съм чувала да е астролог.

Във ведическата няма Уран, но си има начин да се определи дали човек може да бъде астролог. Ако има такива показатели, се търсят потвърждения в навамша, иначе може да е кьорфишек, нали раши символизира майя... Ето защо например авторката на темата с двете й уранясали светила може да се интересува от астрология, но да не й е път и призвание в живота.  :blink:
:25: , При мен как е?по ведите....Моля те Лили... :rolleyes:

« Отговор #147 -: Март 10, 2011, 02:53:43 am »
Михаел има силна интуиция и доколкото знам се интересува от източни философии. За интерес към астрологията наистина не съм чула (все още).

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Март 10, 2011, 02:56:17 am »
Михаел има силна интуиция и доколкото знам се интересува от източни философии. За интерес към астрологията наистина не съм чула (все още).

Всичко що е метафизично е по Уран и Сатурн...Това е положението...
Чакам Лилито от Марианската падина да се включи и да каже как е при ведите... :kissd: :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Март 10, 2011, 03:00:33 am »
Не съм ти гледала навамшата, в интерес на истината. Но щом не си се насочила към индийската, значи не е твоят тип астрология и не ти е нужно да си джйотиша, достатъчно задълбочено си усвоила западната. Там наистина има някаква бариера за навлизане, която първоначално трудно се преминава, именно затова повечето западни астролози са така скептично настроени към нея или усещат вътрешна съпротива, след като не им проговори и не ги грабне от самото начало.
Понякога гледам някои новодошли (след като предоставят публично данните си), когато виждам, че са се регистрирали не с цел да занимават форума с хороскопа си и непрекъснати молби, а са тук заради астрологията. Един вид да ги насърча да продължават напред, да не се отказват.
Та в тоя ред на мисли авторката на темата напълно си отговаря на двете карти, rasi и navamsa.  ;D

ПП. А тази вечер съм на редакции 5 пъти х от 11 до 17 стр., а после два превода за десерт, така че надали ще гледам индийски шашми.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Март 10, 2011, 03:12:25 am »
Не съм ти гледала навамшата, в интерес на истината. Но щом не си се насочила към индийската, значи не е твоят тип астрология и не ти е нужно да си джйотиша, достатъчно задълбочено си усвоила западната. Там наистина има някаква бариера за навлизане, която първоначално трудно се преминава, именно затова повечето западни астролози са така скептично настроени към нея или усещат вътрешна съпротива, след като не им проговори и не ги грабне от самото начало.
Понякога гледам някои новодошли (след като предоставят публично данните си), когато виждам, че са се регистрирали не с цел да занимават форума с хороскопа си и непрекъснати молби, а са тук заради астрологията. Един вид да ги насърча да продължават напред, да не се отказват.
Та в тоя ред на мисли авторката на темата напълно си отговаря на двете карти, rasi и navamsa.  ;D

ПП. А тази вечер съм на редакции 5 пъти х от 11 до 17 стр., а после два превода за десерт, така че надали ще гледам индийски шашми.

Усвоявам и китайска...от лятото на миналата година.... :-[ :-[ ;D И много ме кефи.... ;D
Мамка му и прасе....ще се впусна аз и в джойтиша... :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Март 10, 2011, 03:31:34 am »
Пък и рядко се случва да разглеждам Д9 на колега/астролог. Обикновено когато го правя, имам сериозни съмнения относно качествата или мотивите му.  :mellow:
Тъй че тия, които не съм се изкушила да "прегледам", съм ги признала по един или друг начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Март 10, 2011, 03:35:17 am »
Пък и рядко се случва да разглеждам Д9 на колега/астролог. Обикновено когато го правя, имам сериозни съмнения относно качествата или мотивите му.  :mellow:
Тъй че тия, които не съм се изкушила да "прегледам", съм ги признала по един или друг начин.

Абе беше ми казала , че от мен става джойтиш...и то по няколко показателя....та затова се сетих... ;D
А и има хора дето се съмняват в моите астрологични познания и възможности.... ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Март 10, 2011, 03:43:42 am »
По навамша (д9) се разпознават основните цели и мотиви в живота, от какво човек е воден, каква мисия е дошъл да изпълни. Затова я гледам, ако имам съмнения за "менте". Например, да се прави на мил и съпричастен, а основната му цел да са печалбите на гърба на заблудените. Или пък иззад някой привидно одухотворен и хрисим образ да изскочи див егоцентризъм. Д9 показва също начина и насоката, в която може да се разгърне потенциалът, заложен в основната карта (раши). Тъй че я ползвам, за да няма изненади в гръб.  ;D Показателна е също така, ако искаш да си подбираш хората, които да консултираш, на които да помагаш, да знаеш как да подходиш - с нейна помощ може да се види къде принципът "не прави непоискано добро" е приложим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #154 -: Март 10, 2011, 04:07:47 am »
Чувала съм ,що не казваш , че си колежка.... ;D ;D
Отговаряла съм...-Ти защо не го *прочете*...

А това го "пише" в хороскопа, поне като даденост.
По-трудно обаче може да се види дали заложената даденост ще се практикува или ще е само на ниво интерес/любимо хоби.
В моята годишна... хм, прогноза дори интересът не бе разпознат, нито дори ми се намекна, че таймингът може да е подходящ за събуждане на астрологично-езотерични интереси. А мен си ме бива да се правя на разсеяна.  :blink:

Лили, а може ли да споделиш по какво се съди, дали има заложена "даденост".За връзката между Уран и светилата вече
разбрах  ;D , но само тя едва ли е достатъчна?

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Март 10, 2011, 04:09:24 am »
По навамша (д9) се разпознават основните цели и мотиви в живота, от какво човек е воден, каква мисия е дошъл да изпълни. Затова я гледам, ако имам съмнения за "менте". Например, да се прави на мил и съпричастен, а основната му цел да са печалбите на гърба на заблудените. Или пък иззад някой привидно одухотворен и хрисим образ да изскочи див егоцентризъм. Д9 показва също начина и насоката, в която може да се разгърне потенциалът, заложен в основната карта (раши). Тъй че я ползвам, за да няма изненади в гръб.  ;D Показателна е също така, ако искаш да си подбираш хората, които да консултираш, на които да помагаш, да знаеш как да подходиш - с нейна помощ може да се види къде принципът "не прави непоискано добро" е приложим.

Най-вече ме вълнува.... :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Март 10, 2011, 04:36:38 am »
Марайче, един прост пример от една натална карта, дори не става въпрос за навамша. Преди време се отзовах на молбата на една девойка (също запалена по астрологията) и й отговорих на един въпрос, имаше големи проблеми (както тя бе споделила). Тогава не обърнах достатъчно внимание, че има съвпад на Луна, Марс и Раху в накшатра Ашлеша (символът на тази накшатра е змия), нейде в средата на Лъв се пада по западната. Та в отговор само съскане чух, да съм се била обосновавала, изброявала и обяснявала всички техники и врътки, чрез които съм стигнала до моето заключение (ставаше въпрос за дефиниране на тайминг). И тонът не бе на човек, който моли за съдействие в трудна ситуация, а който изисква, нещо от сорта "И аз не съм от вчера в астрологията". Погледнах картата пак и разбрах, че има един тип хора, при които най-добронамерените съвети се връщат като камъни в твоята градина. Мерси, но камъни не отглеждаме. И постепенно се научих да отсявам зърното от плявата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Март 10, 2011, 04:41:00 am »
Марайче, един прост пример от една натална карта, дори не става въпрос за навамша. Преди време се отзовах на молбата на една девойка (също запалена по астрологията) и й отговорих на един въпрос, имаше големи проблеми (както тя бе споделила). Тогава не обърнах достатъчно внимание, че има съвпад на Луна, Марс и Раху в накшатра Ашлеша (символът на тази накшатра е змия), нейде в средата на Лъв се пада по западната. Та в отговор само съскане чух, да съм се била обосновавала, изброявала и обяснявала всички техники и врътки, чрез които съм стигнала до моето заключение (ставаше въпрос за дефиниране на тайминг). И тонът не бе на човек, който моли за съдействие в трудна ситуация, а който изисква, нещо от сорта "И аз не съм от вчера в астрологията". Погледнах картата пак и разбрах, че има един тип хора, при които най-добронамерените съвети се връщат като камъни в твоята градина. Мерси, но камъни не отглеждаме. И постепенно се научих да отсявам зърното от плявата.  :blink:

Лиленце пиленце... :kissd: мерси!
Аз гледам луна и уран...,слънце и уран....няма да скрия...по юпитерянски пускам аванта....,понякога бъркам...
що така..!? :rolleyes: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Март 10, 2011, 04:45:47 am »
Аз гледам луна и уран...,слънце и уран....

Сещаш ли се за оня казус с домашно малтретиране (на една моя приятелка)?
Нейният образ безподобен би трябвало да има всички показатели за астролог - Луна в партилен тригон с Уран, Слънце в секстил с Уран, плюс Слънце, Меркурий и Марс във Водолей в съвпад с ЮЛВ. Е, никакви такива, нито пък вярва, много е добър обаче в техническата част, вкл. да шпионира и разбива пароли (с инсталиране на разни програмки).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Март 10, 2011, 04:49:56 am »
Аз гледам луна и уран...,слънце и уран....

Сещаш ли се за оня казус с домашно малтретиране (на една моя приятелка)?
Нейният образ безподобен би трябвало да има всички показатели за астролог - Луна в партилен тригон с Уран, Слънце в секстил с Уран, плюс Слънце, Меркурий и Марс във Водолей в съвпад с ЮЛВ. Е, никакви такива, нито пък вярва, много е добър обаче в техническата част, вкл. да шпионира и разбива пароли (с инсталиране на разни програмки).

Да...,помня я мацката....И какъв е извода?!-Ниво на развитие....Щото астрологията не е за всеки...и ти си много права... ;D