Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30089 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #160 -: Март 10, 2011, 04:51:51 am »
И какъв е извода?!-Ниво на развитие....Щото астрологията не е за всеки...и ти си много права... ;D

Това ще да е изводът, защото друг засега на намирам...

Между другото, да ни е честит ингресът на Меркурий в Овен... влезе вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Март 10, 2011, 04:58:46 am »
И какъв е извода?!-Ниво на развитие....Щото астрологията не е за всеки...и ти си много права... ;D

Това ще да е изводът, защото друг засега на намирам...

Между другото, да ни е честит ингресът на Меркурий в Овен... влезе вече.  ;D

:haha: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:yes...yes...yes..... От кога му чакам тригона към слънцето....и както ще зацикли на тригон от слънцето..... ;D ;D

http://vbox7.com/play:999d7289
 :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Март 10, 2011, 05:08:29 am »
Между другото, ето го и хубавеца с астропотенциала, само че не е на нужното ниво да се докосне до тази наука.
Иначе добре му сече пипето, ако съдя само по споделянките на половинката му, но го вълнуват само стойности и цифри, нищо друго.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Март 10, 2011, 05:20:41 am »
Между другото, ето го и хубавеца с астропотенциала, само че не е на нужното ниво да се докосне до тази наука.
Иначе добре му сече пипето, ако съдя само по споделянките на половинката му, но го вълнуват само стойности и цифри, нищо друго.

Мерк+Марс във водолей....Забелязала съм , че тази конюкция носи страхотен ум..като бръснач...,бърза мисъл..неортодоксална...Много ме кефи този съвпад във всички знаци.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Март 10, 2011, 05:30:42 am »
Забелязала съм , че тази конюкция носи страхотен ум..като бръснач...,бърза мисъл..неортодоксална...

Маркетинг + магистратура по счетоводство, ако това разбираш под неортодоксална мисъл.  :blink:
В случая мисленето е по-скоро прагматично, изборът на двете професии е съобразен с тенденциите в търсенето на определени специалности у нашийо град. Навремето повечето ми колежки, дошли да учат от по-малките градове, много бързо се ориентираха спрямо пазарната конюнктура - изкараха по една следдипломна (и после магистратура) по счетоводство, защото това е една от малкото професии, които се търсят тук, и благодарение на която биха могли да останат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Март 10, 2011, 05:32:53 am »
Забелязала съм , че тази конюкция носи страхотен ум..като бръснач...,бърза мисъл..неортодоксална...

Маркетинг + магистратура по счетоводство, ако това разбираш под неортодоксална мисъл.  :blink:
В случая мисленето е по-скоро прагматично, изборът на двете професии е съобразен с тенденциите в търсенето на определени специалности у нашийо град.
;D ;D
А потенциала е доста висок....
И в крайна сметка...защо не е развит?! :rolleyes:
Каква е причината? :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Март 10, 2011, 05:36:14 am »

В каква насока да се развива според теб?
Ангажиран е само с въпроси, свързани с решаване на финансови проблеми и с нуждата от средства, за да може да се издържа сам (и семейството, което е побързал да създаде). Безпаричието и борбата за физическо оцеляване, осигуряване на прехрана не оставят достатъчно време за личностно усъвършенстване и развитие на творческите таланти. Блажени са безработните, те могат да се развиват духовно и да отделят повече време за себе си (ако има кой да ги издържа).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Март 10, 2011, 05:48:34 am »

Ангажиран е само с въпроси, свързани с решаване на финансови проблеми и с нуждата от средства, за да може да се издържа сам (и семейството, което е побързал да създаде). Безпаричието и борбата за физическо оцеляване, осигуряване на прехрана не оставят достатъчно време за личностно усъвършенстване и развитие на творческите таланти. Блажени са безработните, те могат да се развиват духовно и да отделят повече време за себе си (ако има кой да ги издържа).

Но понеже има баланс един ден всичко се връща с лихвите.... ;D
Много си права Лили...две дини под една мишница е трудно...клише , но факт... :-\
И въпреки всичко един ден...човек избушва и тръгва към себе си....а в тази карта има много...Тук Господ е излял с пълни шепи... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Март 10, 2011, 06:08:48 am »
Да, и аз се чудя как с тези потенциали, заложени в картата, човекът не е "стока"... Но тежки отговорности е поел, за които изглежда, че не е узрял емоционално все още. Трудните отношения в семейството, в което е расъл, също си казват думата. Но наред с потенциалите е заложена и предразположеност към психични отклонения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Март 10, 2011, 06:13:10 am »
Да, и аз се чудя как с тези потенциали, заложени в картата, човекът не е "стока"... Но тежки отговорности е поел, за които изглежда, че не е узрял емоционално все още. Трудните отношения в семейството, в което е расъл, също си казват думата. Но наред с потенциалите е заложена и предразположеност към психични отклонения.

Границата м/у гения и лудостта е много тънка.... :blink:, за жалост....

И как го разбра това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Март 10, 2011, 06:44:39 am »
И как го разбра това?

По моите 6а6ми.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Март 10, 2011, 06:53:22 am »
И как го разбра това?

По моите 6а6ми.  ;D

То е ясно..,че е по твоите шашми....,гледах ,гледах...,само от слънцето ми мирише...ама малко... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Март 11, 2011, 03:16:01 am »
Между другото, попаднах на един руски астрологичен виц, не знам дали сте го чували.  ;D

Цитат

На консултация при астролог идва господин с респектиращ вид, през цялото време седи, мълчи и нищо не разказва за себе си. Астрологът построява наталната му карта и открива в нея показатели, сочещи мания за величие, следване на фанатични идеи и умопомрачение. "Кажете ми, - пита загрижено астрологът - а Вие всъщност кой сте и с какво се занимавате?". "Именно с това трябваше да започнете! - отвръща господинът, надигайки гордо глава, - В началото създадох Небето и Земята...".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #173 -: Март 11, 2011, 03:41:57 am »

Ако не и пречеше толкова гордостта, щеше да промени заглавието на темата  :(

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!

Абе какви са тези злобни коментари от самото начало, момичето е споделило нещо ти му изяде главата! Нервна ли си,какъв ти е проблема? От теб никой нищо не иска, а ти само се вреш с коментари! Хората имат нужда от съвет и мнение, а не от критика.Тя е дошла за утеха тук,а не за злобоизлияния! Що сме всички такива злобари и критикари не мога да разбера?????????????????????????????????????????????????????????

« Отговор #174 -: Март 11, 2011, 03:45:36 am »
Михаел има силна интуиция и доколкото знам се интересува от източни философии. За интерес към астрологията наистина не съм чула (все още).

Тва Козирог да не се интересува от такива неща...не съм го виждала. Ела в нас - книги, езотерика, филми се гледат, някакви конспирации се следят....

*

Stella

• 7765
« Отговор #175 -: Март 11, 2011, 03:48:25 am »

На съм съгласна с тебе, Лили! Аз се разведох, излязох на квартира, издържах голямо дете и работех на 2 места по 12 часа на ден и пак намирах време да се занимавам с астрология. То като те тегли, не можеш да си избягаш от него.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #176 -: Март 11, 2011, 03:48:58 am »
Марайче, един прост пример от една натална карта, дори не става въпрос за навамша. Преди време се отзовах на молбата на една девойка (също запалена по астрологията) и й отговорих на един въпрос, имаше големи проблеми (както тя бе споделила). Тогава не обърнах достатъчно внимание, че има съвпад на Луна, Марс и Раху в накшатра Ашлеша (символът на тази накшатра е змия), нейде в средата на Лъв се пада по западната. Та в отговор само съскане чух, да съм се била обосновавала, изброявала и обяснявала всички техники и врътки, чрез които съм стигнала до моето заключение (ставаше въпрос за дефиниране на тайминг). И тонът не бе на човек, който моли за съдействие в трудна ситуация, а който изисква, нещо от сорта "И аз не съм от вчера в астрологията". Погледнах картата пак и разбрах, че има един тип хора, при които най-добронамерените съвети се връщат като камъни в твоята градина. Мерси, но камъни не отглеждаме. И постепенно се научих да отсявам зърното от плявата.  :blink:

Лиленце пиленце... :kissd: мерси!
Аз гледам луна и уран...,слънце и уран....няма да скрия...по юпитерянски пускам аванта....,понякога бъркам...
що така..!? :rolleyes: ;D

Защото си състрадателна и не искаш да гледаш как някой страда. Искаш да е доволен, искаш да не те намрази заради лошото което му казваш...а той си излива гнева върху теб,но не от злоба към теб, а заради това че се чувства лесно раним... Девиза на Стрелеца - нека на всички да им е добре! :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #177 -: Март 11, 2011, 03:49:42 am »
Между другото, попаднах на един руски астрологичен виц, не знам дали сте го чували.  ;D

Цитат

На консултация при астролог идва господин с респектиращ вид, през цялото време седи, мълчи и нищо не разказва за себе си. Астрологът построява наталната му карта и открива в нея показатели, сочещи мания за величие, следване на фанатични идеи и умопомрачение. "Кажете ми, - пита загрижено астрологът - а Вие всъщност кой сте и с какво се занимавате?". "Именно с това трябваше да започнете! - отвръща господинът, надигайки гордо глава, - В началото създадох Небето и Земята...".

:85:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #178 -: Март 11, 2011, 03:57:14 am »

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!

Абе какви са тези злобни коментари от самото начало, момичето е споделило нещо ти му изяде главата! Нервна ли си,какъв ти е проблема? От теб никой нищо не иска, а ти само се вреш с коментари! Хората имат нужда от съвет и мнение, а не от критика.Тя е дошла за утеха тук,а не за злобоизлияния! Що сме всички такива злобари и критикари не мога да разбера?????????????????????????????????????????????????????????
Освен критики, нещо по картата ще кажеш ли ?
Поне един боб Фърли    ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #179 -: Март 11, 2011, 04:01:09 am »

Освен критики, нещо по картата ще кажеш ли ?
Поне един боб Фърли    ;D

Хахахахха офца!!!!!! Кав боб, ела и ме питай, очи в очи, като МЪЖ!!! Хахахахаххахаха