Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30024 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #180 -: Март 11, 2011, 04:07:15 am »
Абе хора, аз само виц пуснах (стори ми се забавен), сега влизам пак и вече сте яхнали метлата. :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Март 11, 2011, 04:10:43 am »
Аз се разведох, излязох на квартира, издържах голямо дете и работех на 2 места по 12 часа на ден и пак намирах време да се занимавам с астрология.

Защото е било своеобразен "отдушник" за теб, нали? Особено щом ти е било интересно и ти е доставяло удоволствие това занимание, не на всеки му се гледат сериали след дългия работен ден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #182 -: Март 11, 2011, 04:17:53 am »

Ако не и пречеше толкова гордостта, щеше да промени заглавието на темата  :(

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!

Абе какви са тези злобни коментари от самото начало, момичето е споделило нещо ти му изяде главата! Нервна ли си,какъв ти е проблема? От теб никой нищо не иска, а ти само се вреш с коментари! Хората имат нужда от съвет и мнение, а не от критика.Тя е дошла за утеха тук,а не за злобоизлияния! Що сме всички такива злобари и критикари не мога да разбера?????????????????????????????????????????????????????????
Освен критики, нещо по картата ще кажеш ли ?
Поне един боб Фърли    ;D

Хахахахха офца!!!!!! Кав боб, ела и ме питай, очи в очи, като МЪЖ!!! Хахахахаххахаха
Не разбрах на кое трябваше да се обидя сега на " оФца" или на "мЪж",
не мога да ти видя очите....хахха - " две бобени зърна - очи на врачката"   ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #183 -: Март 11, 2011, 04:28:17 am »

Ако не и пречеше толкова гордостта, щеше да промени заглавието на темата  :(

Напълно съм съгласна. Евтин трик да спечелиш вниманието на околните индиректно, злепоставяйки някой некомпетентен астролог и апелирайки към по-компетентите тука, видите ли, *начи! Като си дала пари и си недоволна, кажи и името, за да предпазиш други хора да не се набутат като тебе!

Абе какви са тези злобни коментари от самото начало, момичето е споделило нещо ти му изяде главата! Нервна ли си,какъв ти е проблема? От теб никой нищо не иска, а ти само се вреш с коментари! Хората имат нужда от съвет и мнение, а не от критика.Тя е дошла за утеха тук,а не за злобоизлияния! Що сме всички такива злобари и критикари не мога да разбера?????????????????????????????????????????????????????????
Освен критики, нещо по картата ще кажеш ли ?
Поне един боб Фърли    ;D

Хахахахха офца!!!!!! Кав боб, ела и ме питай, очи в очи, като МЪЖ!!! Хахахахаххахаха
Не разбрах на кое трябваше да се обидя сега на " оФца" или на "мЪж",
не мога да ти видя очите....хахха - " две бобени зърна - очи на врачката"   ;D

ХАХАХАХАХХАХАХХА....аааааааааааааааа

*

Stella

• 7765
« Отговор #184 -: Март 11, 2011, 04:36:16 am »
Аз се разведох, излязох на квартира, издържах голямо дете и работех на 2 места по 12 часа на ден и пак намирах време да се занимавам с астрология.

Защото е било своеобразен "отдушник" за теб, нали? Особено щом ти е било интересно и ти е доставяло удоволствие това занимание, не на всеки му се гледат сериали след дългия работен ден.

Ами, аз я открих за себе си 2 години преди това, а веднъж започнах ли, вече нямаше отскубване. Аз исках да кажа само, че натовареното ежедневие не може да бъде пречка да развиваш някакви заложби или интереси.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Март 11, 2011, 05:19:46 am »
Те могат да се използват и в ежедневието, стига да съумеем.  :blink:
А за човека "с многото потенциали" от картата, която постнах на по-предните страници, какво да кажем тогава? Защо не е развил спящия потенциал? Всъщност при него интелектът си е на ниво, но само онзи, който е свързан с формално обучение и образование, докато в "нещата от живота" хич не блести с брилянтен ум. Другото, което е - сръчен, обича да майстори, докарва си и допълнителни доходи с това. Но начинът му на мислене е изключително прагматичен и същевременно ограничен, няма и намек за интерес към скритата страна на живота, при толкова "мистична" карта. Оценява хората само по социалния статус - дали имаш "достатъчно" пари, банков влог, жилище, кола и "престижна" работа... Ако нямаш, веднага попадаш в графата "второ качество човек" (не се свени да ги нарича "измет"). Това пише ли го някъде в картата? За пореден път се убеждавам, че еволюционното ниво и стъпалото, на което се намира човек в духовното си развитие, са трудно уловими в наталната карта. Понякога е изключително трудно да различим картата на престъпник от тази на духовник, а набедените за "духовни" знаци и планети често ни изиграват коварни шеги.  :rakeattack:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #186 -: Март 11, 2011, 05:32:53 am »
Духовното ниво го няма в картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Март 11, 2011, 05:34:02 am »

Затова и астролозите грешат.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #188 -: Март 11, 2011, 05:38:51 am »

Затова и астролозите грешат.  :72:

Мисля, че това е много добра заключителна реплика за тази тема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Март 11, 2011, 05:42:52 am »
Остава да й сложат и катинар.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Март 11, 2011, 06:00:51 am »
На авторката ще и кажа да се радва, че е попаднала на некомпетентен астролог, при когото е загубила 30 лева, вместо на некомпетентен лекар, който да и отреже здравият, вместо болният крайник.

Както казват:
Цитат
Хирургът е като сапьор, греши само веднъж. Истината е, че ако хирургът греши един път в своя живот, то той греши и за последен път във вашия живот.

Тъй че за разлика от тях астролозите сме облагодетелствани, можем да грешим по-често.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Март 11, 2011, 06:06:52 am »
Но плъхче с хубава премяна е интересно. Ти така ли се чувстваш?

Реших да си сменя картинката в подписа, защото мацката от предишната само лежа в очакване нещо да й се случи, та поне сега с плъха-палячо да отсрамя отминалия вече съвпад на транзитния Юпитер със Слънце (и прогр. Венера) на К5, а с розовия цвят ще си проработвам прогресивната Луна във Везни. Един вид се самоиронизирам. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #192 -: Март 11, 2011, 06:50:20 am »
Плъха е плъх...,защото гризка и защото е потаен и таен..,но влиза там където малцина влизат...,а щом е розов...Мммм...къде ли се е запътил Лили? ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Март 11, 2011, 07:07:29 am »
Плъха е плъх...,защото гризка и защото е потаен и таен..,но влиза там където малцина влизат...,а щом е розов...Мммм...къде ли се е запътил Лили? ;D :wub:

Мисля, че плъховете символизираха и сексуалните страсти.

Вие пък що се хванахте за тоя плъх, м?  :P Много е дебел тоя, да не се окаже нутрия?

ПП. Гризкам си, да, затова все по-малко пиша във форума.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Март 11, 2011, 07:14:07 am »

Вие пък що се хванахте за тоя плъх, м?  :P Много е дебел тоя, да не се окаже нутрия?

Гризкай...сега ти е паднало... :P ;D :wub:...Ми няма лошо да е нутрия....Все пак ще задоволи капризите на любимия ми марс.... ;D :wub: :wub:
И да споделя нещо за твоя марс....,никога не ме е подвел...страхотен е...Обожавам марса в риби!
Знае , може и.... :wub:..абе обичам водния марс...не къде и да е , а в риби... :wub: ;D ;D ;)

« Отговор #196 -: Март 11, 2011, 01:29:29 pm »

Мерк+Марс във водолей....Забелязала съм , че тази конюкция носи страхотен ум..като бръснач...,бърза мисъл..неортодоксална...Много ме кефи този съвпад във всички знаци.... ;D

бе не знам ако ти е в къщи дъл ще те кефи,
 :o имам наблюдения върху марс/мерка  лъв със луна овен и слънце рак,женско издания, малииииии
и марс/мерка козирог с венера овен и слънце каре юпитер,пак женско, мъка

общото убиват с думи, родени генерали
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #197 -: Март 11, 2011, 03:28:58 pm »

Вие пък що се хванахте за тоя плъх, м?  :P Много е дебел тоя, да не се окаже нутрия?

Гризкай...сега ти е паднало... :P ;D :wub:...Ми няма лошо да е нутрия....Все пак ще задоволи капризите на любимия ми марс.... ;D :wub: :wub:
И да споделя нещо за твоя марс....,никога не ме е подвел...страхотен е...Обожавам марса в риби!
Знае , може и.... :wub:..абе обичам водния марс...не къде и да е , а в риби... :wub: ;D ;D ;)
Чисто любопитство ;)- много пъти, Марая си споделяла отношение към марса в риби...Кое толкова му харесваш, умирам от любопитство ;D Сподели или дай линк към дискусия, където си писала :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #198 -: Март 11, 2011, 03:40:34 pm »
5 години бях с такъв Марс, моята Венера е в Риби.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #199 -: Март 11, 2011, 03:53:12 pm »
5 години бях с такъв Марс, моята Венера е в Риби.
Е, здравей, Стела, и моята венера е в Риби, а марса- в рак :P. Чудо, нали? Но специално марса в риби ми е интересен, защо е тъй прехвален :-\