Здравей Гост

Некомпетентна астрологична консултация?!!

• 209 Отговора
  • 30083 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Некомпетентна астрологична консултация?!!
« Отговор #200 -: Март 11, 2011, 04:22:45 pm »
5 години бях с такъв Марс, моята Венера е в Риби.
Е, здравей, Стела, и моята венера е в Риби, а марса- в рак :P. Чудо, нали? Но специално марса в риби ми е интересен, защо е тъй прехвален :-\

прехвален е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Март 11, 2011, 06:53:35 pm »
Понякога прехвалват сексуалната му мощ, но пък си го компенсира с фантазии. 
;D Не знам, през целия си живот съм имала само двама с Марс в Риби, не съм особено впечатлена, повече обичаха чашката. Но наистина не излъчват "мачизъм" и агресия, по друг начин омайват, с финес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #202 -: Март 14, 2011, 02:35:14 am »
Плъха е плъх...,защото гризка и защото е потаен и таен..,но влиза там където малцина влизат...,а щом е розов...Мммм...къде ли се е запътил Лили? ;D :wub:

Мисля, че плъховете символизираха и сексуалните страсти.

Вие пък що се хванахте за тоя плъх, м?  :P Много е дебел тоя, да не се окаже нутрия?

ПП. Гризкам си, да, затова все по-малко пиша във форума.

Гризкай...сега ти е паднало... :P ;D :wub:...Ми няма лошо да е нутрия....Все пак ще задоволи капризите на любимия ми марс.... ;D :wub: :wub:
И да споделя нещо за твоя марс....,никога не ме е подвел...страхотен е...Обожавам марса в риби!
Знае , може и.... :wub:..абе обичам водния марс...не къде и да е , а в риби... :wub: ;D ;D ;)
Чисто любопитство ;)- много пъти, Марая си споделяла отношение към марса в риби...Кое толкова му харесваш, умирам от любопитство ;D Сподели или дай линк към дискусия, където си писала :blink:

Цветно ми е трудно да разкажа.... ;D по обективни причини...,а и субективни....Ми няма , просто няма по-голям любовник....Дълбока емоция , не са повърхностни...,за тях не е важно нищо повече от това да задоволят потребностите на партньора....Уникален е за мен марса в риби....Не бих си позволила експерименти с друг марс.... :P ;D....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Март 14, 2011, 02:37:57 am »
5 години бях с такъв Марс, моята Венера е в Риби.
Е, здравей, Стела, и моята венера е в Риби, а марса- в рак :P. Чудо, нали? Но специално марса в риби ми е интересен, защо е тъй прехвален :-\

прехвален е.

Тццц.... ;D, по принцип е къФто си го направиш.....УНИКАЛЕН Е! Това е точната дума за марс в риби.....Нямам забележка....И да всъщност не слънцето прави мъжа...,а марса....Аз освен сатурн и Хирон...нчмам друга планета в риби....,но усещането с този марс е уникално! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #204 -: Март 14, 2011, 02:46:42 am »

Тццц.... ;D, по принцип е къФто си го направиш.....

Хахахахах!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #205 -: Март 14, 2011, 02:55:56 am »

Тццц.... ;D, по принцип е къФто си го направиш.....

Хахахахах!

Всичко е въпрос на труд.... ;D, какво се смееш?! :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Април 29, 2011, 04:33:28 am »
Тази тема си заслужава четенето и е за обзорния сектор...За това и днес дискутирахме в друга подобна.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Април 29, 2011, 04:34:48 am »
Обаче и в тая тема се говори за секс и за Марс в Риби.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #208 -: Април 29, 2011, 04:36:43 am »
ам,като повече кокошки тук...въртим и все на 8 и 5 ни избива
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Април 29, 2011, 04:36:48 am »
Обаче и в тая тема се говори за секс и за Марс в Риби.  ;D

Ллилиии...,нали знаеш , че няма по-велик марс от марс в риби! ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ЛЮБОВНИК! ;D