Здравей Гост

ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!

• 190 Отговора
  • 52517 Прегледи
Re:ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #20 -: Март 09, 2011, 01:36:04 am »
Да,Марая,очакваме момиченце,синът ми е роден на 17 март 2004г. Ще очаквам коментарите на картите,когато имаш възможност БЛАГОДАРЯ на теб и всички,които се включват :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 09, 2011, 02:00:36 am »
Да,Марая,очакваме момиченце,синът ми е роден на 17 март 2004г. Ще очаквам коментарите на картите,когато имаш възможност БЛАГОДАРЯ на теб и всички,които се включват :blink:

Няма проблем.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Март 09, 2011, 03:28:11 am »
Първи брак и за двама ни, а относно часа за секцио- сутрин към 9ч

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Март 09, 2011, 03:40:07 am »
Първи брак и за двама ни, а относно часа за секцио- сутрин към 9ч

Дълго си избирала и анализирала...,търсила си разбиране и душа в партньора...,за теб е важно той да има дълбока емоционалност , да уважава традициите , да разбира сърцето ти.... :blink:В крайна сметка , понякога е колеблив и не до там решителен...,но това не е беда..,защото ти самата от време на време изпадаш в крайности...За теб е много важно да имаш сигурност , за да реализираш останалото...,не ти липсват добри финансови възможности , както и стабилна ценностна система...Умееш да материализираш всичко...,нямаш равна ,когато искаш нещо..,защото знаеш как да го постигнеш...

Колко е вярно? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Март 09, 2011, 03:46:34 am »
Абсолютно вярно е

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 09, 2011, 03:52:46 am »
Абсолютно вярно е

Значи картата говори.... :blink: ;)....
ще продължа по-късно....Мисля , че ще мога , ако не друго...да помогна със съвет за датите...а ,ако ти е близък доктора би могло и нещо с часа да се направи....

Пък ти...,ако живееш в Габрово....ще черпиш по едно в Страноприемницата.... ;D ;)
ЕДНА ПЛАТОНИЧЕСКА ЛЮБОВ имам там.... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 09, 2011, 06:16:33 am »
С риск да те разочаровам...,мисля , че и дъщеря ти ще се роди около тази дата.... ;D
Това не е беда...и не бива да вярваш в бабини деветини... ;DИмам бивша служителка..,която има две дъщери родени на 15.12...през няколко години...
Раждането ще бъде успешно...,бързо ще се съвземеш.... :blink:, няма да има проблеми....И знаеш ли...,дай боже всекиму такова семейство....
Имаш нещо за което много хора се борят...,но ти си блага жена...освен , че обичаш реда в дома си и голЕма чистофайница...,обичаш и реда в живота си.... ;D..Е..,заслужила си го...и ще го имаш! ;D

« Отговор #27 -: Март 09, 2011, 06:25:58 pm »
Боже, откъде ги виждаш тези неща ! Ти си страхотна, и как само ги подреждаш фактите, чак ме просълзи....Само не ми стана ясно- раждането ще тръгне само на 17-ти или  ще избера 16 или 18-ти.... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 09, 2011, 06:59:51 pm »
Боже, откъде ги виждаш тези неща ! Ти си страхотна, и как само ги подреждаш фактите, чак ме просълзи....Само не ми стана ясно- раждането ще тръгне само на 17-ти или  ще избера 16 или 18-ти.... :unsure:

Избора не е твой...,а на детето... ;D

« Отговор #29 -: Март 09, 2011, 07:14:39 pm »
Ами понеделник доктора ще ме пита за дата................ :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 09, 2011, 07:42:04 pm »
Ами понеделник доктора ще ме пита за дата................ :o

За мен много подходяща дата е 24.03. 15 и 16-ти също са добри дати..... :blink:
Въпроса е в това , че бебето може да вземе решение и да тръгне само... :P....

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Март 09, 2011, 08:01:36 pm »
Ето и дата 24....

« Отговор #32 -: Март 09, 2011, 08:11:00 pm »
Не разбирам нищо от картите,но много благодаря за вниманието. Бъди жива и здрава ,а при мен дано всичко е успешно,както ти предсказа!!! :blink: Ще напиша,като мине!!! :wub: чао

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 09, 2011, 08:18:57 pm »
Не разбирам нищо от картите,но много благодаря за вниманието. Бъди жива и здрава ,а при мен дано всичко е успешно,както ти предсказа!!! :blink: Ще напиша,като мине!!! :wub: чао

В картите съм посочила часове....за24.03. часа е 9:20
За 15.03 часа е отново 9:20....

Желая ти успех и щастливи мигове.... :wub:

Чакаме новината.....

« Отговор #34 -: Март 21, 2011, 07:33:10 pm »
Здравейте, за да не отварям нова тема да попитам и аз, че само смятам и изчислявам, ама нещо не мога да се реша за дата, та термина ми е 05.04.11г., доктора каза след 23.03 да си избера дата до 30.03 и съм в чуденка. Първото секцио не го мислих доктора каза кога, ама сега се чудя дали пак да не оставя това решение в негови ръце, някак си ми е намеса в съдбата и ми се иска да си тръгне естествено пък тогава, ама крие повече рискове. Аз съм родена на 18.12.1978г. към 12.30ч. /със секцио/, а таткото на 29.03.1979г. май към 08.15ч. и двамата в Пловдив. Единствено знам че не искам да е на 29.03 и да съвпада с РД на бащата пък и 29 е тежко число и ако не е естествено не искам да го налагам. Благодаря Ви предварително.
Имам някакво вътрешно усещане за 24.03 ... незнам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 21, 2011, 07:49:14 pm »
24 и 25 март са добри дати.
31-ви също, особено ако детето е момиченце, но нали до 30-ти трябва да се насрочи. Пък и тогава Меркурий тръгва ретроградно, все пак раждането няма да е естествено, а с операция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Март 21, 2011, 07:56:42 pm »
Благодаря за бързата реакция, бебо е момче, другата дата върху която умувам е 28.03

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Март 21, 2011, 08:04:37 pm »
Ако успееш да издействаш при доктора операцията да е следобед, когато Луната вече ще е преминала от Козирог във Водолей (в секстил с Уран/Слънце).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Март 21, 2011, 10:51:44 pm »
Благодаря за бързата реакция, бебо е момче, другата дата върху която умувам е 28.03

24.03 след 10 часа сутринта е по-добрата дата Луната е в Стрелец
в тригон към Слънцетов Овен
Ти си Стрелец, а таткото е Овен - каква хармония ;D

Успех  :blink:
Естествени минерали и амулети

« Отговор #39 -: Март 22, 2011, 03:18:03 pm »
Да така е освен това  зачатието е станало на 12.07.2010г. следобед, а и нумерологично като погледнем числото на деня на зачеване е 4 ако избера 24.03 също ще е 4, интересно съвпадение. От доста време правя карти с различни дати и часове, но интуицията май ме води към 24, благодаря на всички които се отзоваха, ще видим днес какво ще каже доктора.
« Последна редакция: Март 22, 2011, 03:43:15 pm от zohito »