Здравей Гост

ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!

• 190 Отговора
  • 52485 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #40 -: Март 22, 2011, 09:26:01 pm »
Числото 4 не е от най-благоприятните, но пък астрологичните констелации на тази дата са добри.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #41 -: Март 22, 2011, 10:01:33 pm »
Е да, ама не, датата ще е 28, вероятно около 10,00 ч., бебо още расте и не е готов - съдба, това по план освен ако той не си реши друго  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Март 22, 2011, 10:06:01 pm »
Тогава недей бърза, а може и той самият да ти даде знак кога е готов да тръгва да излиза вече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #43 -: Август 19, 2011, 07:50:08 pm »
Здравейте,
Не исках да отварям нова тема, но ако е нужно, ще го направя.
Бременна съм в 33 г.с. и се налага (за мое съжаление) да раждам със секцио.
Терминът, който лекарят определи, е 08/10 по техните стандартни /универсални/ таблици. Следващата седмица ще съм на предродилна консултация и предполагам, че една от темите ще е дата за секцио. Знам, че обикновено това са 5-10 дни преди терминът, тоест от 26/09 нататък. Моля да ми помогнете с избора на дата, тоест коя дата е по-благоприятна. Аз съм родена на 04-07-1980 в 23:40, съпругът ми е на 21-08-1978, но не съм сигурна дали в 9:40 или в 10:20.
Благодаря ви много.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #44 -: Август 19, 2011, 08:39:16 pm »
Избора не е много голям, като се вземе предвид
неподходящите и празнични дни, а това са :
27 - 28 Септември е Новолуние
29 - 30 Септември - Луна в Скорпион
01- 02 Октомври са Събота и Неделя

Избора е много ограничен, но понякога сме поставени
така - пред липсата на избор, каквото дойде, само да мине добре
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Август 19, 2011, 09:45:37 pm »
Изброените по-горе дати наистина не дават възможност за голям избор и все пак сред тях може да се намерят и по-благоприятни дни.  :blink:

Първият такъв според мен е 28 септември - втори лунен ден. И макар че Луната се намира в един знак със Слънцето, съвпадът на светилата вече ще е отминал, малко след 11 ч сутринта Луната напуска накшатрата, в която пребивава заедно със Слънцето по време на новолуние, и преминава в следващата - Читра, която се счита за доста удачна, между другото.

Следващите по-удачни дни според ведическия календар се падат около посочения термин - 6, 7 и 8 октомври.
На 6.10 Луната пребивава в по-благоприятна накшатра, но за да се избегне опозицията й с Марс (един от недолюбваните аспекти в западната астрология), може да се избере някоя от следващите дати - 7ми или 8ми, като 8 октомври ми се струва малко по-удачна, но пък тогава сигурно вече ще е късно, нали секцио се прави преди термина. А и след три дни (11 октомври) настъпва пълнолуние.

В крайна сметка нека майката направи този избор. Когато - тогаваз.  :blink:

« Последна редакция: Август 21, 2011, 11:42:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Август 20, 2011, 11:16:36 am »
Здравейте,
Не исках да отварям нова тема, но ако е нужно, ще го направя.
Бременна съм в 33 г.с. и се налага (за мое съжаление) да раждам със секцио.
Терминът, който лекарят определи, е 08/10 по техните стандартни /универсални/ таблици. Следващата седмица ще съм на предродилна консултация и предполагам, че една от темите ще е дата за секцио. Знам, че обикновено това са 5-10 дни преди терминът, тоест от 26/09 нататък. Моля да ми помогнете с избора на дата, тоест коя дата е по-благоприятна. Аз съм родена на 04-07-1980 в 23:40, съпругът ми е на 21-08-1978, но не съм сигурна дали в 9:40 или в 10:20.
Благодаря ви много.

А къде сте родени? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #47 -: Август 20, 2011, 02:03:31 pm »
Благодаря много за отговорите.
Пропуснала съм да напиша местата на раждане - аз съм родена в гр. Бяла, обл.Русе, а съпругът ми - в Стара Загора.

« Отговор #48 -: Август 21, 2011, 10:48:34 pm »
Здравейте и от мен :blink:
Предстои ми планово секцио поради здравословни причини,моля да ми помогнете с избора на дата.
Трябва да се състои между 15 и 25 .09.11г доколкото разбрах е необходима информация с датата на раждане на мен и съпруга ми?!
аз съм родена на 25.04.1985 в 06.05 часа.  а съпруга ми на 27 .01.1983 г но незнаем часа,Благодаря Ви предварително!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Август 21, 2011, 11:39:43 pm »
В посочения от теб интервал има няколко по-благоприятни дати, можеш да избереш по свое усмотрение.

- 16 септември /петък/
(преди обяд Луната се намира в по-благоприятна накшатра и ще съвпадне с твоя слънчев знак)
- 19 септември /понеделник/
- 25 септември /неделя/ - не съм сигурна дали през почивните дни се прави планово секцио

От всички изброени първата ми се вижда най-удачна, но ти сама си прецени и слушай интуицията си.  :blink:

« Последна редакция: Август 21, 2011, 11:45:11 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Август 22, 2011, 12:18:19 pm »
Благодаря Ви многоо!

« Отговор #51 -: Август 24, 2011, 06:56:50 pm »
Моля и аз за малко съдействие. Днес бях на лекар и той ме вика утре 25.08. в 14.45 ч. за секцио. Притеснява ме това ,че луната е в Рак/имам спомен ,че бяха противопоказани коремните операции/ и Меркурий ретрограден/ тук са противопоказани изобщо операциите , заради повторение . Имам ли основателна причина да се страхувам ?

Моля, Ви за отговор !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Август 24, 2011, 07:23:38 pm »
А не може ли поне с един ден да се отложи или не подлежи по никакъв начин на промяна тази дата?
Луната и вдругиден ще е в Рак, но поне в по-благоприятна накшатра и най-вече ще се избегне една напрегната конфиграция, която се заформя утре - съвпад на Луна с Марс и квадрат със Сатурн. Часът също не е особено сполучлив с оглед на дома, в който ще попаднат Луната и Марс в картата на бебока.
Не че не се раждат деца с наранени от малефици Луни, но при планирано секцио това може и да се избегне.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #53 -: Август 24, 2011, 07:33:05 pm »
Ох ,не знам  :( Много ли е зле положението ?! Май - Да , доколкото разбирам !

за другата седмица ли нещо трябва да мисля ?! Нещо сигурно да не е 29 - новолуние , може би 30 или 31 ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Август 24, 2011, 07:37:27 pm »
Дали е "зле" или "добре" не ни е дадено на нас да съдим.
В крайна сметка, ако извадят бебето утре в този час, можем да приемем, че такъв е бил изборът на душата, за да не се притесняваш, че не си успяла да промениш датата и часа.  :blink:
Иначе от гледна точка на астрологичната целесъобразност бих препоръчала да се смени датата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #55 -: Август 24, 2011, 07:40:26 pm »
Ще ми помогнеш ли да избера по-подходяща ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Август 24, 2011, 07:42:00 pm »
Моля и аз за малко съдействие. Днес бях на лекар и той ме вика утре 25.08. в 14.45 ч. за секцио. Притеснява ме това ,че луната е в Рак/имам спомен ,че бяха противопоказани коремните операции/ и Меркурий ретрограден/ тук са противопоказани изобщо операциите , заради повторение . Имам ли основателна причина да се страхувам ?

Моля, Ви за отговор !

А някакви данни би ли дала? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Август 24, 2011, 07:43:40 pm »
за другата седмица ли нещо трябва да мисля ?! Нещо сигурно да не е 29 - новолуние , може би 30 или 31 ?

А ретроградния Меркурий в картата на бебето въобще не го мисли, в доста случаи той има своите предимства.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #58 -: Август 24, 2011, 07:46:13 pm »
дати на раждане
Аз 03.07.1975- зодия Рак,асц.Скорпион
Таткото 14.02.1967г. -зодия Водолей,асц.Рак
дата на зачеване на бебо 09.12.2010г.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Август 24, 2011, 07:46:33 pm »

А ретроградния Меркурий в картата на бебето въобще не го мисли, в доста случаи той има своите предимства.  :blink:

При това лъвски.... ;D...Не е за подценяване огнения мерк....