Здравей Гост

ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!

• 190 Отговора
  • 52433 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #60 -: Август 24, 2011, 07:46:56 pm »
Нещо сигурно да не е 29 - новолуние , може би 30 или 31 ?

31ви не - тогава Луната е в съвпад със Сатурн и квадрат с Марс.
Новолунието е за предпочитане пред такава конфигурация, пък тогава Слънцето и Луната ще са в един знак с Венера и тригон с Юпитер (на 29ти).
Ако те притеснява новолунието, можеш да избереш и следващия ден - 30ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Август 24, 2011, 07:49:27 pm »
дати на раждане
Аз 03.07.1975- зодия Рак,асц.Скорпион
Таткото 14.02.1967г. -зодия Водолей,асц.Рак
дата на зачеване на бебо 09.12.2010г.

Мерси...ще пиша по-късно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Август 24, 2011, 07:50:50 pm »
Безкрайно съм ви благодарна за внимание ! 

П.С.не ме притеснява новолунието

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Август 24, 2011, 07:59:54 pm »
Луната в Лъв не е лоша в никакъв случай....в Дева също е за предпочитане...Ако питаш мен ,.... пред луна съвпад Сатурн....Това си е труден и шибан аспект...и за луната и за сатурн.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Август 24, 2011, 08:06:43 pm »
луна съвпад Сатурн....Това си е труден и шибан аспект...и за луната и за сатурн.... :-\

При това в комбинация с марсов квадрат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Август 24, 2011, 08:12:34 pm »
луна съвпад Сатурн....Това си е труден и шибан аспект...и за луната и за сатурн.... :-\

При това в комбинация с марсов квадрат.

:72: той е екстра..., а и Плутон да не забравяме , че е в козирог и Уран е овен...,нека си остане този квадрат..,но без аспект към светилата....

« Отговор #66 -: Август 24, 2011, 08:18:44 pm »
Аз нямам много дати за избор - 25 .08 следобед ,26-ти ,29-ти ,30 и 31-ви даже последната е много под въпрос .  Доколкото разбрах 25 отпада ,31 -ви също . Да разбирам ли, 29 -ти от всички е най-подходящата ?

С тези последните неща които написахте направо ме вкарахте в приключение по четене .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Август 24, 2011, 08:40:46 pm »
26 и 27 август не са лоши дати, 29 и 30 също.

25ти и 31ви не препоръчвам - не защото са фатални, а за да не усложняваме с тези аспекти живота на детето по-нататък, както и общуването му с майката.  :blink:

Избери някоя дата по свое усмотрение, каквото ти подскаже сърцето.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #68 -: Август 24, 2011, 08:47:13 pm »
Разбрах ! Сърдечно благодаря !  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Август 24, 2011, 08:48:55 pm »
Моля! Безпроблемно раждане и бързо възстановяване ти желая.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Септември 11, 2011, 09:15:02 am »
Здравейте,
Нова съм във Вашия сайт, но имам един въпрос. На дъщеря ми й предстои секцио, защото бебчето е седалищно и не иска да се обърне. Тя вече има едно момиченце, родено нормално. Терминът й е 16 октомври. Предстои й насрочване на дата някъде в края на септември. Лекарите й казаха, че това бебенце ще е момченце. Тя е родена на 23 май 1984 в 6 и 40, а съпругът й е роден на 12 септември 1980, но точния му час не знам.
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми помогнете, защото знам, че рождената дата заедно с името е от ключово значение за човека.Благодаря предварително и ще се радвам, ако ми отговорите бързо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Септември 11, 2011, 05:09:44 pm »
От всички възможни дати в този интервал най-подходящи ми се струват 24 септември, евентуално 28 септември (след новолуние), 1 октомври.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Септември 11, 2011, 05:24:35 pm »
Всъщност сега като се замислих, щом бебето е момче, прекаленото подчертаване на знака Везни (новолуние, Луна в съвпад с Венера и Сатурн) може да му дойде в повече, така че по-скоро бих се спряла на 24.09 и 1.10.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #73 -: Септември 13, 2011, 11:19:57 am »
Здравейте,искам да задам един въпрос.Бременна съм и ми предстои планувано секцио по мое желание иначе термина ми е на 07-08.10, бебето ще е момченце,датата сме я избрали вече с доктора 23.09.2011 но сега се колебая.Бихте ли ми помогнали дали да остане тя, или да я сменя с друга,ако мога разбира се.Аз съм родена на 11.03.1982 в 12ч наобяд,а съпруга ми 20.04.1977 в 08 и 30ч сутринта.Нали 23,09 е вече във зодия везни,защото много бих искала бебето да е везни.Благодаря предварително!Приятен ден!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Септември 13, 2011, 12:30:55 pm »
Нали 23,09 е вече във зодия везни,защото много бих искала бебето да е везни.

Зависи кога ще вадят бебока.  :blink:
Слънцето влиза във Везни на 23.09 след 12 ч на обяд.

23 и 24 септември не са лоши дати, макар че 24ти ми се вижда малко по-хармонична.
И в двата дни Луната попада в знака Лъв, на 23ти обаче има съвпад с Марс, който би могъл да бъде избегнат. На 24ти Луната е в секстил с Венера и Сатурн.

От нумерологична гледна точка сборът на числата за 23.09 дава "девятка" /Марс/ - хубаво число, но трудно (от личен опит го потвърждавам), докато сборът на числата за 24.09 дава "единица" /Слънце/.

Разбира се, изборът е твой и ако си преценила, че 23.09 е добра дата за раждане, можеш да я запазиш без промени.
Ако се колебаеш, можеш да избереш и следващата, ти решаваш.  :blink:

Желая ти безпроблемно раждане и по-бързо възстановяване!

Това детенце първо ли ти е или имаш и друго преди него?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Септември 13, 2011, 05:35:25 pm »
 Благодаря ви!Да първо ни е,след малко трудно забременяване,но важното е че има резултат и сме много щастливи.За  датата 23.09 доктора ни я избра ние само потвърдихме, но незнам защо искам бебето да е везни и като разбрах,че на 23.09 към обяд влиза в зодията,а овикновенно секциотата ги правят сутрин/ние незнаем в колко часа ще го правят де, но се притесних.Незнам каквото стане,а за 24.09 сигурно няма да се съгласи доктора защото ние го питахме и за тази дата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Септември 13, 2011, 05:53:29 pm »
Твоят лунен знак е Везни, така че нормално е да искаш и Слънцето на детето да е в този знак.
Слънцето влиза в зодия Везни на 23.09 след 12 на обяд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #77 -: Септември 13, 2011, 06:07:09 pm »
Благодаря!В петък съм на консултация и ще видим как ще се разберем с доктора.Ще ви пиша коя дата остава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Септември 13, 2011, 06:14:30 pm »
В 12 ч 10 мин. на 23 септември Слънцето влиза в 0 градуса Везни, сметнато за град София.
На източния хоризонт изгряват последните градуси на Скорпион, така че може да изчакате още 20-30 минути (зависи в кой град се намираш) да изгрее Стрелец. Или да избереш друг час следобед според възможностите на доктора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Септември 18, 2011, 11:54:14 am »
Здравейте!Обещах ,че ще пиша за окончателната дата която избрахме,а тя е 26,09 неможах да  убедя доктора за 24.09, но нищо не се знае де ако бебето реши да излиза по рано.Поне с тази дата ще е зодия везни.Но дано всичко да е наред и бебенцето да е добре това е най-важно.Пожелавам и на вас всичко добро.ЧАО!