Ако не те затруднявам би ли ми казала, защо са по-добри 25 и 24-ти от 23.02.2012? Бих била много по-спокойна ако знам нещо повече!
Астрологична обосновка ли искаш?
То е като да бръкнеш в кошница с ябълки и круши, когато не се знае часът на интервенцията, но можем да аргументираме избора с някои аспекти и знакови позиции.
В дните около тези дати има сериозно струпване на планети в знака Риби, така че най-малкото би могла да не обременяваш бебето допълнително, поставяйки Луната в този знак (на 23ти). Нищо лошо не искам да кажа за рибешките Луни и по принцип за този знак, но когато имаме възможност да изберем нещо по-добро, защо да не го направим? Разбира се, не можем да знаем какво е избрала душата на бебето за "добро". :blink:
В случая за дата 23ти си "резервираш" и опозицията между Луна и Меркурий в Риби с ретрограден Марс в Дева.
На следващия ден Луната преминава в Овен, нямам специални предпочитания към Луна в този знак, но ми се струва, че би било добре да "поразчупим" рибешкия акцент с малко огън.
На 24ти има съвпад Луна/Уран в Овен, което може да даде по-независим и сприхав характер, но и много оригинална, новаторска нагласа.
На 25ти има съвпад на Луна и Венера в Овен, което е хубава комбинация, ако бебето е момиче, освен това попада в една от най-благоприятните накшатри от гледна точка на индийската астрология (Ревати), така влиянието на Венера, имайки предвид съвпада й с Луната, ще е още по-силно (такъв съвпад има в картата на певицата Риханна, певицата Уитни Хюстън и актрисата Анджелина Джоли имат съвпад на Луна и Юпитер тук).
Каквато дата и да избереш, желая ти леко и бързо възстановяване и много радост с бебето. :blink: