Здравей Гост

ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!

• 190 Отговора
  • 52353 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: ПОМОЩ ПРИ ИЗБОР НА ДАТА ЗА СЕКЦИО!!!!
« Отговор #180 -: Януари 10, 2014, 09:41:01 pm »
Днес питах за датите и часовете и на двамата.
Майката е на 14 Декември 1977 Варна 14:40, таткото е на 8 Януари 1990 Шумен 12:00 часа.

Моля за малко съдействие, близка приятелка е, има много опити за зачеване, доста неуспешни опити както и загуби... Ще се радвам, ако някой помогне.

Знам, че е доста работа, но ще съм изключително благодарна и ще се опитам да върна услугата, ако мога :)

И така..понеже имам гости ще помоля да качиш картите на майката и таткото. Трябват ми натални и солар арк.
После качи картите на двете дати с часове 8:30 и 9 часа....И ще се включа с удоволствие след като става дума за приятелка... ;)

Благодаря ти много Марая за отделеното време. Благодаря ти Лили!!!!

Сега качвам картите, надявам се да съм качила, това което ти е нужно.

Solar arc и Mama - На Майката
Solar arc tat и Tati - На Таткото

Детето ще е момченце, ако има някакво значение
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 09:50:06 pm от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #181 -: Януари 10, 2014, 09:45:29 pm »
Ето и картите с часовете

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Януари 10, 2014, 10:07:01 pm »
А представяте ли си - двама астролози да решат да правят бебе и да се изпокарат за датата на раждане (ако е секцио)?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #183 -: Януари 10, 2014, 10:23:59 pm »
А представяте ли си - двама астролози да решат да правят бебе и да се изпокарат за датата на раждане (ако е секцио)?  ;D

Няма ..,няма да се изпокарат..,обаче на мен ми харесва повече Луна съвпад Нептун...,все пак Нептун е на трон..,водата е в триплицитетен знак...Ако се договори за по-късен час ще бъде добре...

Родителските карти не ги виждам... :rolleyes:

П.П.Видях ги...Да според мен това е добро време...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Януари 10, 2014, 10:33:15 pm »
На 01.03 Луната ще е в тригон с Юпитер и в рецепция с него. И светилата ще са в голям воден тригон с Юпитер и Сатурн. Може да даде и някаква по-специална дарба, талант. Хуманитарна ориентация.

Докато първата дата (28.02) ми се струва по-подходяща за светски успех, с по-прагматична ориентация ще е нативът.

Но всичко зависи от домификацията, изборът на час е много важен.

За 9 сутринта във ведическата карта има много неблагоприятно влияние в 7 дом - Марс, Раху и Сатурн. Освен да го пратим някъде в емиграция или да го направим революционер, друг начин за проработка не виждам. Тежко и горко ще е на партньорките му. :)

Ако държим Асцендентът да е Телец и да се управлява от Венера, по към края на знака ще трябва да е, за да разкараме малефиците от 7 дом. Иначе от трите накшатри, в които попада тропическият Телец, най-благоприятна е Ашвини - първата, там попадат първите градуси на знака. Но при изгряваща Ашвини Марс и Раху ще са точно отсреща - на Десцендента. Не е добра опция.

Ако пък изберем последните градуси на Телец и изместим малефиците в 6 дом, за сметка на това на АС ще изгряват Плеядите - или Алгол, или Алциона. Затова АС в първа декада Близнаци според мен би бил по-подходящ, там попада и благоприятна накшатра - Рохини.

« Последна редакция: Януари 10, 2014, 10:51:57 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Януари 10, 2014, 11:10:02 pm »
Да...До 10-я градус на знака Близнаци ,ако поставим АСЦ картата ще е супер. Дано се договори с доктора мамчето... ;)

Е..единодушно взехме решението... ;D остава да ни послушат... :P
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 11:28:52 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Януари 10, 2014, 11:16:39 pm »
Абе сложна работа, а ако включим и неподвижните звезди, още повече се усложняват нещата.

На 8 гр. Телец е разположена много неблагоприятна звезда - Хамал, свързва се с Марс и Сатурн.
В края на Телец пък са Плеядите. Средата на знака изглежда най-"безопасна", но малефиците си остават в седмия му дом.

Хайде тогава да поставим Алдебаран на Асцендента, тази звезда се свързва с богатството и успеха - АС на около 9-10 гр. Близнаци. В първите градуси на Близнаци е накшатра Криттика, следващата е Рохини - тя е по-благоприятна.

Кралските звезди имат по-голяма орбиса на влияние, така че може и да е преди този градус. Важното е и в Навамша да няма негативни влияния, а при час, по-късен от 10.30, може и да има има.

Кеф ти - тропически Близнак, кеф ти - сидерален Телец.  ;D

« Последна редакция: Януари 10, 2014, 11:26:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #187 -: Януари 11, 2014, 01:43:58 am »
Момичета, нямам думи да ви се отблагодаря! Много много Ви благодаря и на двете!! Както винаги сте много отзивчиви!

: ) Направихте Краби една идея по-щастлива с вашата помощ! От сърце благодаря отново!  :wub: :wub: :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Януари 11, 2014, 04:48:27 pm »
Момичета, нямам думи да ви се отблагодаря! Много много Ви благодаря и на двете!! Както винаги сте много отзивчиви!

: ) Направихте Краби една идея по-щастлива с вашата помощ! От сърце благодаря отново!  :wub: :wub: :wub: :wub:

За теб винаги Краби... :wub:

« Отговор #189 -: Януари 17, 2014, 07:08:56 am »
Здравейте нова съм в този форум и се надявам някои ако има възможност и време разбира се да ми помогне. Предстои ми раждане със секцио доста четох относно датите и т. н. но съвсем се оплетох. Казвам се Габриела Емилова Герова родена на 13.02.1983г. в 20 часа вечерта, а приятелят ми е Цветан Ангелов Попов роден на 23.03.1980г. в 19:30 часа. Трябва да родя между 1 и 4 февруари, ще имаме момченце. Предварително Ви благодаря!

« Отговор #190 -: Април 24, 2014, 09:54:45 am »
Здравейте и от мен :) Аз също имам нужда от помощ... Ще си имаме момченце и датата, определена за секциото е 12 май. Нямам друга опция... :-\ Някой би ли ми казал, дали датата не е благоприятна... Дано не е... Благодаря предварително :)