Ами именно - ежедневни неща, работа и здраве.
Случват се разни неща в работата му - например той реши да напуска една работа и да отиде на друга, после прецени, че ще е най-добре да остане някак и на двете /финансово най-добре

/, което на мен ми звучеше много трудно постижимо. И успя. Обаче после шефът от работата, която напусна, но не съвсем

, реши, че не му е удобно служителите му да работят и на друго място и му каза да избира /в случая да напусне, защото той вече беше предпочел да бъде по-сериозен към новата работа/. И това му се отрази зле /отново финансово

/. Впоследствие въпросният шеф реши, че му е по-удобно да го има все пак и отново му предложи да се върне. Това не е нещо кой знае колко странно, но си е някакъв вид по-специално събитие и понеже става въпрос за работа и то тази работа по 6 дом, а не кариера или самостоятелни начинания, реших, че Сатурн вероятно има отношение.
За здравето също има събития. Когато катастрофирахме през януари например, той беше доста по-зле от мен. Т.е. отново него го поразиха обстоятелствата. И отново се замислям за Сатурн в 6 дом.
И разни други такива примери. Струва ми се, че има много динамика в сферите, управлявани от 6 дом, където е Сатурн. И в повечето случаи е с негативно влияние, макар че нещата на края се оправят.
Чудех се до колко е замесен Сатурн в цялата схема?
Забелязвам, че ти доста анализираш Сатурн и неговата революция. Предполагам, че си доста подходящ човек, с когото да се обсъждат тези теми. :lol:
Обаче, гледайки положението на Сатурн /вече му е доста далече от наталния/ и като се има предвид факта, че той скоро ще стане на 30 г., мога да допусна, че вече е излязъл от ситуацията.

Което пък ме връща години назад и се сещам, че и в любовната сфера е имал много сложни негативни ситауции, които са поставяли на изпитание издръжливостта му - психологическа основно. :ph34r: