ЦитатА забелязвал ли го е преди?имам предвид че в синастрията и другите партньорски карти нещата действат двупосочно...как така тогава само единият ще чуства привличане?може....моя приателка беше безнадеждно влюбена в продължение на 3 години. Никога не реализира връзка с този човек в смисъла, който ние влагаме в това. Обаче имаше дефакто връзка имаше, защото на нсея и беше достатъчно да му диша въздуха без нищо друго. А човекът и дава надежди и така 3 години. Синастрията е много показателна, както и нейните транзити в момента. От една страна тя е много горда - асц. Лъв, а от друга страна е твърде податлива на влияние Слънце в Риби и Венера в квадрат с Нептун. Считам, че точно при транзита на Нептун върху наталната и Венера във Водолей и в квадрат със собствената си позиция тя срещна този човек и се влюби безнадеждно. Това е връзка от типа. Обичам го, но не го харесвам. Вътрешната борба е изтощителна.
А забелязвал ли го е преди?имам предвид че в синастрията и другите партньорски карти нещата действат двупосочно...как така тогава само единият ще чуства привличане?
Може.
Благодаря момичата :88:ще взема да я изчета за да се пробвам да си самоотговоря :93:От това което набързо прегледах венера/плутон или нептун са податливи...аз нямам такива аспекти но на върха на 5-ти са ми рибите...и сега Нептун ми транзитира възлите....та може и да се закопам.... :rakeattack:
Цитат на: sasha в Март 09, 2011, 09:43:32 pmБлагодаря момичата :88:ще взема да я изчета за да се пробвам да си самоотговоря :93:От това което набързо прегледах венера/плутон или нептун са податливи...аз нямам такива аспекти но на върха на 5-ти са ми рибите...и сега Нептун ми транзитира възлите....та може и да се закопам.... :rakeattack:Ако искаш сложи си картата с транзитите и прогресиите, но като затриеш личните данни, разбира се! Ако знаеш данните на човека, тури и синастрията. Аз гледам синастрия, дори и да не е започнала връзката, понеже именно в нея е "химията" между двамата.
Цитат на: Stella в Март 09, 2011, 09:44:54 pmЦитат на: sasha в Март 09, 2011, 09:43:32 pmБлагодаря момичата :88:ще взема да я изчета за да се пробвам да си самоотговоря :93:От това което набързо прегледах венера/плутон или нептун са податливи...аз нямам такива аспекти но на върха на 5-ти са ми рибите...и сега Нептун ми транзитира възлите....та може и да се закопам.... :rakeattack:Ако искаш сложи си картата с транзитите и прогресиите, но като затриеш личните данни, разбира се! Ако знаеш данните на човека, тури и синастрията. Аз гледам синастрия, дори и да не е започнала връзката, понеже именно в нея е "химията" между двамата.Стела, но за някои от нас е проблем липсата на точни данни за "другия индивид" ;)Много пъти пряко или косвено са поставяни такива въпроси, все пак в този случай възможна ли е някаква синастрична преценка и коя е най- правилната? Да се гледат само знаците и градусите, има ли някоя друга хитринка, за което да се закачи човек
Хм, дали наистина транзитите правят любовта безнадеждна или "обстановката" в собствения натал, която говори за определени черти от характера, като например неспособност да приемеш дадени ситуации :blink: