Здравей Гост

Какво е съня за всеки от нас?

• 5 Отговора
  • 2683 Прегледи
Какво е съня за всеки от нас?
« -: Март 10, 2011, 08:02:05 pm »
Реших,че всеки може да сподели какво значат сънищата му като цяло за него,вярва ли им, записва ли си ги,за да види дали са се изразили по някакъв начин след време.Споделяте ли ги?Какво са за вас сънищата ви,с какво ви обогатяват, какво ви дават?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Какво е съня за всеки от нас?
« Отговор #1 -: Март 11, 2011, 07:03:20 am »
Пророчески са в по-голямата си част при мен.... :blink: И не само за мен и близки до мен хора , а и в глобален мащаб...Има моменти в които чувството е необяснимо.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

• *
  • 230
« Отговор #2 -: Март 12, 2011, 02:09:13 am »
Споделям - моите според мен са някви страхове на подсъзнателно равнище ... , които ме тормозят и като ги сънувам .... незнам, или пък може да са някакви сигнали от мозъка ми ... като не може да си прекара някоя мисъл както трябва, ми я прекарва в съня ... Незнаммммм  ;D Сънища, живот, .... все необясними за мен неща.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #3 -: Март 12, 2011, 04:27:07 am »
Според мен това е нашият вътрешен глас, гласът на човешкия дух, който в съня говори, преживява, пътува, среща се, общува и ни носи ценна информация!  :58:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #4 -: Март 12, 2011, 06:07:48 am »
Да,аз смятам,че сънят е нещо много лично и ако реша,че даден сън ми е някак твърде личен го споделям само с най-близкия си човек и се опитвам да го разгадая без да го разказвам на други,тъй като всякаш някак губи силата си,а и не знаеш кой какво може да ти помисли.  :-\
Смятам,че има сънища,които са ''пророчески'' и се опитват да ни кажат,да ни предопредят за нещо,но има и други сънища,които просто изкарват на яве нашите подсъзнателни желания.

Вие как разбирате кой сън предсказва нещо и кой е плод на вашето подсъзнание?

*

123

• *
  • 230
« Отговор #5 -: Март 12, 2011, 04:27:41 pm »
Вие как разбирате кой сън предсказва нещо и кой е плод на вашето подсъзнание?
Ами аз лично съм нямала сънища, които да са ми предсказали нещо ... въпреки, че познавам и съм чувала за хора, които чрез сънищата си ... получават някаква информация ...
Моите лично са си плодове на подсъзнанието ми. Така си мисля, и незнам защо да не трябва да ги споделям ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...