Здравей Гост

Живее ли у Вас детето?

• 36 Отговора
  • 4258 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Живее ли у Вас детето?
« -: Март 14, 2011, 02:49:04 am »
Моля посочете Вашия слънчев знак , асц , меркурий и луна....знак и дом.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Re:Живее ли у Вас детето?
« Отговор #1 -: Март 14, 2011, 02:52:30 am »
Живее, живееееее!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 14, 2011, 02:54:14 am »
Вярвам в доброто и в щастливия край! Харесвам свободата на детските мечти....
Дъщерите ми казват :*Мамо?!-кога ще пораснеш?! :confuse3:
Слънце- стрелец , асц скорпион /29*33/ , меркурий в стрелец....и това в 1-дом....Луната в телец на К6.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Март 14, 2011, 03:08:03 am »
Много даже! Слънце и Меркурий във Водолей. Меркурий е У5 и е на АС Водолей. Детето в мен живее, дивее и мечтае. Луната и тя е от детската комбина - стрелешка. Добре, че е в 10-ти дом, та поне малко да е и сериозна. Но пък е в съвпад с Уран. ;D... Сега тр. Уран като е в Овен, ще издивее направо! ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #4 -: Март 14, 2011, 03:39:02 am »
Не живее.Слънце в дева в 11ти дом, Луна в лъв в 11ти дом, Мерк във везни в 12ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 14, 2011, 03:41:22 am »
Не живее.Слънце в дева в 11ти дом, Луна в лъв в 11ти дом, Мерк във везни в 12ти дом.

А асц-то...къде е ?

« Отговор #6 -: Март 14, 2011, 03:44:00 am »
Ей, лъвската Луна е сладуранска, иска внимание в голями дози. А 11-тият дом е и домът на мечтите. А кой мечтае повече от децата? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 14, 2011, 03:47:14 am »
Точно така Мирабела...в 11-ти са мечтите... ;D , и като знаем , че това е дома на Уран и на колективното....,но лъв е на опозе по-скоро е редно да разберем къде е асц-то.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Март 14, 2011, 03:56:07 am »
Никакво дете не живее в мен. Живота ме научи как да бъда реалистка и да не гоня вятъра  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #9 -: Март 14, 2011, 03:58:01 am »

А асц-то...къде е ?

Във везни на градус и половина под Мерка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 14, 2011, 03:58:09 am »
Никакво дете не живее в мен. Живота ме научи как да бъда реалистка и да не гоня вятъра  ;)

Остава да посочиш и необходимото....
асц, слънце, луна, меркурий.... ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Март 14, 2011, 03:59:45 am »

Остава да посочиш и необходимото....
асц, слънце, луна, меркурий.... ;D

АЦ – Лъв, Слънце – Везни, Луна - Близнаци, Мерк - Везни
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 14, 2011, 04:00:09 am »

А асц-то...къде е ?

Т.е. мерка е гокленов и е везнишки....Кардинален асцендент... ;D .....

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #13 -: Март 14, 2011, 04:19:25 am »

А асц-то...къде е ?

То само Мерка да беше гокленов, животът ми щеше да е по-лесен  :P .Мерка е връх на кардинално Тао, другите две
точки на Таото са на МЦ и ИЦ.Подозирам че Сатурн на ИЦ е отговорен за мойто реалистично/песимистично отношение
към живота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 14, 2011, 04:22:45 am »

А асц-то...къде е ?

То само Мерка да беше гокленов, живота ми щеше да е по-лесен  :P .Мерка е връх на кардинално Тао, другите две
точки на Таото са на МЦ и ИЦ.Подозирам че Сатурн на ИЦ е отговорен за мойто реалистично/песимистично отношение
към живота.

Да тЪ светна , че при мен не кой и да е е връх на тао....
Имам слънце в точен квадрат МЦ/ИЦ...Сатурн е гокленов , почти на ИЦ- 5* е орбисата...,но това не ме прави в никакъв случай песимист....,а реалист....Мечтите за мен могат да бъдат реалност само с участието на тао.... ;D, без него живота е ленив , по течението...,без реализация и мотив....

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #15 -: Март 14, 2011, 04:32:28 am »
Еми моят Сатурн е на 2 градуса от ИЦ в козирог.Песимизмът може би идва от факта, че на още 2 градуса след Сатурн се мъдри
Нептун или може би от силно наранения Мерк.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Март 14, 2011, 04:35:31 am »
В мен живее детето ,въпреки че не вярвам на Дядо Мраз ;D

Поведението ми е детинско,даже хората се учудват като им кажа на колко години съм ;D
Но пък ми харесва да се държа така,това ми е като вид защита  от лошото :-\Като че ли ме предпазва.
Слънце риби 9ти,АС лъв,меркурий овен 9ти,луна телец 10ти.

« Отговор #17 -: Март 14, 2011, 04:40:09 am »
Вярвам в чудесата в различните им форми,а обичам да си пожелавам Дядо Коледа да ми донесе еди какво си,макар да знам че не съществува,може би му придавам вълшебни функции,като помощник на Господ/може да звучи глупаво,но така си го тълкувам аз/.
Иначе Слънце в стрелец в 3ти дом, асц. Везни, Луна в Дева в 12ти дом и Мерк в стрелец на края на 2ри дом,близо до куспидата на 3ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 14, 2011, 04:58:39 am »
Една от причините поради която казвам , че има бабички на 20 и момичета на 60...,както старци на 30 и момчета на 50 е именно това....детето....,то е причината.... ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #19 -: Март 14, 2011, 08:08:31 am »
оо, аз никога няма да порасна..  :P волна съм като пеперуда и не искам да съм препарирана пеперуда  :angry:
душата ми е безгрижна и игрива  :-[

слънце скорпион 12ти дом, асц. стрелец, мерк стрелец и луна стрелец 1ви дом  :blink:
защо не е включен и марса? моя е в близнаци - обича да си играе  ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!