Здравей Гост

Абе кЪф е тоя Берлускони

• 32 Отговора
  • 3862 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Абе кЪф е тоя Берлускони
« -: Март 16, 2011, 07:14:25 pm »
Специална тема за него , защото си заслужава вниманието....35 момичета..,не едно...
Вече набор на корана , а пусти мерак! ;D
Я по-чевръстите да му намерят картата , да го обезкостим....набързо... :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:Абе кЪф е тоя Берлускони
« Отговор #1 -: Март 16, 2011, 07:29:48 pm »
Секс бомб, секс бомб, ю ар секс бомб...  ;D

Хаааа, и при него има аспект на черния учител.  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 16, 2011, 07:33:08 pm »
Един лош аспект на упр. на 8-ми и 5-ти не виждам в картата му.... :rolleyes:

Прави впечатление въздуха...,както и конюкцията на луна/сатурн в риби....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Март 16, 2011, 07:36:21 pm »
Прави впечатление силният Юпитер (в Стрелец и гокленов), акцентирани Риби и Везни. За тази комбинация вече съм споделяла мнението си, че често я намирам в картите на хора, демонстриращи фалшиви добродетели, затова подхождам с повишено внимание към такива доминанти в хороскопа, дотук не ме е подвел усетът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 16, 2011, 07:47:06 pm »
Има и добри хора, но истинската доброта не търси одобрение и аплодисменти, когато добро се прави от сърце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Март 16, 2011, 07:52:39 pm »
А вие знаете ли, Берлускони в действителност какъв е като човек ?

*

holanda

« Отговор #6 -: Март 16, 2011, 07:54:31 pm »
Има и добри хора, но истинската доброта не търси одобрение и аплодисменти, когато добро се прави от сърце.

а не е ли именно показаната доброта тази,която дава смисъл на тези,които не вярват ?

и може ли да бъде неистинна само заради това,че е явна за другите ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 16, 2011, 07:54:55 pm »
Юпитер е връх на тао...и то силен ....Квадратурата със сатурн и луна тук си е казала тежката дума.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Март 16, 2011, 07:59:00 pm »
Един лош аспект на упр. на 8-ми и 5-ти не виждам в картата му.... :rolleyes:

Не е нужно да има задължително такъв аспект.
При него Меркурий, който управлява АС и МС, е в първи дом в лъчите на Слънцето - нищо не може да се скрие, просто му е дадено все да е на "сцена" и всички негови действия (и афери) да добиват силен обществен резонанс.
Знакът Везни, колкото и да държи на общественото мнение и оценка, в случая не е достатъчен, за да се "замажат" аферите му, той носи скандала навсякъде със себе си.
С тези Луна и Венера е раздиран от вътрешни противоречия, любител е на удоволствията и бохемата, но предвид позицията и аспектите на Луната трябва да подхожда с особено внимание към употребата на алкохол, опиати и медикаменти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Март 16, 2011, 08:01:56 pm »

Не знаем ...,но все пак получаваме инфо от пресата....

А и колко му е да го опознаем.... ;D , Като гледам колекционер е.... ;D Вероятно колекционира и стари вина.... ;D :P

« Отговор #10 -: Март 16, 2011, 08:05:10 pm »
Венера и Марс управляват оста 2-8 дом и са в секстил - това е чарът на властта и парите. Колко подхоящо, че У5 е в 8-ми дом, а У7 е в 12-ти дом и в близост до мидпоинта Венера/Плутон (нали някои астролози свързват този мидпоинт и напрегнатите аспекти Венера-Плутон с проституцията).
Откакто Уран транзитира из 7-мия му дом, излезнаха наяве забежките му. И развод имаше доколкото помня, но не помня годината.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 16, 2011, 08:05:26 pm »

а не е ли именно показаната доброта тази,която дава смисъл на тези,които не вярват ?

и може ли да бъде неистинна само заради това,че е явна за другите ?

Истинските неща често остават скрити и рядко се оценяват от публиката.
Показната доброта има и своите плюсове с оглед да се запази искрица надежда и вярата в добродетелите. А и определено носи дивиденти на тези, които организират цирка.
Ако става въпрос за крупни благотворителни кампании, тук съм склонна да се съглася, защото е важен крайният резултат все пак, къде и за какво отиват събраните средства и дарения.
Но за някои не така крупни акции, които се правят с цел самореклама и хвърляне на прах в очите на публиката (повдигане на рейтинга), никак не съм съгласна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 16, 2011, 08:10:56 pm »
По-добре женкар при всички положения...отколкото Гей...,ама чак пък толкова потентност и реклама .... :rolleyes:
Имам усещането , че рекламират *възможностите * му на дърти години...

Е , някои старци гонят бабите по полята на неговите години...,а той мацките...,но чрез парите и властта...
Ебаси морала .... :rolleyes:

« Отговор #13 -: Март 16, 2011, 08:12:15 pm »

Като гледам колекционер е.... ;D Вероятно колекционира и стари вина.... ;D :P

Може и той да е админ някъде  ;D Може той да е Жином  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 16, 2011, 08:14:29 pm »

Като гледам колекционер е.... ;D Вероятно колекционира и стари вина.... ;D :P

Може и той да е админ някъде  ;D Може той да е Жином  ;D

Оооо, той е админ на много неща...При всички положения има по-богата колекция от вина.... ;D :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 16, 2011, 08:16:00 pm »

точно това е,че той може да си има страстите ,но това не го прави лош човек . Не бива да гледаме общо,т.е. когато видим,че някой се изявява добър в едни сфери и лош в други, не го прави ''неистинно добър''.В тази връзка,добър си когато си добър към себе си .А бат' Берлускони се обича,виж колко каки натръшка  ;D[/size]

Дай боже всекиму! ;D :wub:

« Отговор #16 -: Март 16, 2011, 08:17:13 pm »
Този час на раждане - 5:40, го дава той. По документи се води 6:30 - http://astrology.blog.co.uk/2009/10/08/silvio-berlusconi-power-obsession-corruption-sex-7127123/. Дали би могъл да бъде с АС Везни?

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 16, 2011, 08:20:52 pm »
Обезкостете го.... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #18 -: Март 16, 2011, 08:22:31 pm »
Това имах предвид, знаем нещо, което се пише за него. Не можем да знаем как са нещата в действителност (дали има каки, някакъв вид пиар или пък каките гледат реклама да си направят). 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Март 16, 2011, 08:30:57 pm »
Не знам, възможно е да му се носи славата на плейбой и по PR съображения, макар че за един премиер това не е добра реклама с оглед на фалшивия морал, възприет в обществата, където от държавните глави се очаква да са еталон за добродетел едва ли не. Интересното е, че в индийската му карта не е показано да е чак такъв женкар и развратник. Освен това има Кету в Арудха Лагна, което по принцип би трябвало да говори, че с медийното си присъствие може да създава някаква заблуда и да изглежда някак прикрит, или слуховете за него донякъде може да не отговарят на истинските му намерения.

Това имах предвид, знаем нещо, което се пише за него. Не можем да знаем как са нещата в действителност (дали има каки, някакъв вид пиар или пък каките гледат реклама да си направят). 

Докато гледах индийските му шашми, си ме изпреварила да го напишеш, споделям предположенията ти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.