Здравей Гост

Абе кЪф е тоя Берлускони

• 32 Отговора
  • 3855 Прегледи
*

holanda

Re:Абе кЪф е тоя Берлускони
« Отговор #20 -: Март 16, 2011, 08:32:35 pm »
Дали би могъл да бъде с АС Везни?

не ми е приятно да го кажа,но повече му пасва Везнишки асцендент,така ще е по-подвластен на енергиите Марс-Венера,както и прави. С Девешки акцент доста би ги възпирал  :blink:

ако мога да си позволя пак някакво усещане,мисля че няма достойнствата да носи слава на женкар,просто външната ситуация,самата възможност,която му идва ,го е завъртяла в такива неща.Той самия прилича на онези добродушни похотливци,които биха си останали и само с мераците,но..какво да направи човека,че и хубавиците се слагат (те пък възлагат надежди да станат ''известни'') и така всичко се задейства.Евалата.Щастлив човек.
« Последна редакция: Март 16, 2011, 08:40:15 pm от жълтолилава »

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Март 16, 2011, 10:17:05 pm »
Берлускони има аспекта на Дон Жуан - Венера в квадрат с Плутон. Скрита квадратура е, но е в много тясна орбиса и си действа. подобен случай на едни мой познат, когото познавам изкъсо и му зная почти всичките похождения, понеже освен всичко друго и обичат да се хвалят. Ей този аспект може да направи мъжа супер разюздан. Вечно е недоволен от пратньорките си, свръхвзискателен и критичен към държанието им в леглото и в ежедневието-също. Това е...другото са подробности.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Март 16, 2011, 10:24:21 pm »
Да, има си я квадратурата, макар и "скрита". Позицията на Венера в Скорпион в опозиция с Уран по оста 2/8 също може да допринася за славата му на ненаситен любовник.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Март 17, 2011, 02:32:51 am »
Много ме кефи беееееееее, абе този бих го обичала дори със всички жени на света да ми изневерява :) ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Март 17, 2011, 04:19:12 am »
Това имах предвид, знаем нещо, което се пише за него. Не можем да знаем как са нещата в действителност (дали има каки, някакъв вид пиар или пък каките гледат реклама да си направят). 

Ми те много каки бре... ;D :rolleyes:...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Март 17, 2011, 06:05:54 am »
Да допълня за предпочитанията му.. ;D. Какички в бели престилки. Не знам какво инфо има за него в БГ, но тук от 2 месеца го нищят какви ги предпочитал и \"как\" го предпочитал.. :mellow:. А човечеца си се кефи на \"животеца\" си

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 17, 2011, 06:07:21 am »
Да допълня за предпочитанията му.. ;D. Какички в бели престилки. Не знам какво инфо има за него в БГ, но тук от 2 месеца го нищят какви ги предпочитал и \"как\" го предпочитал.. :mellow:. А човечеца си се кефи на \"животеца\" си

Ето пример за един доволно ударен юпитер...как работи и как действа.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 17, 2011, 06:35:50 am »
Нали знаете, хората обичат да надничат под чужди завивки, ако техните Марсове и Венери са немощни или липса мегдан за консумация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Март 17, 2011, 06:36:54 am »
Нали знаете, хората обичат да надничат под чужди завивки, ако техните Марсове и Венери са немощни или липса мегдан за консумация.  ;D

Това вече ще да е от луната.... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 17, 2011, 06:39:21 am »
ЛипсВа де, клавиатурата ми яде буквички от време на време, дано не ме анатемосат за кофти граматика.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Март 17, 2011, 06:42:57 am »
ЛипсВа де, клавиатурата ми яде буквички от време на време, дано не ме анатемосат за кофти граматика.  :-[

Що бе нямаш ли мишка... :rolleyes:...и ти като мен.... ;D ;D
Някой го правим без мишки.... ;D ;D :P при това добре....

*

Divna

• 2478
« Отговор #31 -: Март 17, 2011, 06:43:32 am »
Берлускони има аспекта на Дон Жуан - Венера в квадрат с Плутон. Скрита квадратура е, но е в много тясна орбиса и си действа. подобен случай на едни мой познат, когото познавам изкъсо и му зная почти всичките похождения, понеже освен всичко друго и обичат да се хвалят. Ей този аспект може да направи мъжа супер разюздан. Вечно е недоволен от пратньорките си, свръхвзискателен и критичен към държанието им в леглото и в ежедневието-също. Това е...другото са подробности.

Не съм съгласна. Този аспект дава ревност, трудни любови, силно желание да обича и да бъде обичан, фиксиране в определен тип партньори  ... но не и похотливост и разюзданост.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 17, 2011, 06:50:58 am »

Не съм съгласна. Този аспект дава ревност, трудни любови, силно желание да обича и да бъде обичан, фиксиране в определен тип партньори  ... но не и похотливост и разюзданост.  

Аз също смятам така.... :blink: