а с какво си мислиш да се захванеш?
Според хороскопа ти си имаш голям избор.
Сега, докато си във ваканция, как си прекарваш времето?
v na4aloto na godinata misleh da u4a rejisura v NATFIZ, no re6ih, 4e nqma byde6te taq profesiq v bylgariq, taka 4e tova otpada. sega iskam da u4a arheologiq, no za tova trqbva istoriq, a moqta dosta kuca

taka 4e i tova moje bi otpada... a nai- mnogo iskam da se zanimavam s ne6to, svyrzano s muzika (peene nai- veroqtno), za6toto tova e golqmata mi strast i bih kazala 4e imam nai- golqm talant v taq oblast. i predi sym se zamislqla za tova, no nikoga na seriozno (misleh si 4e nqmam dostaty4no talant, a i v bylgariq pevci pod pyt i nad pyt...a i si padam malko sramejliva :rolleyes: ). no sled kato gledah Star Academy i horata vytre, razbrah 4e iskam seriozno da se zanimavam s muzika i mislq dori da se probvam na kasting dogodina (ako vyob6te ima Star Academy togava), no pyrvo 6te vzemam malko uroci, za da mi se "o6laifa" glasa
A sega kak si prekarvam vremeto- ami hodq na fitnes, motaq se nasam- natam i t.n., ni6to seriozno ob6to- vzeto...vsy6tnost 6tqh da se hva6tam na rabota tova lqto, dori si tyrsih ne6to podhodq6to, no taka i ne si namerih...pyk i ba6ta mi ne me puska da rabotq kakvoto byde i taka...az sym malko neseriozna i dosta byrzo si menq mnenieto i jelaniqta (osven ako ne se otnasq za ne6to, koeto tvyrdo sym re6ila) i sigurno tova e pri4inata da ne se zanimavam s ne6to seriozno...kakto i da e...tova e ot men zasega

P.S. syjalqvam, 4e ne pi6a na kirilica i sigurno si izbojda6 o4ite dokato pro4ete6 napisanoto ot men, no na kirilica pi6a dosta bavno i zatova... :unsure: