Здравей Гост

molba!!!

• 28 Отговора
  • 6650 Прегледи
*

NAT

molba!!!
« -: Юли 22, 2005, 10:26:11 pm »
zdraveite na vsi4ki :) otdavna ne sym vlizala tuk, no sega re6ih da vlqza i pro4etoh razni interesni ne6ta. v edna ot temite stava6e duma za nqkakyv horoskop i mi stana liubopitno...ta se 4udeh dali moje nqkoi i za men da napravi edin takyv (ne moga to4no da obqsnq za6toto ne razbiram ot tezi ne6ta). primerno razpolojenieto na planetite i kakvo zna4i to i t.n. (moje bi ste razbrali kakvo imam v predvid). eto i dannite mi - rodena sym na 04/03/1988 v ruse, v 16:50  (dano ne se lyja za 4asa). 6te sym mnogo blagodarna ako mi kajete ne6to po vyprosa :)

*

Guest

molba!!!
« Отговор #1 -: Юли 27, 2005, 03:33:44 pm »
Цитат
zdraveite na vsi4ki :) otdavna ne sym vlizala tuk, no sega re6ih da vlqza i pro4etoh razni interesni ne6ta. v edna ot temite stava6e duma za nqkakyv horoskop i mi stana liubopitno...ta se 4udeh dali moje nqkoi i za men da napravi edin takyv (ne moga to4no da obqsnq za6toto ne razbiram ot tezi ne6ta). primerno razpolojenieto na planetite i kakvo zna4i to i t.n. (moje bi ste razbrali kakvo imam v predvid). eto i dannite mi - rodena sym na 04/03/1988 v ruse, v 16:50  (dano ne se lyja za 4asa). 6te sym mnogo blagodarna ako mi kajete ne6to po vyprosa :)
Здравей :)  :)  :)

Никой не би ти отговорил така :D без яснота и без посока ;)

А и хороскопа е нещо доста сериозно и задълбочено вглеждане :rolleyes:

Можеш да пишеш на секцията "пишете ни" на главната страница :rolleyes:

Късмет ;)  ;)  ;)  

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
molba!!!
« Отговор #2 -: Юли 28, 2005, 02:24:01 am »
Цитат
zdraveite na vsi4ki :) otdavna ne sym vlizala tuk, no sega re6ih da vlqza i pro4etoh razni interesni ne6ta. v edna ot temite stava6e duma za nqkakyv horoskop i mi stana liubopitno...ta se 4udeh dali moje nqkoi i za men da napravi edin takyv (ne moga to4no da obqsnq za6toto ne razbiram ot tezi ne6ta). primerno razpolojenieto na planetite i kakvo zna4i to i t.n. (moje bi ste razbrali kakvo imam v predvid). eto i dannite mi - rodena sym na 04/03/1988 v ruse, v 16:50  (dano ne se lyja za 4asa). 6te sym mnogo blagodarna ako mi kajete ne6to po vyprosa :)
ha,огледало :D

пробвай
www.astroto.com

*

NAT

molba!!!
« Отговор #3 -: Юли 30, 2005, 06:58:45 pm »
Цитат
Цитат
zdraveite na vsi4ki :) otdavna ne sym vlizala tuk, no sega re6ih da vlqza i pro4etoh razni interesni ne6ta. v edna ot temite stava6e duma za nqkakyv horoskop i mi stana liubopitno...ta se 4udeh dali moje nqkoi i za men da napravi edin takyv (ne moga to4no da obqsnq za6toto ne razbiram ot tezi ne6ta). primerno razpolojenieto na planetite i kakvo zna4i to i t.n. (moje bi ste razbrali kakvo imam v predvid). eto i dannite mi - rodena sym na 04/03/1988 v ruse, v 16:50  (dano ne se lyja za 4asa). 6te sym mnogo blagodarna ako mi kajete ne6to po vyprosa :)

пробвай
www.astroto.com
kakvo 6te re4e tova, 4e sym ogledalo? obqsni malko po-podrobno molq!

*

NAT

molba!!!
« Отговор #4 -: Юли 30, 2005, 07:32:05 pm »
iskah da znam to4no razpolojenieto na planetite na rojdenniq mi den, kakvo zna4i to, kakvo byde6te me o4akva i t.n. (nali se se6tate- primerno dali 6te imam uspeh v karierata, v liubovta, ili jivota mi 6te byde pulen proval...)

*

DDD

• *
  • 286
molba!!!
« Отговор #5 -: Юли 30, 2005, 09:40:58 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

пробвай
www.astroto.com
Огледало значи нещо като мен погледнато в огледало.шегувам се.

в оня сайт дето писах можеш да си направиш астрокарта и да видиш кое къде е.

асц-та при този час е на границата между два знака и трябва да си по сигурна за часа за да няма много грешки в картата)

*

NAT

molba!!!
« Отговор #6 -: Юли 30, 2005, 10:23:52 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

пробвай
www.astroto.com
Огледало значи нещо като мен погледнато в огледало.шегувам се.

в оня сайт дето писах можеш да си направиш астрокарта и да видиш кое къде е.

асц-та при този час е на границата между два знака и трябва да си по сигурна за часа за да няма много грешки в картата)
ami az vlqzoh v onzi site i razgledah, ama ne6to ne mi stana mnogo qsno...kakto i da e.
za 4asa ve4e sym sigurna 4e e tozi (pitah maika mi i tq potvyrdi :) ) i kakvo kato asc- ta e na granicata mejdu dva znaka? tova lo6o li e? i mejdu koi znaci e to4no?  

*

DDD

• *
  • 286
molba!!!
« Отговор #7 -: Юли 31, 2005, 01:25:37 am »
Може и тук да пробваш-www.astro.com-на английски е
Ето много накратко: асц дева,слънце в риби,луна в дева
слънцето ти е в 7-ми дом,най важни за теб за партньорствата (гаджетата)),чувстваш се пълноценна когато си с някого,изживяваш себе си чрез него.Държиш на хармонията,може да търсиш идеалния партньор,една рибка като тебе вярваше че някъде на света е роден идеалния човек за нея)))
Луната ти е в дева-имаш нужда от ред,чистота,аналитичност,да се грижиш за някого...във втори дом-държиш да си финансово осигурена и нахранена))

венера в 9-ти дом с юпитер-възможен брак с чужденец,в овен-мъж го искам,сега го искам..шегувам се..Може да учиш чужди езици или нещо като учение в чужбината)

Много багаж в 5-ти дом,ще отделяш много внимание на любовните въпроси,развлечения и ще се отнасяш сериозно и отговорно към тях..нещо такова-МНОГО накратко

*

NAT

molba!!!
« Отговор #8 -: Юли 31, 2005, 09:38:11 am »
Цитат
Може и тук да пробваш-www.astro.com-на английски е
Ето много накратко: асц дева,слънце в риби,луна в дева
слънцето ти е в 7-ми дом,най важни за теб за партньорствата (гаджетата)),чувстваш се пълноценна когато си с някого,изживяваш себе си чрез него.Държиш на хармонията,може да търсиш идеалния партньор,една рибка като тебе вярваше че някъде на света е роден идеалния човек за нея)))
Луната ти е в дева-имаш нужда от ред,чистота,аналитичност,да се грижиш за някого...във втори дом-държиш да си финансово осигурена и нахранена))

венера в 9-ти дом с юпитер-възможен брак с чужденец,в овен-мъж го искам,сега го искам..шегувам се..Може да учиш чужди езици или нещо като учение в чужбината)

Много багаж в 5-ти дом,ще отделяш много внимание на любовните въпроси,развлечения и ще се отнасяш сериозно и отговорно към тях..нещо такова-МНОГО накратко
mnogo ti blagodarq  :D  samo 4e tova za lunata v deva- ami az ne obi4am osobeno mnogo reda (za6toto moje bi si padam myrzel4e i ne obi4am da podrejdam...hehe), no ne obi4am i da e nqkakva ko4ina okolo men, taka 4e do izvestna stepen e vqrno. a otnosno grijite za nqkogo- ami po princip ne obi4am da se grija za nikogo, no mnogo 4esto mi se nalaga da go pravq po svoe nejelanie...kakto i da e.
a otnosno tazi ribka deto e vqrvala 4e nqkyde na sveta e idealniq 4ovek za neq- ami i az vqrvah kato po- malka ama ne6to vzeha da mi se razmivat vqrvaniqta, taka 4e tova si e 4ista zaguba na vreme(i vqra)  :P  

*

DDD

• *
  • 286
molba!!!
« Отговор #9 -: Август 01, 2005, 01:17:01 am »
в езикова гимназия ли учиш?))

*

NAT

molba!!!
« Отговор #10 -: Август 01, 2005, 10:32:38 am »
Цитат
ne, u4a v matemati4eska, no sym sravnitelno dobre s ezicite :) za6to pita6?

*

DDD

• *
  • 286
molba!!!
« Отговор #11 -: Август 02, 2005, 01:10:42 am »
Цитат
Цитат
ne, u4a v matemati4eska, no sym sravnitelno dobre s ezicite :) za6to pita6?
taka mi se stori,kato ti poglednah kartata:)

*

Guest

molba!!!
« Отговор #12 -: Август 02, 2005, 08:52:47 pm »
Цитат
taka mi se stori,kato ti poglednah kartata:)
emi zna4i ili kartata mi e gre6na ili ne si raz4erl ne6to vqrno :P ...e nqma zna4enie vsy6tnost, az ve4e razbrah tova, koeto me interesuva :)

*

NAT

molba!!!
« Отговор #13 -: Август 02, 2005, 08:53:57 pm »
Guest-a sym az...zabravih da si napi6a nick-a  :P  

*

DDD

• *
  • 286
molba!!!
« Отговор #14 -: Август 04, 2005, 01:25:32 am »
Отговор на току що изтритото мнение:

myrzel4e i ne obi4am da podrejdam...hehe),.." - е, това вече е практика ;) И как стават такива неща?  :(

ами стават и такива неща, слънцето и луната са в противоположни знаци. Аз познавам една дева с луна в риби дето също не е от най подредените.

Това че не съм познал какво учи не го смятам за грешка,от къде да знаеш дали ученето на езици няма да и се отдава по-лесно,а?

И не се закачам с никой,просто ми стана интересна картата и,както се вижда по горе и оставих линкове за да се пробва сама
« Последна редакция: Август 04, 2005, 01:28:18 am от DDD »

*

АН

molba!!!
« Отговор #15 -: Август 10, 2005, 11:01:13 am »
Цитат
Отговор на току що изтритото мнение:

myrzel4e i ne obi4am da podrejdam...hehe),.." - е, това вече е практика ;) И как стават такива неща?  :(

ами стават и такива неща, слънцето и луната са в противоположни знаци. Аз познавам една дева с луна в риби дето също не е от най подредените.

Това че не съм познал какво учи не го смятам за грешка,от къде да знаеш дали ученето на езици няма да и се отдава по-лесно,а?

И не се закачам с никой,просто ми стана интересна картата и,както се вижда по горе и оставих линкове за да се пробва сама
вярно, при Слънце и Луна в противоположни знаци нещата са си комплексни и интересни :D  

*

NAT

molba!!!
« Отговор #16 -: Август 10, 2005, 08:27:40 pm »
Цитат
вярно, при Слънце и Луна в противоположни знаци нещата са си комплексни и интересни :D
4esto li se sre6tat hora sys slynce i luna v protivopolojni znaci? i kakvo e interesnoto v cqlata rabota? (ve4e kazah 4e ne razbiram mnogo ot astrologiq, taka 4e ako vyprosite mi vi se storqt glupavi, molq da me izvinite :rolleyes: )

*

АН

molba!!!
« Отговор #17 -: Август 11, 2005, 07:52:06 am »
Цитат
Цитат
4esto li se sre6tat hora sys slynce i luna v protivopolojni znaci? i kakvo e interesnoto v cqlata rabota? (ve4e kazah 4e ne razbiram mnogo ot astrologiq, taka 4e ako vyprosite mi vi se storqt glupavi, molq da me izvinite :rolleyes: )
Слънцето и Луната са най-важни в хороскопа :)

Когато са в аспект, между тях протича мощно взаимодействие. Слънцето се свързва със съзнанието, а Луната - с подсъзнанието.

Ти осъзнаваш ли подсъзнателните си мисли на моменти? - Те всъщност затова са подсъзнателни, защото трудно или косвено ги осъзнаваме, но е възможно :)

Имаш ли наблюдения за себе си? :)  

*

NAT

molba!!!
« Отговор #18 -: Август 11, 2005, 06:58:23 pm »
Цитат
Когато са в аспект, между тях протича мощно взаимодействие. Слънцето се свързва със съзнанието, а Луната - с подсъзнанието.

Ти осъзнаваш ли подсъзнателните си мисли на моменти? - Те всъщност затова са подсъзнателни, защото трудно или косвено ги осъзнаваме, но е възможно :)

Имаш ли наблюдения за себе си? :)
na posledyk zapo4nah da osyznavam mnogo ne6ta, no dali osyznavam podsyznatelnite si misli ne znam...mislq 4e na momenti da...a nabliudeniq za sebe si imam dosta, no ti za kakvi nabliudeniq po- to4no pita6? s kakvo trqbva da sa svyrzani?

*

АН

molba!!!
« Отговор #19 -: Август 12, 2005, 09:18:59 am »
Цитат

na posledyk zapo4nah da osyznavam mnogo ne6ta, no dali osyznavam podsyznatelnite si misli ne znam...mislq 4e na momenti da...a nabliudeniq za sebe si imam dosta, no ti za kakvi nabliudeniq po- to4no pita6? s kakvo trqbva da sa svyrzani?
нищо конкретно нямах предвид :)

Понякога просто се случва да не осъзнаваме мотивите си или да ги осъзнаваме в последствие.

За хубав аспект между Слънце и Луна се твърди, че подобрява всичко в хороскопа.
Пък когато аспектът е напрегнат, то явно човек от рано трябва да се научи да е максимално осъзнат, защото импулсите ни понякога ни подвеждат :)

И без аспект между светилата се случва здравият разум и подсъзнателните ни импулси да се сблъскват :D