Здравей Гост

Какво очаквате от пролетта?

• 49 Отговора
  • 5885 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какво очаквате от пролетта?
« -: Март 17, 2011, 05:37:57 am »
Хайде пролетта чука на врата Ви....
Какво очаквате да се случи ?
Място , дом и знак +аспекти на ПР.Луна и ПР.Венера... ;D
И много моля , без изречения от рода на нищо не очаквам.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Какво очаквате от пролетта?
« Отговор #1 -: Март 17, 2011, 05:43:54 am »
Очаквам нова работа, а и много би ми се искало и нов Мъж, но такъв с главна буква.. :mellow:., само не знам коя е прогресивната ми Луна и прогресивната Венера...  :thinking:. За сега съм все още на натал и транзити .. :mellow:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 17, 2011, 05:54:02 am »
Очаквам повече позитивизъм...,повече усмихнати лица , очаквам хората да не говорят за духовното , а да го прилагат навсякъде....
Очаквам само добри неща...Много светлина и топлина...,много пъстрота.... ;D

И нова кола очаквам....,пратих поръчка в Германия ...,не е зле да потърся и в Италия...И защо не ходя аз да си я взема? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Март 17, 2011, 06:01:35 am »
Иска ми се най-сетне да се появи нова любов в живота ми, защото 3 години страдание стигат. Пр. Венера е в 1 дом, съвпад нат. Плутон и секстил Нептун (У5), на пр. Луна ѝ предстои ингрес в Стрелец и от 2 дом ще хвърли един хууубав тригон към нат. МЦ, отделно скоро тр. Юпитер ще премине ДЦ, от където ще тригонира Луна, Нептун (У5) и Марс (У7)  :rolleyes:
Струва ми се, че има някаква надежда и за мен  ;D
« Последна редакция: Март 17, 2011, 06:09:56 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4 -: Март 17, 2011, 06:12:16 am »
Очаквам повече позитивизъм...,повече усмихнати лица , очаквам хората да не говорят за духовното , а да го прилагат навсякъде....

И нова кола очаквам....,пратих поръчка в Германия ...,не е зле да потърся и в Италия...И защо не ходя аз да си я взема? :rolleyes: ;D
Марая, знаеш ли че не е лоша идеята ти за Италия, що не дойдеш от тук да си я вземеш... :blink:, нали си падаш по IT кухня, а и аз готвя доста добре такава.... :rolleyes: Така, че смятай се за поканена!!! :08:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 17, 2011, 06:24:17 am »

Марая, знаеш ли че не е лоша идеята ти за Италия, що не дойдеш от тук да си я вземеш... :blink:, нали си падаш по IT кухня, а и аз готвя доста добре такава.... :rolleyes: Така, че смятай се за поканена!!! :08:

Като нищо ще го направя.... ;D Малко ми трябва и да пална самолета или някоя друга кола.... ;D

Ще направим един купон ...,но аз съм била до Рим...,а ми се ще и по надолу да сляза....... :wub:
Мерси за поканата...и ако реша ще ти пиша.... :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6 -: Март 17, 2011, 06:26:05 am »
Иска ми се най-сетне да се появи нова любов в живота ми, защото 3 години страдание стигат. Пр. Венера е в 1 дом, съвпад нат. Плутон и секстил Нептун (У5), на пр. Луна ѝ предстои ингрес в Стрелец и от 2 дом ще хвърли един хууубав тригон към нат. МЦ, отделно скоро тр. Юпитер ще премине ДЦ, от където ще тригонира Луна, Нептун (У5) и Марс (У7)  :rolleyes:
Струва ми се, че има някаква надежда и за мен  ;D

Ами не само, че има, а най-вероятно ще се окаже и човека, баща на децата ти, с когото може да прекараш остатъка от дните си.

Какви аспекти предстоят в близката година на тежките транзити?

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Март 17, 2011, 06:29:48 am »
Марая, защо си сложила възможност само за една опция?
Аз искам поне 3 неща от тези, които си споменала в анкетата.  :blink:

« Отговор #8 -: Март 17, 2011, 06:40:51 am »
Дивна, благодаря ти за обнадеждаващите думи, точно сега имах нужда да чуя нещо подобно  :wub:
Ретро Сатурн ще съвпадне с Венера (У1, 8, 12), ще квадратира Марс (У7)  :( и после ще пресече АЦ,  Плутон се мандахерца върху Луницата ми и около Марса, тр. Нептун (У5) тригон АЦ, сякаш това е по-интересното.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #9 -: Март 17, 2011, 06:46:25 am »

Като нищо ще го направя.... ;D Малко ми трябва и да пална самолета или някоя друга кола.... ;D

Ще направим един купон ...,но аз съм била до Рим...,а ми се ще и по надолу да сляза....... :wub:

Аз съм на 200 км на север от Рим....тук е по-цивилизовано. От Рим надолу има само едно място което си заслужава да бъде посетено- Амалфи...уникално е. Костиера Амалфитана с уникалните си градчета Соренто, Поzитано- една приказка! През лятото е пълно със световноизвестни артисти.

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Март 17, 2011, 06:46:52 am »
Дивна, благодаря ти за обнадеждаващите думи, точно сега имах нужда да чуя нещо подобно  :wub:
Ретро Сатурн ще съвпадне с Венера (У1, 8, 12), ще квадратира Марс (У7)  :( и после ще пресече АЦ,  Плутон се мандахерца върху Луницата ми и около Марса, тр. Нептун (У5) тригон АЦ, сякаш това е по-интересното.

Има ли някой бивш в момента, който се опитва да направи връзка с теб? И нат. Сатурн в кой дом е?
При мен тр. Плутон върху нат. Венера ми донесе запознанство с бащата на децата ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Март 17, 2011, 06:48:52 am »

Аз съм на 200 км на север от Рим....тук е по-цивилизовано. От Рим надолу има само едно място което си заслужава да бъде посетено- Амалфи...уникално е. Костиера Амалфитана с уникалните си градчета Соренто, Поzитано- една приказка! През лятото е пълно със световноизвестни артисти.

Само заради това тръгвам да знаеш! ;D :wub:
А как обичам шоколадовите им бонбони *бачи*.....и тартуфо.....Ох-ох...тоя г*з не е от бъз...И трябва да се пази...
Трябва ми проучване на пазара...и тогава ще реша.... ;D :wub:

« Отговор #12 -: Март 17, 2011, 06:54:21 am »
По принцип с бившия ми приятел сме колеги на работа, но не мисля, че той се опитва да осъществи контакт, точно обратното, избягва ме неистово (само да кажа, че навремето той ме остави и след това отново по негова вина изживях един мн болезнен момент от живота ми), нат. Сатурн е във 2 дом и има секстил с нат. Венера, пропуснах да кажа, че дир. Венера е в точен съвпад с прогресивната и че Плутон квадратира нат. Венера (така съм си заплюла един симпатяга, нищо, че е близнак и тайничко се надява там да се случи "чудото", но пък чисто физически в момента е невъзможно, защото отсъства от страната за около4-5 месеца, иначе синастрията ни е ...просто прекрасна), каквото е писано...

« Отговор #13 -: Март 17, 2011, 07:00:19 am »
Re6avai...az sym si tuk... ;D A i Perugia e nablizo  ;D Kak me priseti ta pohapnah 2 Baci ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 17, 2011, 07:04:19 am »
Re6avai...az sym si tuk... ;D A i Perugia e nablizo  ;D Kak me priseti ta pohapnah 2 Baci ;D

Хапни още две и заради мен... ;D ;D :wub:
И още малко остана да ме палнеш.... :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #15 -: Март 17, 2011, 07:09:01 am »
Абе девойки, вие друга работа нямате ли си?  ;D Сега ме накарате да ходя да си купувам вкусотийки.  :rolleyes:

« Отговор #16 -: Март 17, 2011, 07:13:55 am »
Pohapnah.... i leka no6t! ;D ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Март 17, 2011, 07:14:02 am »
По принцип с бившия ми приятел сме колеги на работа, но не мисля, че той се опитва да осъществи контакт, точно обратното, избягва ме неистово (само да кажа, че навремето той ме остави и след това отново по негова вина изживях един мн болезнен момент от живота ми), нат. Сатурн е във 2 дом и има секстил с нат. Венера, пропуснах да кажа, че дир. Венера е в точен съвпад с прогресивната и че Плутон квадратира нат. Венера (така съм си заплюла един симпатяга, нищо, че е близнак и тайничко се надява там да се случи "чудото", но пък чисто физически в момента е невъзможно, защото отсъства от страната за около4-5 месеца, иначе синастрията ни е ...просто прекрасна), каквото е писано...

При тоя аспект, всеки мъж, когото срещнех беше с такъв в натала си. Феноменално! В момента мъжът, с когото излизам също го има.
Определено трябва да ти се разгледа подробно радикса. Според мен обаче, от всичко написано до тук имаш големи предпоставки да срещнеш "истинския" човек, който ще изиграе важна роля в живота ти.

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #18 -: Март 17, 2011, 01:23:28 pm »
Прогресивната ми Венера е в шести дом и в разходящ тригон към натален Юпитер, който е управител на пети дом. Този разходящ аспект да го броя ли? Запознах се с един господин във връзка с работата си-шести дом, и има изгледи за романтични изживявания. Правилно ли си ги нъвръзвам тълкуванията?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #19 -: Март 17, 2011, 03:14:25 pm »
Любов :blink:
Щастие,радост,късмет.Много здраве и успехи в работата.Здраве и щастие за семейството ми. :blink: