Здравей Гост

Венера квадрат Плутон в МЪЖКА КАРТА

• 52 Отговора
  • 11791 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Само в мъжка карта....,за да няма на мен това , на мен онова.... ;D ;D

И само за квадрата.....

Споделяйте на воля...И мен ме интересува аспекта..... :rolleyes: Както и още няколко съфорумки.... ;D

Пишете на воля! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Венера квадрат Плутон в МЪЖКА КАРТА
« Отговор #1 -: Март 18, 2011, 03:14:02 am »
Не се сещам да познавам лично мъж с такъв аспект. Двамата известни мъже, за които се сещам, са С. Берлускони и Дж. Асандж. Какво е общото между тях - ползването на услугите на платени любовници. В картата на Seniore Casanova има опозиция.

*

9779

• 32
« Отговор #2 -: Март 21, 2011, 05:48:01 pm »
При бившият ми Венера -Скорпион - квадрат Плутон-Лъв, се изразяваше както каза Стела чрез аспекта на "дон Жуан".
Дори при уреждане на елементарни ангажименти или проблеми когато насреща му е била жена е подхождал чрез " свалячески " подход,  дори тази жена да е приличала на "баба Яга".
Години след раздялата ни казал на дъщеря ни, че той никога не може да бъде само с една жена.

« Отговор #3 -: Март 21, 2011, 06:10:37 pm »
Съжалявам,че не е по темата,но искам да попитам: Възможно ли е астролог да каже с точност един човек колко деца ще има?
Някои астролози са много конкретни в това и дори настояват..
Мамче, ти как мислиш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 21, 2011, 06:16:04 pm »
Съжалявам,че не е по темата,но искам да попитам: Възможно ли е астролог да каже с точност един човек колко деца ще има?
Мамче, ти как мислиш?

Да...може! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 21, 2011, 06:16:37 pm »
При бившият ми Венера -Скорпион - квадрат Плутон-Лъв, се изразяваше както каза Стела чрез аспекта на "дон Жуан".Дори при уреждане на елементарни ангажименти или проблеми когато насреща му е била жена е подхождал чрез " свалячески " подход,  дори тази жена да е приличала на "баба Яга".
Години след раздялата ни казал на дъщеря ни, че той никога не може да бъде само с една жена.

Стела вече каза и можете да я цитирате без съмнения...проверено е.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6 -: Март 21, 2011, 06:20:02 pm »
Мамче, ти как мислиш?

Чудесно и последен въпрос - как се разчитат кармичните възли в синастрията? Не знам дали правилно зададох въпроса.
Какво значат тези кармични възли/връзки в най-кратък смисъл?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 21, 2011, 06:37:12 pm »
Мамче, ти как мислиш?

Чудесно и последен въпрос - как се разчитат кармичните възли в синастрията? Не знам дали правилно зададох въпроса.

Дълго е за обяснение..., с две думи задачата на индивида в този живот...Пътя и посоката за реализация на наталната карта... :blink:

« Отговор #8 -: Март 21, 2011, 07:28:26 pm »
Мамче, ти как мислиш?

Дълго е за обяснение..., с две думи задачата на индивида в този живот...Пътя и посоката за реализация на наталната карта... :blink:

Ок, но когато има такива неща в синастрия? Значи ли че между двама души има нещо кармично и недоизживяно от предишен живот и т.н.?

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #9 -: Март 22, 2011, 01:07:07 am »
Познавам 3-ма мъже с този аспект. Общото при тях е: Чувствителни, романтични, любвеобвилни, чаровни мъже, със силен сексуално-еротичен заряд; със силна връзка с майката (и тримата са със силни, контролиращи майки), респективно влизат и в подобни връзки с жени - при които има елемент на борба за надмощие и контрол. Имат усещане за фатализъм във връзките си, влюбват се страстно, всеотдайно, дълбоко страдат по жените, които най-много са обичали; там, където най-много обичат има най-много кризи и трудности или може би подсъзнателно се влюбват в такива, с които връзките са трудни или има предизвикателство; в някакви моменти са деструктивни по отношение на любовния си живот, осъзнават, че правят грешки, но нещо по-силно от тях "ги кара" да ги правят, а после се хвърлят да оправят и закърпват положението (по Плутон - нещо като феникс, който излиза от пепелта). Дълбочина на емоциите като цяло.

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Март 22, 2011, 01:44:35 am »
Ива, много хубаво и точно си описала аспекта. Единственно не съм съгласна с майките. Луната е тази, която показва отношението към майката, както и връзката с нея. Вероятно мъжете, които познаваш с тоя аспект имат наранена Луна в радиксите си.
Венера квадрат Плутон са хора, които или контролират или те са контролирани от партньорите си. Но нека да не забравяме какви други аспекти получават Венера и Плутон в радикса. Ако са подплътени с хубави тригони, тогава този аспект не е обнадеждаващ и с времето хората, които го притежават се научават да балансират чувствата си и да бъдат по-малко контролируеми към/от партньорите си.
Характерното за този аспект лично за мен е: силна страст към човека, когото са избрали да обичат и много дълбоки чувства. Това са едни от най-афективните хора, които приемат раздялата с партньора, като свършека на света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Март 22, 2011, 03:09:55 am »
Синът ми има този аспект като Венера е връх на Т-квадрат с Плутон и Сатурн.
Любвеобилен, чувствителен, чаровен. Има силна връзка с мен, но не съм сигурна, че тя се дефинира по този аспект.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #12 -: Март 22, 2011, 03:30:40 am »
Да, връзката с майката не се определя от този аспект. Аз просто написах общите неща между тези 3-ма души.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 22, 2011, 04:44:48 am »
Мамче, ти как мислиш?

В случай , че в двете синастрии не е застъпено...,няма като как да се случи.... :blink: ;) Търси друга синастрия... :P ;D
Все ще се намери! ;) ;D

Ок, но когато има такива неща в синастрия? Значи ли че между двама души има нещо кармично и недоизживяно от предишен живот и т.н.?

« Отговор #14 -: Юни 08, 2011, 04:41:30 am »
Не е желателно да се жениш за някой с такъв аспект притежателите му е възмогно да останат вдовци
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

snow

• *
  • 100
Re: Венера квадрат Плутон в МЪЖКА КАРТА
« Отговор #15 -: Януари 18, 2012, 12:00:03 pm »
И какво...трябва за нас да се женят само по-възрастни,че да се прежалват по-лесно... :lol: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Прецакана работа!
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #16 -: Януари 18, 2012, 12:08:51 pm »
Не, не четеш внимателно. не е желателно никой да се жени за вас, защото може да умре  ;D

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #17 -: Януари 18, 2012, 12:09:45 pm »
Не е желателно да се жениш за някой с такъв аспект притежателите му е възмогно да останат вдовци
глупости
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Януари 18, 2012, 01:14:49 pm »
Имат усещане за фатализъм във връзките си, влюбват се страстно, всеотдайно, дълбоко страдат по жените, които най-много са обичали; там, където най-много обичат има най-много кризи и трудности или може би подсъзнателно се влюбват в такива, с които връзките са трудни или има предизвикателство; в някакви моменти са деструктивни по отношение на любовния си живот, осъзнават, че правят грешки, но нещо по-силно от тях "ги кара" да ги правят, а после се хвърлят да оправят и закърпват положението (по Плутон - нещо като феникс, който излиза от пепелта). Дълбочина на емоциите като цяло.

Много точно описание!!! И аз имам такъв познат,но съм забелязала, че в крайна сметка, като теглиш чертата тези хора не се озовават "щастливци" в любовните връзки.Е , при моя познат все пак Венера е връх на тао-квадратура с Плутон и Сатурн, така, че и това има допълнително значение  :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Януари 18, 2012, 01:16:41 pm »
Не си спомням кой беше автора, трябва да си намеря книгата за Плутон, но имаше такова изказано мнение, че при негативните аспекти на Плутон с Венера, освен всички известни драматизми в любовта - обсебване, ревност, психологически и/или сексуални манипулации и т.н., възможните проявления на негативна проработка е загуба на любимия при трагични обстоятелства, в т.ч. и смърт. Не е задължително това да бъде съпругата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥