Здравей Гост

Миналото в наталната карта

• 45 Отговора
  • 5895 Прегледи
Re:Миналото в наталната карта
« Отговор #40 -: Март 20, 2011, 05:02:33 pm »
   Марая, интересно, караш ме да се замислям, макар че съм прозряла за себе си, кви съм ги яла в минал живот. Мислех, че Сатурн е там, за да ме контролира и този живот да не сбъркам пътя си, а не че носи отговор за миналия. Но има резон, поне при мен де. В случая - имам ретро Сатурн в 12 дом в Телец, управляван от Венера и в градуса на Венера /да се отбележи  ;D/ - който държи на юзда Марс с точна опозиция /6-ти дом - където се отработва това по 12 дом - карма, там са ми и Венера, Юпитер и Нептун/. Юлв е в съвпад с ИС-то в Лъв, Слънцето е в 7 дом /мунданно пак Венера/. А самата Венера е мидпойнт и връх на Тао с възлите...Личното ми число е също на Венера...За това тихо и кротко съм се смирила и приела, че с Любовта в този си живот може и да се размина и че трябва да намеря друг начин и средства да я изразя.
  Само че не можах да си отговоря Сатурн като е в 12 дом, къде съм свършила - в затвор /убила съм любовника си  :-\/, в болница, психясала съм от любов, или кво ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 20, 2011, 06:20:52 pm »
   Марая, интересно, караш ме да се замислям, макар че съм прозряла за себе си, кви съм ги яла в минал живот. Мислех, че Сатурн е там, за да ме контролира и този живот да не сбъркам пътя си, а не че носи отговор за миналия. Но има резон, поне при мен де. В случая - имам ретро Сатурн в 12 дом в Телец, управляван от Венера и в градуса на Венера /да се отбележи  ;D/ - който държи на юзда Марс с точна опозиция /6-ти дом - където се отработва това по 12 дом - карма, там са ми и Венера, Юпитер и Нептун/. Юлв е в съвпад с ИС-то в Лъв, Слънцето е в 7 дом /мунданно пак Венера/. А самата Венера е мидпойнт и връх на Тао с възлите...Личното ми число е също на Венера...За това тихо и кротко съм се смирила и приела, че с Любовта в този си живот може и да се размина и че трябва да намеря друг начин и средства да я изразя.
  Само че не можах да си отговоря Сатурн като е в 12 дом, къде съм свършила - в затвор /убила съм любовника си  :-\/, в болница, психясала съм от любов, или кво ?

А защо изключваш възможността да си била монахиня.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #42 -: Март 20, 2011, 06:30:10 pm »
  No way !!!  ;D

« Отговор #43 -: Март 20, 2011, 10:33:57 pm »
Много интересна тема сте започнали.Като прочетох заглавието реших,
че става въпрос за миналото ни в настоящия живот т.е как да видим миналото чрез хороскопа.
Но тук става въпрос за това какви сме били и какви сме ги надробили в минал живот.Какво сме усвоили тогава,с какво сме злоупотребили,къде бягаме при проблем.
Според мен указания за това какви сме били в минал живот ни дава разположението на южен възел по знак и дом,ретроградните планети, интерсептатции и кармичните аспекти.Луната също е индикатор, а Сев.възел и Слънцето ни показват какво трябва да развиваме и пътя по който да вървим в настоящия живот.
В моя хороскоп има
        Луна нонагон Сатурн - това е свързано със страх от емоции,в миналото не съм ценяла живота.
        Меркурий нонагон Плутон - злоупотребявала съм със словото.
Имам само една ретроградна планета и тя е Юпитер,южния възел е в овен в 7 дом без съвпади с други планети,в тригон с Марс.Явно в минал живот съм била мъж и съм съдила хората.Марс ми упр.7 дом ,мисля,че със съпруга ми се познаваме от минал живот и той много ми помага да изразя Слънцето ми,тъй като прави тригон със Марс.

« Отговор #44 -: Март 21, 2011, 01:24:49 am »
Ретрограден Плутон в 8 дом (скорпион), Венера в 12 дом (водолей) и Луна в 12 дом (риби) -
казвали са ми, че съм била монахиня или лечителка, живяла в чужбина (Италия, Великобритания) и никога в България в женските си прераждания. А в мъжките - дипломат или дворянин, като човек подчинен на някой крал ;D
Не знам колко е вярно, но често сънувам църкви и кралски сватби, много от преди да знам тези неща ;D ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #45 -: Март 22, 2011, 12:50:37 am »
ретрограден сатурн в 12 ти дом в лъв. определено имам спомени за затвор, толкова са силни на моменти, че ми изглеждат като предчувствия. не знам кога съм осъзнала,че всъщност това е минало вече.
на моменти усещам че тази изолация в минал живот ми дава голяма сила в настоящия