Здравей Гост

Либия - идва ли III Световна война

• 64 Отговора
  • 8759 Прегледи
*

tadj-all

Re:Либия - идва ли III Световна война
« Отговор #40 -: Март 22, 2011, 01:13:44 am »

Веще, все пак кой ти е дилъра на дрога, че да го опитам ;)

нали ти казах бре - Нептун на асцедента е  :rolf: :rolf: :rolf:

Ти нямаш такъв.

Или за транзитния говориш? :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #41 -: Март 22, 2011, 01:16:04 am »
ми транзитния де - от година ми се мандахерца там  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tadj-all

« Отговор #42 -: Март 22, 2011, 01:19:38 am »
ми транзитния де - от година ми се мандахерца там  ;D ;D ;D

И са какво - сипе ти факсове и познания, че няма да има 3-та световна война?

Не ти ли обърква прекалено Меркурий/Юпитера?

« Отговор #43 -: Март 22, 2011, 02:11:43 am »

рака е лична карма и лична отговорност, а насилието като цяло е групово излекуване на емоциите - това са различни неща  :blink:

молим те душо , кажи го на раково болните вследствие Чернобил,или квит се ситиш канцерогени- лична карма :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #44 -: Март 22, 2011, 02:16:28 am »

Не ти ли обърква прекалено Меркурий/Юпитера?

не, нямам проблем  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #45 -: Март 22, 2011, 02:16:59 am »

рака е лична карма и лична отговорност, а насилието като цяло е групово излекуване на емоциите - това са различни неща  :blink:

молим те душо , кажи го на раково болните вследствие Чернобил,или квит се ситиш канцерогени- лична карма :o

личен избор на душата! аз също растях по него време...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Март 22, 2011, 02:32:29 am »
Веще, все пак кой ти е дилъра на дрога, че да го опитам ;)

И аз чакам да ми доставят малко дрога след ингреса на Нептун в Риби.
Ще ми се вижда розов светът, войни и апокалипсиси вече няма да ми се привиждат, ще има само хубави прогнози.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #47 -: Март 22, 2011, 02:47:48 am »
Брей, много напреднали души имало на Земята щом сами избират да изживяват  страдания.Аз определено не бих се
подложил на мъчнотии доброволно, явно съм некъв изостанал и пропаднал тип  ;) .Мъчнотиите обаче все пак ме застигнаха въпреки волята ми и затова ми се струва, че някой друг командва парада  :rolleyes: .По отношение на раково болните - не всички облъчени с радиация или консумиращи канцерогенни вещества се разболяват от рак.Изглежда има и други фактори и
лесно може да се развие тезата, че една от предпоставките за разболяване е "карма".

*

tadj-all

« Отговор #48 -: Март 22, 2011, 03:09:22 am »

личен избор на душата! аз също растях по него време...

Специално за рака, като болест, в една от темите из форума тук има тема за билките и подписването на петиция за свободната им продажба. В темата има и филмче в youtube, където двама души - единия представител на билкарите в България каза нещо, което се знае от поне 20 години насам.

Има определени група храни, които редовното им усвояване неутрализират ракообразуващите се клетки още в зародишна форма. Само, че в днешно време всичко лежи на 3-те 'истини': Бързо, лесно и почти без пари и именно поради това никоя от храните в днешно време не е естествена и полезна, а напротив - бъкана с нитрати, пестициди и всячески химии стимулиращи растежа, обилността, двойната и тройната реколта...
Същото се отнася и за други тежки болести.

Извода е, че като ти е калпав въздуха и храната - и душата не струва...

*

Divna

• 2478
« Отговор #49 -: Март 22, 2011, 04:04:19 am »
но децата порастват и обикновено стават говеда

;D ;D ;D

Голям бисер, Вещичка ... Паднах от смях.  ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Март 22, 2011, 04:43:38 am »
А в момента - почти всеки човек, който не гледа единствено гъза си, а се интересува от общия фон и среда в целия свят, следейки развитието може спокойно да направи сам заключението, че нещата отиват към "умирачка". И не са малцината, които знаят накъде ще отиде света, а напротив - страшно много хора знаят какво ни очаква.
Това не трябва ли задължително да е отразено в хороскопите на всички и ако да - къде да се търси? Ако не - защо го няма в наталните карти?

Моето момче, всички отиваме на едно и също място - Тялото в земята, Духът - при първоизточника, а Душата на мястото, където душите почиват, изчасвайки да им дойде времето за следващото прераждане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #51 -: Март 22, 2011, 04:47:57 am »
НИРВАНА- ДУХ+ ДУША.....

Живейте тук и сега...,после мислете за другото...,но нека е в СИНХРОН  с потребностите Ви...и с парченца любов! ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 22, 2011, 04:58:51 am »
Трета световна война ...... ;D ;D...Няма да тръгне от Либия....Либия е лесна....въпрос на месец май!
Споко! Не проектирайте мисли с които да тежите на вселената и човечеството.... ;D
Всичко е интереси , за които дори не подозирате....В Египет няма петрол.., а В Либия има....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #53 -: Март 22, 2011, 05:02:08 am »
А в момента - почти всеки човек, който не гледа единствено гъза си, а се интересува от общия фон и среда в целия свят, следейки развитието може спокойно да направи сам заключението, че нещата отиват към "умирачка". И не са малцината, които знаят накъде ще отиде света, а напротив - страшно много хора знаят какво ни очаква.
Това не трябва ли задължително да е отразено в хороскопите на всички и ако да - къде да се търси? Ако не - защо го няма в наталните карти?

Със сигурност.

Но хората са се оправяли и без астрология и ще се оправят и без нея - просто гледай детайлите и какво се говори на високо ниво. И, естествено - какво се премълчава.

п.п: Арабите са го казали - синовете приличат повече на своето време, а не толкова на бащите си.

Може би защото в различно време, акцентът е различен, а това се определя от хороскопа на страната и не само...

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Март 22, 2011, 05:05:44 am »

Със сигурност.

Но хората са се оправяли и без астрология и ще се оправят и без нея - просто гледай детайлите и какво се говори на високо ниво. И, естествено - какво се премълчава.

п.п: Арабите са го казали - синовете приличат повече на своето време, а не толкова на бащите си.

Може би защото в различно време, акцентът е различен, а това се определя от хороскопа на страната и не само...
:clap:Точно така....,но за тая приказка съм готова на *джихат*....тя не е арабска...,а еврейска... :P ;D
Присвоена е...мамка му и прасе.... ;D ;)

*

tadj-all

« Отговор #55 -: Март 22, 2011, 05:14:05 am »

Възможно е.

Аз го видях в един филм и там се казваше, че е арабска.
Ама и еврейска да е - важно е да е вярна. ;) :wub:
Със сигурност.

:clap:Точно така....,но за тая приказка съм готова на *джихат*....тя не е арабска...,а еврейска... :P ;D
Присвоена е...мамка му и прасе.... ;D ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Март 22, 2011, 05:25:49 am »
http://www.youtube.com/watch?v=P0JHHK8yTCs

Tyrsih я на арабски.... ;D, не я намерих...Но ето я на български!
НЯМА ДА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕГА!!!!
Правете любов...не мислете за война... :wub: :wub:

« Отговор #57 -: Март 22, 2011, 05:40:46 am »

поздрав  :wub:

http://vbox7.com/play:8adc9d1b
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Март 22, 2011, 05:51:06 am »

поздрав  :wub:

http://vbox7.com/play:8adc9d1b

Мерси! :kissd:
Войната е в ума и мислите ни...мира също... :blink: ;)Важно е дали ще кликнеш в/у мишката или просто ще я преместиш на друга опция...
Родени сме с любов и заслужаваме мир....,а не война!
Аз вярвам в това! :wub:

*

tadj-all

« Отговор #59 -: Март 22, 2011, 07:21:39 pm »
Цитат на: Veselin
Това го знам, но все пак къде трябва да се търси в наталните карти на хората? Все пак това е форум по астрология и мислех, че ще подходите малко по-научно към въпроса. Ако на някого му е писано да загине от земетресение, наводнение и прочее, това със сигурност би трябвало да е отразено в наталната му карта, нали така? Това не го питам заради себе си, а за да задълбоча познанията си по астрология, като в същото време така бих получил още едно доказателство, че астрологията наистина работи винаги.

Какво точно те интересува, че малко не успявам да разбера въпроса ти?