Цитат Ирина, къде си - в Бг ли си? Напиши някой ред в пощата да ти дам телефона си и да се видим евентуално някоя нощ Даааа!!! Вече три недели, ама още тайничко си се глезя(репетирам хапване на пасти и прочие, че да не изпадат спътниците ми в конфузни ситуации с мен после, мисля че вече съм готова :lol: ), ретромерк. тоже:)))Домашният ми телефон е 604014, там където съм снаха ... а аз ще опитам да ти звънна ей сега. Това е съвсем по надслова на темата, тъй ли? :ph34r: :lol:
Ирина, къде си - в Бг ли си? Напиши някой ред в пощата да ти дам телефона си и да се видим евентуално някоя нощ
в 21 часа ти вече си спиш ли или още не си станала от следобеден сън
Цитат Сънувах че има буря и една гръмотевица падна наблизо върху една къща,къщата се запали и имаше много дим,после изгоря цялата.По късно разбрах че 2 момчета от СОТ охранителните фирми са пострадали и са настанени в болница.Не ги познавам. Пиши, за Бога, започни да описваш ... ами не сме в армията, като приказка ни го разкажи, като на момиченца :ph34r:
Сънувах че има буря и една гръмотевица падна наблизо върху една къща,къщата се запали и имаше много дим,после изгоря цялата.По късно разбрах че 2 момчета от СОТ охранителните фирми са пострадали и са настанени в болница.Не ги познавам.