Ох, Лилит в близнаци квадратираща ми оста 3-9 дом ми прави неприятни шеги.
Принципно с държавни служители, които са интелигентни и не са комлексирани хора нямам проблеми, но 80% от тях ако са щъркел и жаба няма да могат да си хванат. Та на тия последните незнам какви бутони им натискам ама много грешно решават да ми тръгват с рогата напред. Позната ми каза, че наперената ми походка и високомерното ми изражение много дразнели. Аз лично не мисля така за себе си, но очевидно хората приемат дистанцираността за високомерие. Не мисля, че трябва да бъда фамилиарна и да се разливам като шарлан, за да може някой, чиято заплата идва от данъците ми да си свърши работата.
Преди 2 г служителка от НАП ми звъни и с лош и заплашителен тон ми съобщава, че дължа близо 3000 лв за осигуровки. Заля ме с порой от думи. В пауза се включих и казах; "Добър ден и на Вас! :blink:" имаше известно (според мен неловко) мълчание. С хладен, но любезен тон и обясних, че вероятно има грешка и ще предоставя всички платежни нареждания.
Вече очи в очи видях, че това е 25-29г пикла, която много държи да изглежда строга.
Даже не ми се иизвини, че ме е разходила и изгубила няколко часа, заради бъгнатия им софтуер.