Лесно е - правя се на много възмутена и любезна, непрекъснато обяснявам че в Европа не се прави така, че съм потресена,ала бала...Едни в Съда онзи ден ядяха банички зад гишетата. Днес си плащам телефона, питам някакъв тук ли да платя, а той се обръща към колегата си и казва: Колега да я пратя при тебе,а? - и се хили. Като го насметох, викам му: Нещо не ви разбрах, ще плащам ли или да се обаждам на управителя? Тоя се намуси и смота нещо. Двама днес ми искаха пари за да ми пренесат пералнята която съм си купила от входната врата на 2 метра в пералното помещение. Аз се направих на луда. В Техномаркет не искаха да ми дават оригинала на фактурата, веднага скандал. За 3 минути си го взех. То си е мое бе, аз съм си платила! Скапаняци!
Не е БЮРОКРАЦИЯТА виновна, ВИНОВНА е ЛИПСАТА на КУЛТУРА, САМОСЪЗНАНИЕ и елементарни ОБНОСКИ, като това да кажеш Добър Ден и Довиждане. Селяни люпят семки, ядат баници и ме обслужват " професионално". И аз вече ги обслужвам " професионално". 2 пъти вече пиша жалби и забележки и ми звънят после управители да ми се обясняват кво що- дреме ми.
Аз съм ШЕФА, аз ПЛАЩАМ, аз поръчвам музиката. Ще ми дават това за което плащам. В БГ сме свикнали да се молим, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ?

?? Моля се да си платя за нещо??? На продавачка която взима 350 лева на месец и ме пита мога ли да си позволя еди-какво-си... Днес ми продават хляб за 4 лева в Пикадили - МУХЛЯСАЛ! Ебаси скандала! Пак го ударих на възмута и номера минава.... Пари не давам, дори на полицай ( тва ше да е от Козирога ...много стиснат бе! ). Иначе Стрелеца СКАЧА веднага да гледа къде е истината, кой е прав и кой крив.
Най-честия ми номер и да слизам на светофарите и да правя забележки за хвърлени фасове по улуците, както и дъвки и хранителни продукти. Това ме вбесява! Обаче като им направя забележка и всички са много възмутени от себе си, дори си събират фасовете..хахахахахахахаха
Само "храна" и тормоз за това племе!