Здравей Гост

кой ще оцелее

• 25 Отговора
  • 3676 Прегледи
Re:кой ще оцелее
« Отговор #20 -: Март 24, 2011, 02:01:40 am »
Някой може ли да ми каже къде са насилствените звазди в тази карта, че не мога да ги задам дори в Зет?
Виждам, че отговаря на т.1-4 по Лилли.  :-\

Виолентните (насилствените) звезди, които Лили използва са: Алгол (сега на 26 гр.Телец), Алдебаран (сега 10гр.Близнаци), Полукс (23гр.Рак), Бетелгайзе (29гр.Близнаци), Антарес (10гр.Стрелец) и Шаула (24гр.Стрелец). Към тези класически виолентни звезди Кен Гилман добавя още и звездата Хамал (7 гр. Телец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Март 24, 2011, 02:03:55 am »
абе ще оцелее този, на когото е писано и който се е потрудил за оцеляването си... кво толкова му мислите... ако не е тук - планети бол - все някъде ще е  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #22 -: Март 24, 2011, 02:05:12 am »
оцелях като по чудо този ден,като малко преди това се бях вторачила в този голям квадрат :o

това е някакъв период от две седмици..видяла си квадрата и след две седмици случката..а с кое я свързваш- с уран или плутон транзит юлв?? или на фазите на луната..
тр.уран в опозиция асц/ марс/уран, активиран У8 и асц., уранова е и случката, шокираща е неочаквана, :o

тр.юпитер върху луната ми е бил ангел-хранител
а тр.плутон/ юлв - разруши вярата ми,че моят дом е моята крепост

*

Vision

• 3523
« Отговор #23 -: Март 24, 2011, 03:24:00 am »

тр.уран в опозиция асц/ марс/уран, активиран У8 и асц., уранова е и случката, шокираща е неочаквана, :o

тр.юпитер върху луната ми е бил ангел-хранител
а тр.плутон/ юлв - разруши вярата ми,че моят дом е моята крепост

жалко, че не помня кога ни обраха..сигурно на мен тогава плутон ми е минавал през ИЦ-то, защото дълго време след това се чувствах беззащитна и домът ми ми се струваше като разграден двор..само като си представях /а аз го правех постоянно/ как някакви нелепи наркоманчета са ми ровили в нещата- полудявах, изпитвах страх, омраза и гняв към тях..добре че не ги хванаха, че щях да се саморазправям..преди десетина години беше, но и досега като съм сама в нас се чувствам беззащитна и в опасност..нещастници..

не знам дали транзита на плутон през юлв /както казваш ти за теб/ може да се сравни с транзита му през ИЦ или 4-ти дом, но разпознах усещането..плутон още ми е в 4-ти дом..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #24 -: Март 24, 2011, 03:08:02 pm »
Някой може ли да ми каже къде са насилствените звазди в тази карта, че не мога да ги задам дори в Зет?
Виждам, че отговаря на т.1-4 по Лилли.  :-\

Виолентните (насилствените) звезди, които Лили използва са: Алгол (сега на 26 гр.Телец), Алдебаран (сега 10гр.Близнаци), Полукс (23гр.Рак), Бетелгайзе (29гр.Близнаци), Антарес (10гр.Стрелец) и Шаула (24гр.Стрелец). Към тези класически виолентни звезди Кен Гилман добавя още и звездата Хамал (7 гр. Телец

какво означава "сега". А тогава? В смисъл, как се движат?
« Последна редакция: Март 25, 2011, 04:21:08 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #25 -: Март 25, 2011, 02:06:30 am »

плутон през юлв /както казваш ти за теб/ може да се сравни с транзита му през ИЦ или 4-ти дом, но разпознах усещането..плутон още ми е в 4-ти дом..

и при мен тр.плутон съвпад юлв е бил в 4 дом

не беше обир, а възможност близките да хапнат жито в моя чест :o
а иначе са  обирали второто ни жилище при същият транзит,връщат те назад доста години :'(