Натъкнах се преди време на нещо странно /за мен/.Уран на друг индивид на точен градус /абсолютно точен/ с ИЦ в моята карта.Това изобщо като някакъв аспект отчита ли се? Поразиха ме просто градусите, иначе знака е везни :blink:
Отчита се. Някъде бях обяснила съвсем подробно това влияние. може да потърсиш с търсачката.
Ровя, но не намирам, дай ми ключова фраза, най- добре познаваш речника си :blink:
Сега виждам, че лично на теб съм отговорила в тема "Синастрия" (аз помня, ти не помниш

)
Цитат на: Nova в януари 26, 2011, 11:18:11
Стела, извини ме, че те отклонявам може би малко от дискусията.Изчетох постовете ти и имам конкретен въпрос, който бях формулирала по- горе, но с грешка.Ти анализираш уран в синастрията, но аз не мога да намеря отговор на един въпрос, точния аспект /абсолютно точен/ на уран към ИЦ /съвпад/ проработва ли положително, при надделяване на положителните аспекти като цяло- връзките слънце, луна, марс, венера...Моля те, дай ми едно изречение.
Зависи какви аспекти прави Уран в неговата карта и в синастрията.
Ако Уран на партньора съвпада с ИЦ в твоята карта и той недобре интегриран, ти няма да се чувстваш сигурно и комфортно в дома си в негово присъствие.
Най-малкото той ще се опитва да внася промени в дома ти, за които ти няма да си подготвена. Ако Уран прави негативни аспекти към лични планети, ти няма да можеш да си почиваш в дома си в присъствието на този човек или е възможно той да изчезва толкова изненадващо, колкото се е появил (може да ти внася известен хаос)....даже, смешно звучи, но може и да ти се повреждат ел.уредите в негово присъствие или да доведе шумна компания у вас...
При позитивни аспекти, присъствието на този човек в дома ти ще ти въздейства стимулиращо и вълнуващо и заедно с него в дома ти ще влезнат новите технологии.
ПП. Подобно действа и аспект на Уран към господаря на ИЦ. Имала съм връзка с човек, на който негов Уран е в широк квадрат на мой Марс (Управител на ИЦ) - никога не го допуснах в дома си. Все пак 4-ти дом отговаря за подсъзнанието - ТОВА СА ТВОИТЕ ЧЕТИРИ СТЕНИ, ТВОЯТА КРЕПОСТ. ТОВА Е ВОДЕН ДОМ И ТАМ СТАВАМЕ УЯЗВИМИ.