Да се изкажа и аз накратко по солара на Романтика, най-важното в синтезиран вид. :blink:
Най-важните моменти в рамките на предстоящата соларна година могат да засегнат комуникационната среда и жилището, т.е. мястото, което се обитава. Годината ще е важна и раздвижена откъм нови срещи и запознанства. Най-важната промяна може да засегне местоживеенето и личната автономност, наистина не е изключено преместване на друго място, но промяната може да донесе и натрапчиво чувство за носталгия, тъга, ако предполага отделяне от старата среда, промяна в навиците и начина на живот. Новите контакти и запознанства, които предстоят, могат да бъдат извън населеното място, в друга среда, по-различна, която предстои да бъде опозната. За сериозна любовна връзка ми е трудно да кажа дали такава предстои, ако разчитаме само на показателите в соларната карта, при всички положения обаче годината предполага нови запознанства, но ще е нужно и време за емоционална адаптация и синхронизация с промените в средата, както и за промяна на някои емоционални нагласи и модели, които предизвикват усещане за вътрешен дискомфорт, неудовлетвореност и тревога, страх от новото и неизвестното. Много ползотворна година за по-дълбока връзка в вътрешния Аз и самопознание, на преден план излиза необходимостта да се научиш да приемаш промените като един естествен и неизбежен процес на личностна еволюция, без която човек не може да върви напред. Предстоящите събития в рамките на годината в голяма степен ще зависят от готовността ти да посрещнеш промените и да не съжаляваш за нищо, което си отива в миналото.
Желая ти много вълнуваща и успешна година, в която да стане реалност поне една твоя мечта! :wub: