Здравей Гост

9-ти дом

• 42 Отговора
  • 10651 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
9-ти дом
« -: Март 24, 2011, 12:56:34 am »
9-ти дом е дом на : Духовните пътувания , на далечните страни , на езотериката , философията и метафизиката...С него се свързват онези хоризонти ,които проектираме , тук са учителите , водачите , висшето образование....
Тук са вуйчовците , лелите , дедите..,тук са роднините на партньора...,тук са държавността ,съдилищата...,тук са големите животните...Тук са връзките ,които идват от далеч...
Но тук е и селото...Много хора са го напуснали...,но то не ги е напуснало...
От аспектите на управителя на 9-ти дом...можем да си направим много изводи , да изучим себе си и околните , да разберем за къде пътуват...,как пътуват...,какви са отношенията...,но можем да разберем и нивото на натива..,неговите далечни мечти ,неговите желания , както и мотивите от 3-ти към тях....
Та да поговорим за 9-ти дом....С всички плюсове и минуси...обективно и със желание... :blink: ;)
« Последна редакция: Март 24, 2011, 01:01:05 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:9-ти дом
« Отговор #1 -: Март 24, 2011, 01:32:40 am »
И какво....Управителя на 9-ти дом в картата ми е слънцето..,ситуирано в 1-ви дом...,под обстрел от Сатурн , Плутон и Уран....и на кукичка от луницата...отлично позиционирана и аспектирана.... ;D
Цял живот...,цял живот борба...,цял живот пътуване в реала....далеч от близкото...Ми не ме привличат близките дестинации...все търся.....
Защо обаче ме *трови* селянията? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #2 -: Март 24, 2011, 01:58:47 am »
На мен ми е трудно да си го разтълкувам моя 9ти дом :-\ .Самият дом е празен, управител е Меркурий, като освен 9ти управлява и 12ти и се намира  в 12ти, във везни, в съвпад с АЦ.Прави 4 квадрата с всички тежкари без Плутон.Проблеми със "селянията " не мога да кажа че съм имал, макар че от време на време ме дразни  ;D .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Март 24, 2011, 02:36:23 am »
Моят 9ти дом съдържа слъне У1ви, хирон и меркурий У3ти.
Слънце опозиция плутон,меркурий опозиция уран.
Управителя на 9ти дом е нептун,натално в 5ти опозиция сатурн.

Много съм духовна ;D(не е майтап),обичам всичко езотерично,духовно,астрологично и т.н невидимо.
Пътувала съм из Европа,не мога да се оплача.И да,често пътувам мислено и въображаемо.

В момента 9ти дом ми е активиран от транзитите на марс,уран,слънце,юпитер и меркурий.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Март 24, 2011, 02:44:57 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  ;D ;D ;D /... в момента прогресивната ми Луна е точно върху куспидата на 9 дом и май нищо друго не аспектира - ще очаквам чудеса  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 24, 2011, 02:46:59 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин 

:clap:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6 -: Март 24, 2011, 02:49:08 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин 

не е смешно - имам бял кичур от него  :-X :-X :-X

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Март 24, 2011, 02:53:09 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  ;D ;D ;D /... в момента прогресивната ми Луна е точно върху куспидата на 9 дом и май нищо друго не аспектира - ще очаквам чудеса  :rolf:

Е, не ... още един бисер.  ;D ;D ;D Паднам от смях.  ;D

Вещичка, трябва да почна да ти събирам бисерите.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #8 -: Март 24, 2011, 02:56:04 am »

Е, не ... още един бисер.  ;D ;D ;D Паднам от смях.  ;D

Вещичка, трябва да почна да ти събирам бисерите.  ;D

ако мунданно 9 дом се свързва със селото, то заключението ми е напълно логично и хич не е смешно... ма и с моя Мс в стрелец все на село ще си кютам...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 24, 2011, 02:56:17 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  ;D ;D ;D /...

Мчи същата формула - У7 в 9 дом или У9 в 7ми - важи и за брак с бужденец бе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #10 -: Март 24, 2011, 02:57:58 am »
върхът на 9ти дом ми е в скорпион, а Плутон ми е в 7 дом /сигурно за това се омъжих за селянин  ;D ;D ;D /...

Мчи същата формула - У7 в 9 дом или У9 в 7ми - важи и за брак с бужденец бе.  ;D

мчи всичко извън Варна е чужбина бре  :tongue2:  сега за втория брак може и в чужбинско да джътна  :rolf:

не ми се връзвайте чада мои - нали знаете, че като настъпи стационарна и след това ретро фазата на Мерка и олигофренията ме изкълвава навсякъде  :haha: :haha: :haha:

*

Divna

• 2478
« Отговор #11 -: Март 24, 2011, 02:59:36 am »
К9 в Рак, Луна в 1ви дом в съвпад с АЦ и квадратура с У6 Марс и с нодалната ос.

Силните кармични връзки са ми с чужденци, както мъже, така и жени.
Винаги съм живяла далеч от родния си дом.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Март 24, 2011, 03:00:13 am »
 сега за втория брак може и в чужбинско да джътна  :rolf:

Или да ти търсим некой поп - една от аналогиите на 9 дом.  :97:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Март 24, 2011, 03:01:46 am »

ааааааааааааа не!!! без таквизи - неам нерви да се разправям с праволинейници... тоа поп ще ме анатемоса на втората минута... ни стааа  :tongue2:

*

Vision

• 3523
« Отговор #14 -: Март 24, 2011, 03:50:14 am »

ааааааааааааа не!!! без таквизи - неам нерви да се разправям с праволинейници... тоа поп ще ме анатемоса на втората минута... ни стааа  :tongue2:

може и професор да е- преподавател в някой институт.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Март 24, 2011, 03:52:29 am »
И някой учен да е, пак ще я анатемоса.  ;D За тях всичко, което пишем тук, е лъженаука.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Март 24, 2011, 04:49:16 am »
  У9 /Венера в 3 дом, К9 в Овен.Празен 9 дом, но очаквам да се понапълни от транзитиращи планети.Венера прави аспекти с Плутон и Уран в 1 дом/секстили/, квадратура със Сатyрн в 6 дом, тригон с Хирон в 7 дом, и аспект от 150* с Юпитер в 8 дом.

« Отговор #17 -: Март 24, 2011, 05:30:48 am »
като гледам  9 ми дом е в стрелец и там са нептун заедно с северния възел.а управитела му юпитер  е в 1 дом овен савпад и мерк.и слънце тригон с нептуна 9дом и опозиция на плутон 7 дом везни.а и плутон от 7 дом везни прави секстил с северния възел и нептун.а да и нептуна ми прави квадратура с асцендента риби.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #18 -: Март 24, 2011, 07:42:10 pm »

Венера, СЛВ, Хирон- в 9 дом. У9-Нептун ситуиран в 5 дом.
Съпругът ми-май тру лов  по случайност е роден в градче от селски тип, но никога не е живял там. Та ако това се брои...имам "емоционална" връзка със селото.

п.п.Да не се обиждат хората наистина родена в села. Не смятам, че това е определящо за нивото им. Даже мисля, че хората родени преди 20-40г( а и повече) в по-малки населени места са облагодтелствани. Не случайно "софиянци" се оплакват от пробивните "провинциалисти". :blink: Дялани камъни са хората от малките градчета.
Уран, при мен също У9 нептун е в 5 дом. А венера е в 9 :blink: Да обменим опит...

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Март 24, 2011, 08:02:01 pm »
При мен У9 и У7 са свързани - общ управител. Като бях малка искаха да ме годяват за чужденец (румънец от германски произход), ама не стана. Аз твърде рано се омъжих в България, а той стана един хубавец, та чак съжалих после. Не мож ме мръдна от корените ми. Имам много приятели чужденци - Нептун в 11-ти дом управлява господаря на 9-ти (Меркурий), а управителя на 11-ти дом (Плутон) е в 9-ти.

Не бих могла да се развивам в чужбина, така го чувствам. макар и да е голяма орбисата, Плутон в 9-ти дом прави опозиция на Венера в 3-ти. Венера управлява МЦ. Това ме навежда на мисълта за някакви компромиси, които би се налагало да правя, ако работех в чужбина. И понеже Венера е в 3-ти дом (близката среда), имам усещането, че тука ми е късмета (Венера е силна в екзалтация в Риби)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥