Здравей Гост

9-ти дом

• 42 Отговора
  • 10671 Прегледи
Re: 9-ти дом
« Отговор #40 -: Октомври 30, 2013, 07:50:05 am »
Аз пък се чувствам в чужбина като у дома си, а в България доста често не на мястото си. Стрелец в девети дом. Не съм сигурна дали имам Венера и Юпитер в девети, защото асцендентът ми не е точен. Според ректификация от астроложка  - да, но аз не й вярвам, защото ако беше така, досега щях да съм в чужбина отдавна. Винаги съм си мечтала да живея в по-цивилизована страна, но досега все не се е получавало. Като изляза навън не ми липсва България.

« Отговор #41 -: Октомври 30, 2013, 12:51:58 pm »
Аз пък се чувствам в чужбина като у дома си, а в България доста често не на мястото си. Стрелец в девети дом. Не съм сигурна дали имам Венера и Юпитер в девети, защото асцендентът ми не е точен. Според ректификация от астроложка  - да, но аз не й вярвам, защото ако беше така, досега щях да съм в чужбина отдавна. Винаги съм си мечтала да живея в по-цивилизована страна, но досега все не се е получавало. Като изляза навън не ми липсва България.

Моят случай е подобен-в момента в който стъпя на българска земя ми се свива стомаха. Обзема ме тягостно чувство, вътрешно напрежение и усещането за някаква много негативна предопределеност, която неизменно ще се реализира :(
За нищо на света не бих се върнала за постоянно в България!

В натала имам неаспектиран Юпитер в интерсептиран Рак в 9-ти дом, на куспида е знак Близнаци.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Октомври 30, 2013, 12:58:25 pm »
Уф, и аз с тоя интерсептиран ретро Сатурн в 9 дом си избрах кофти място за релокация.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.