Здравей Гост

Колекционерите

• 43 Отговора
  • 4729 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Колекционерите
« Отговор #20 -: Март 25, 2011, 11:31:39 pm »
Цитат
Интересно, но няма сатурнови аспекти.
Обаче ми прави впечатление големият воден тригон и неаспектираната Венера в рецепция с Юпитер. Поне да беше колекционирал уникати, неща със стойност.
Не...нищо общо със стойностите. Той е със постоянното усещане че ще умрем от глад...и дори когато изобщо няма причина за това. За да спести от някакви разходи прави грандиозни изобретения. Например отоплителна система изцяло ръчно направена от него на твърдо гориво. Отоплителната система работи :)...дори и до сега и в моята бивша детска стая има столче-парно  ;D зад зтарото ми бюро. Вариантите при това столче са два - при незапалена ти измръзва задника щото е метално....при запалена пък не можеш да седнеш защото е горещо :lol:

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Март 25, 2011, 11:37:45 pm »
Не е ли по-подходящ 6 дом за тази Венерка? :blink:

п.п.Виждаш ли го с асц лъв?
п.п.п.Не се заблуждавайте, че лъвовете само за блясък мислят. Много стипци с лъвски акцент познавам.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #22 -: Март 25, 2011, 11:40:34 pm »
Цитат
По картата на Саша: Виновниците са планетките в 4 дом- ранени и мажорно неаспектирани (Слънце), както и управителят на 4-дом-Венера, която също е неаспектирана.
Предполагам ако в ранните му години тази Венера беше шлайфана, огъвана, поучавана къде с добро къде с кютек, можеше и да проработи по друг по-присъщ на природата и начин.
хаха  ;D тука с бой нищо не става - Слънцето макар и неаспектирано е в скорпион. Страхотен манипулатор, но много трудно манипулируем....да не кажа хич, щото веднага параноясва а е супер интелигентен...с много обширни познания. Веднъж майка ми го беше завела на психолог и той беше обяснил на психоложката как точно седи въпросът с Юнг и Фройд, а тя след това не искаше да го види повече......стреснала се жената ;D

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #23 -: Март 25, 2011, 11:44:19 pm »
Цитат
Не е ли по-подходящ 6 дом за тази Венерка?

п.п.Виждаш ли го с асц лъв?
п.п.п.Не се заблуждавайте, че лъвовете само за блясък мислят. Много стипци с лъвски акцент познавам.

Орлов нос, високо чело и правилни черти...леко му оредява косата по слепоочията. Много слабо телосложение и в момента е вече доста прегърбен, но това прегърбване е започнало още в юношеството....по скоро ми се струва че си е рак....

*

Uran

• 6041
« Отговор #24 -: Март 25, 2011, 11:44:45 pm »
Моят тейко, който също има скорпионски акцент доста пренебрагва естетиката за сметка на функционалността. Вечно съм в някакви конфликти с него по тези въпроси. Дори и сега на тези години няма мирясване. :-X

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #25 -: Март 25, 2011, 11:50:53 pm »
Цитат
Не е ли по-подходящ 6 дом за тази Венерка?

струва ми се че Венера си е в 5-ти - обожава животните и особено котките. Изгражда странна духовна връзка с тях и им говори а когато ми разказва тези разговори те са под формата на диалог - демек котката също му отговаря. Много деликатно и интелигентно чуство за хумор  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Март 25, 2011, 11:52:12 pm »
Животните май са по 6 дом. :-\

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #27 -: Март 25, 2011, 11:57:32 pm »
Цитат
Животните май са по 6 дом.
хм...що си мисля че са 5-ти...аз имам риби на върха и Нептун с много хармонични и едно опозе в стрелец във втори - също изграждам духовни връзки със животни и се старая те да са щастливо по чисто животинския си начин ;D а не спрямо хорските стандарти....

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Март 26, 2011, 12:16:09 am »
 :blink:домашните животни са по 6 дом
То не е за това темата,но по написаното за баща ти,Саша,асц Рак и Уран на асц пасват идеално на странната му,но грижовна природа.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #29 -: Март 26, 2011, 12:26:12 am »
Цитат
домашните животни са по 6 дом
леле...наистина ли?...толкова време съм се заблуждавала....аз наистина мислех че са по 5-ти :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Март 26, 2011, 01:29:37 am »
Саша, погледни нещата и откъм хубавата страна  ;D - кой би могъл да се похвали с толкова загрижен и изобретателен баща?

Цитат
леле...наистина ли?...толкова време съм се заблуждавала....аз наистина мислех че са по 5-ти :lol:

Ако ги възприемаш и гледаш като деца, може и по пети да минат, с моите е така.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Март 26, 2011, 03:31:25 am »

вие ме запалихте за полускъпоценните камъни и сега като видя и купувам..днес си взех 5 броя с големина колкото спокойно да ги държа в шепата /като си свия шепата да я пълнят, но да не се виждат много/ и без остри ръбове..сега са в солена вода.. :blink: за другия месец имам уговорка за още пет да ми донесе жената, която ми е дилър на камъни.. ;D купих си и гривна с оникси /пак/..сега ще я сефтосам на дискотеката /отивам след малко/..други страсти нямам засега.. :blink:

честито  ;D

пък ако отидеш на Илиянци,при китайците, да видиш кво е , малее, утре ще ги навестя  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #32 -: Март 28, 2011, 10:12:30 pm »
Цитат
Саша, погледни нещата и откъм хубавата страна   - кой би могъл да се похвали с толкова загрижен и изобретателен баща?

Цитат на: sasha в март 25, 2011, 07:26:12
Цитат

леле...наистина ли?...толкова време съм се заблуждавала....аз наистина мислех че са по 5-ти

Ако ги възприемаш и гледаш като деца, може и по пети да минат, с моите е така. 

О...аз изключително много го обичам...и всъщност говоря с много любов...но се старая да бъда обективна в описанието му  ;D. Давам си сметка че много хора не могат да се похвалят с такъв баща, па макар и да изглежда като клошар  :72:

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Март 29, 2011, 12:24:52 am »
Много се набиват на очи неаспектираните Венера и Слънце. Уран на АСЦ  - щото забравих да кажа, но той ходи облечен като клошар без да има нужда да го прави (имам предвид че има чисто нови дрехи и обувки но според него те трябва да отлежат) и Нептун точен съвпад Сатурн в 4-ти. Вещите трябва да са хигиенични...но по един странен начин например чрез облъчване с кварцова лампа, не и измиване непременно.....ако искате дайте предположения ...аз ще ви отговарям дали е така....но определено това е една доста комплексна личност....не че ми е баща  ;D

Слънце не е неаспектирано - 6 градуса за секстила с Марс е приемлива орбиса за светило. Но, Венера наистина е неаспектирана и вероятно това изиграва съществена роля за  неговия вкус.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Март 29, 2011, 03:07:02 am »
това е картата на известен колекционер,освен това има интересно хоби,в което също е мн добър.

*

missKapriz

« Отговор #35 -: Март 29, 2011, 03:16:21 am »
Колекционерите от типа Плюшкин, дето трупат всякакви дребни неща, вкл. ненужни, евтини и вехтории, запасяват се, ги свързвам с влиянието на Луната и знака Рак, а също Луна/Сатурн (психологическо усещане за недоимък).
Колекционерите-ценители според мен трябва да имат акцент върху Венера/2 дом и силен Юпитер. При любителите на антики, уникати можем да добавим влиянието на Сатурн и Уран в съчетание с Венера.
Да добавя,че човека е точно колекционер-ценител

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Март 29, 2011, 03:19:06 am »
Я виж ти, много интересна карта. По сидерал всички планети са в Козирог, в един знак с Кету. Кету се свързва с антиките и древността, а и тук има много силен Сатурн, който държи всички планети от септенера (с изключение на Луната).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #37 -: Март 29, 2011, 03:26:33 am »
Лили,направо си в десятката. :clap:
кажи и нещо за хобитата му-те са няколко,но имат доста общо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 29, 2011, 03:49:00 am »
кажи и нещо за хобитата му-те са няколко,но имат доста общо

Съмнявам се, че на прима виста ще позная, за всеки по-задълбочен анализ е нужно време.
Някои освен, че са колекционери, обичат и да майсторят разни неща... В неговата карта приемам тау-квадрата Луна/Меркурий/Уран за действащ. Има ли конструкторски наклонности, да майстори разни модели или макети на нещо? Има и съвпад Меркурий/Юпитер (в квадрат с Луната), би могъл също така да бъде филателист, да колекционира стари книги, списания, исторически алманаси и други подобни. За друго не се сещам, съжалявам.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #39 -: Март 29, 2011, 03:54:03 am »
Ше кажа,а който иска да си направи астрологически обосновки.
Това е Краля на Аман.Той колекционира старинно оръжие/тук Лили беше мн близо/.Освен това е мн добър водолаз,парашутист и пилот-май всички са по Уран.
За АБДУЛА II важи правилото на Птоломей:"если Светило соответствующей группы сопровождают пять планет, являющихся утренними по отношению к Солнцу и вечерними к Луне, то рожденные дети будут царями" (Птолемей, "Тетрабиблос", Книга IV.3)/не че ми е мн ясно де ;D/
п.п. Лили,ако не те мързи би ли го превела