Здравей Гост

Върховете на прогресивните домове

• 38 Отговора
  • 3926 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Изследвате ли ги? Има ли събития по тях..../

Много моля в темата да говорим конкретно....Да проверим и отчетем , ако има.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Върховете на прогресивните домове
« Отговор #1 -: Март 25, 2011, 12:19:53 am »
Просто работят.... :blink:
Всеки един аспект на прогресивен връх има пръст върху събитийността в картата.... :-X :-\
При това....ясно и точно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Март 25, 2011, 12:33:38 am »
Всеки един аспект на прогресивен връх има пръст върху събитийността в картата.... :-X :-\

По конкретно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 25, 2011, 12:47:55 am »

По конкретно.

ето 2 карти прогресивни....2003 и 2008 ...
Важни години в живота ми....
Изтрила съм данните заради нови потребители с огромен интерес към особата ми.... ;D
На другите данните ми са ясни....
Дала съм жокери...
Събитията по транзити не могат да бъдат извадени...,само от прогресивните в-ве...
В първата карта има ингрес на асц в знака на козирог....
Във втората карта пр.12 е в/у слънцето....
Разчети ги и ще разбереш.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Март 25, 2011, 02:20:54 am »
Аз следя задължително пр. Асцендент и пр. МЦ.
Аспектите на пр. МЦ са много показателни за брака.
При жената гледам аспектите на пр. МЦ със Слънце и Марс, а при мъжете към Луна и Венера.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 25, 2011, 02:30:19 am »
Аз следя задължително пр. Асцендент и пр. МЦ.
Аспектите на пр. МЦ са много показателни за брака.
При жената гледам аспектите на пр. МЦ със Слънце и Марс, а при мъжете към Луна и Венера.

Тц....Груба грешка...Трябва да се гледа всичко! Без изключение....
Индикацията за край на връзката може да се *разчете* точно по куспидата на 1/7-ми...2/8-ми/общите ценности/,3/9-ти/промяна на местоживеене/....
Има много ,ама прекалено много допълващи фактори от пр.в-ве.....по отношение на събитията.... :blink: :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Март 25, 2011, 02:40:31 am »
В прогресивната карта следя движението на кардиналните оси поради простата причина, че единствено сигурни са те предвид многото системи за домификация, измежду които можем да избираме. Забелязвам, че при съвпад, опозиция или квадрат на пр. АС или МС с планета най-често има събития. За доуточняване и определяне на тайминга използвам други предиктивни техники.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 25, 2011, 02:44:49 am »
Касртата ни не е съставена само от кардинални оси...,за съжаление... :( :-\...
Всичко работи....!Всичко!
Мамка му и прасе....Толкова е точна астрологията , че понякога....,често напоследък мълча кат пукал! :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 25, 2011, 02:48:33 am »
Прасе или не, сигурни са само главните оси...факт! Иначе никой не спори по принцип. :unsure:

*

abroad

• 2187
« Отговор #9 -: Март 25, 2011, 02:48:51 am »
Мамка му и прасе....Толкова е точна астрологията , че понякога....,често напоследък мълча кат пукал! :-X

да, да, много е точна...избирателно ;D :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 25, 2011, 02:55:25 am »

да, да, много е точна...избирателно ;D :rolleyes:

Няма събитие , което да не е отразено в картата ми... :unsure:
С удоволствие бих дала половината събитийност на тези за които астрологията *не работи*...
Явно аз съм експеримент на звездите.... :-\ :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 25, 2011, 03:00:23 am »
Ако реша да не си гледам картата по Плацидус, а по Кох или някоя друга домова система, събитията по дирекции и прогресии, ако ги търся по куспидите на домовете (без ъгловите), се изместват с по няколко години напред или назад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 25, 2011, 03:04:11 am »
Ако реша да не си гледам картата по Плацидус, а по Кох или някоя друга домова система, събитията по дирекции и прогресии, ако ги търся по куспидите на домовете (без ъгловите), се изместват с по няколко години напред или назад.

Гледам картата по Плацидус...Не ползвам нито Кох/той е приоритет на други географски ширини/ , не ползвам нито Региомунтанос , нито който и друг да се сетиш....
При мен работи под часовник и има моменти в които самата аз се опитвам да избягам от това...,вървя на пук...,бягам....За жалост без успех.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Март 25, 2011, 03:28:16 am »
Кох не че е приоритет на други географски ширини, а на други астрологични школи, които много не се знаят тук и затова нямат приложение. Но там се борави и с друга методика, включваща разделяне на домовете на различни части, във всяка от които планетите действат с различен интензитет.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Март 25, 2011, 04:35:39 am »
Кох не че е приоритет на други географски ширини, а на други астрологични школи, които много не се знаят тук и затова нямат приложение. Но там се борави и с друга методика, включваща разделяне на домовете на различни части, във всяка от които планетите действат с различен интензитет.

Знам , че Кох се използва в Щатите...,а и освен , че съм била там... :P ;D , знам , че имат и други геогравски ширини....
Без значение , да не спорим за глупости... ;DНито ти , нито аз ползваме Кох.... ;D ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #15 -: Март 25, 2011, 04:52:07 am »
Koh se izpolzva za severnite dyrjavi, kato Norvegiq, tam kydeto Slynceto e naj-nisko, za6oto po Placidus vsi4ki domove se sybirat v 60*. Ima dosta informaciq v Internet za Koh i negovoto prilojenie.

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Март 25, 2011, 04:54:34 am »
Аз като си правя справка по прогресии, нямам никаква събитийност. Възможно ли е това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 25, 2011, 04:58:16 am »
Аз като си правя справка по прогресии, нямам никаква събитийност. Възможно ли е това?

Да! Неточен час на раждане.... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Март 25, 2011, 04:58:25 am »
При мен съвпадът на прогр. МС с нат. Плутон в края на 2009 даде сериозно събитие. След година - година и половина чакам прогр. АС да съвпадне с Нептун, тогава ще докладвам, ако нещо се е случило.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Март 25, 2011, 05:30:03 am »
При мен съвпадът на прогр. МС с нат. Плутон в края на 2009 даде сериозно събитие. След година - година и половина чакам прогр. АС да съвпадне с Нептун, тогава ще докладвам, ако нещо се е случило.

А дали не е имало и други аспекти към луната.... :rolleyes: