Здравей Гост

Карти без акцентирани кардинални оси

• 5 Отговора
  • 1522 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Има такива карти...Без акцент на кардиналните оси...Без ланети дори в 1-ви/7-ми ...4-ти/10-ти...
Карти в които акцента попада в следващи и падащи домове....Имате ли наблюдение в/у такива карти?
Нещо от реалността.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Карти без акцентирани кардинални оси
« Отговор #1 -: Март 26, 2011, 04:22:18 am »
Иска м се да кача няколко карти на мъже...Нямам опит с такива женски карти... ;DВиждала съм няколко...,но не съм ги разглеждала обстоЙно.... ;D
Междувременно , ако някой качи някоя и друга карта и сподели...ще бъда очарована и задължена.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Март 27, 2011, 02:37:29 am »
Има такива карти...Без акцент на кардиналните оси...Без ланети дори в 1-ви/7-ми ...4-ти/10-ти...
Карти в които акцента попада в следващи и падащи домове....Имате ли наблюдение в/у такива карти?
Нещо от реалността.... ;D
Традиционните описания някак си не улавят човека зад радикса, а и прогностиките май са безсмислени.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Март 27, 2011, 02:42:11 am »
Е, не може всички да имат планети по кардиналните оси. Пък и какво от това ?  :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Март 27, 2011, 02:44:44 am »
Е, не може всички да имат планети по кардиналните оси. Пък и какво от това ?  :-\

аз такива крайни не познавам, освен тези на които не знам часа на раждане ;D
би било интересно, наистина

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 27, 2011, 02:45:40 am »

Нищо конкретно.... ;D
Бих искала да споделите , в случай , че не ви липсва наблюдение в/у такива карти....