Приятелството е много важно за мен, имам много и най-различни приятели и приятелки /не просто познати, а хора на които мога да разчитам и те на мен също/. Бързо се сприятелявам :blink: Не мога и не искам да си представям, ако нямах приятели. За приятелите се раздавам от сърце! Разбира се, усещала съм ножа в гърба, предавали са ме и то доста хора на куп, но винаги е имало някой/я до мен. Имам приятелства, които съществуват от детската градина до този момент.. За мен е важно взаимното разбирателство, искреността.. Даже не държа да ми споделят лични неща /винаги го правят, защото ще отнеса тайните им в гроба/, просто обичам компанията им, приятно ми е, без значение какво правим и за какво си говорим... И през нощта да ми звъннат винаги съм насреща, винаги ги изслушвам и много обичам да ги съветвам

В най-трудните си моменти винаги съм имала човек, който да ме утеши.. за което съм много щастлива. Оценявам приятелството! И никога не забравям добрината на приятелите, по-скоро забравям лошите думи и постъпки

! Човек, за да има приятели трябва да е готов да бъде приятел, да е приятелски настроен и дружелюбен, да се интересува от другите. Нормално е да се срещат фалшиви приятелства, неверни и завистливи интриганти, но и те са много полезни, защото като се опарим оценяваме и различаваме истинските. Когато най-много ни боли, чувстваме се най-огорчени и тъжни тогава остават тези които могат да преживеят нашата болка, да изтрият сълзите и да ни развеселят. Също така е нужно да споделяме и хубавите, незабравими мигове.. да се радваме на чуждото щастие от сърце. Много се радвам като срещам усмихнати лица, много ме радват и влюбените, направо ми пълнят сърчицето :blink:
Моят единайсти дом е празен, на К11 имам везни, венера е в скорпион на асц. от към 12ти дом, от тук може би идва моята жертвоготовност и моите дълбоки и предани чувства към тях и тяхната важност за мен. Определено имам, имала съм и ще имам врагове сред приятелския кръг, но не ме плашат, защото знам, че винаги ще имам истински хора до себе си :blink:
Мисля, че асц. е важен, защото другите първо това виждат у нас, а моя като е стрелец.. е как да не ми се кефят

/минути за реклама

/. Мерка е важен също трябва да знае какво, кога и по какъв начин да казва.. Луната /нашите емоции и желания/, всеки има различни предпочитания.. някои харесват хора със същите потребности, а други търсят нещо ново и различно, допълващо ги, но за приятелство луната ще да е много важна, тя трябва да усеща как се чувства другия, да го разбира, за да може да му бъде приятелка и да се грижи за него, да се чувстват близки :blink: Марса също не е за подценяване.. като се замисля всичко е доста важно.. трябва да се разберем със самия Аз, да сме наясно кои сме ние.. не може да не знаем какви качества притежаваме, към какво се стремим, трябва да разберем нашата душа, за може да погледнем в другата.. Трябва да осъзнаем нашите недостатъци, за да може да приемем тези на заобикалящите ни хора.. много, много е важно взаимното разбирателство.. Хората трябва да се опитат да разберат хората срещу себе си, а не да ги съдят..