Здравей Гост

Земетресение

• 4 Отговора
  • 3520 Прегледи
*

Блудница

Земетресение
« -: Юли 29, 2005, 11:20:42 am »
много често сънувам земетресения , в последния сън само аз и близки мой хора бяхме оцеляли и някой / не знам кой обаче/ ни беше поставил задача да документираме земетресението...
и изобщо сънувам бедствия в които само аз оцелявам и хора които обичам...
какво ли значи всичко това

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
Земетресение
« Отговор #1 -: Юли 29, 2005, 10:56:58 pm »
Цитат
много често сънувам земетресения , в последния сън само аз и близки мой хора бяхме оцеляли и някой / не знам кой обаче/ ни беше поставил задача да документираме земетресението...
и изобщо сънувам бедствия в които само аз оцелявам и хора които обичам...
какво ли значи всичко това
I аз често сънувам бедствия-земетресения,потопи,война ... през няколко месеца по веднъж

*

АН

Земетресение
« Отговор #2 -: Август 10, 2005, 11:06:54 am »
вие явно сте твърде чувствителни и си улавяте информация от общото информационно поле :)

Аз последните месеци направо много рядко сънувам.

*

ГостMKM

Земетресение
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2005, 03:05:02 pm »
знаеш ли приготви се за много сериозна промяна. аз преди една година сянувах земетресение. след него оцеляхме единствено аз, сяпругят ми и детето ни. няколко месеца след сяня изгубихме жилището си. живеехме с родителите на сяпруга ми и децата му от предишен брак. семейството се разпадна всеки заживя в различен град поотделно, само аз сяпругят ми и детето ни се остановихме заедно надалеч, в друга дярjява и започнахме всичко от 0. но не се плаши предвещава необходима промяна, нещо като плутоново-ураническо действие - руши из основи за да даде пят на новото

*

АН

Земетресение
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2005, 06:08:03 pm »
Цитат
знаеш ли приготви се за много сериозна промяна. аз преди една година сянувах земетресение. след него оцеляхме единствено аз, сяпругят ми и детето ни. няколко месеца след сяня изгубихме жилището си. живеехме с родителите на сяпруга ми и децата му от предишен брак. семейството се разпадна всеки заживя в различен град поотделно, само аз сяпругят ми и детето ни се остановихме заедно надалеч, в друга дярjява и започнахме всичко от 0. но не се плаши предвещава необходима промяна, нещо като плутоново-ураническо действие - руши из основи за да даде пят на новото
Често ли сънищата ти са предсказателни?