относно задачата за тампоните- понеже имаше предположения, които съвсем се отплеснаха /в работата/, някои казаха- ми аз съм мъж и не ми трябват тампони, или - аз не ползвам тампони и т.н., та се наложи да си измислям, че това всъщност е задача, която няма конкретно решение, а според предположенията на всеки се съди как реагира в заплетени ситуации и как търси решение на проблемите си /нали съм малко парче психолог/, та ги разнищих по параграф решаване на проблеми, като ест. го съчетах с астро показателите..напр. една колежка телец с марс в първи дом, много импулсивна веднага каза, че щом е тръгнала за Тибет, значи се е запасила с тампони..е да, ама аз и казвам, че щом в условието на задачата се казва, че търси тампони, значи няма, може да си ги изгубила..тя каза- ми тогава ше накъсам чаршаф и готово..добре, казвам, а ако все пак се наложи да търсиш тампони за някой друг??..и така- тя не търси решение на задачата, а гледа веднага да я отсече и да я махне от себе си, не тръси обходни маршрути, а цепи през ливадата, ако трябва и огради ще събаря, но тя е решила, че трябва да мине от там и това е..от това си пати цял живот, от главата си си пати..марс, първи дом, лъв..

обаче тя знае, че съм и приятелка и като и ги казвам тези неща е, защото и мисля доброто и не се сърди, омеква и вика- ''знам че си права, но съм си такава, какво да направя''....ми няма какво да направиш, но поне се опитай да броиш до 10 преди да се метнеш с рога към стената..
и така, дадох им тема за размисъл, развивайки без да подозирам идеята на Вещичка.. :blink: