Здравей Гост

Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен

• 52 Отговора
  • 7219 Прегледи
*

Stella

• 7765
Наскоро предстои мунданен съвпад на Марс - планетата на войната с Уран - планетата на свободата, революциите и промяната. Това, което е очевидно е, че промените които се извършват в момента в глобален план няма да бъдат от типа"нежни революции". Предлагам да разгледаме как ще се отрази на човечеството, а и на отделните хора този съвпад. На 2.04.2011 към точния съвпад се присъединява и Лилит. Това е нов мунданен цикъл - в огнени знаци. Да видим кога е бил предния.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:Мунданен съвпад на Марс с Уран в Овен
« Отговор #1 -: Март 31, 2011, 08:10:28 pm »
През този период ще се наблюдава покачване на цените.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Март 31, 2011, 08:19:18 pm »
Леле, Стелла, какво ли ще се "покачи" при мен? Това положение ми прави точен секстил със Слънце и Меркурий/ в 11-ти/ и точен тригон Марс и Сатурн на асцендента. Уран в момента ми транзитира в 10-ти. :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Март 31, 2011, 08:38:21 pm »
Поставям картата на точния съвпад с координатите на София, понеже там е правителството на България.

« Последна редакция: Март 31, 2011, 11:47:42 pm от Stella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 31, 2011, 08:40:23 pm »

На потребителските цени или на цените на енергийните ресурси?
То всичко е свързано, де, едното рефлектира върху другото...
Уфф, малко ли се покачваха дотук!? През последните години има огромна инфлация, а индексите на инфлация, които се обявяват според официалната статистика, нямат нищо общо с реалността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Март 31, 2011, 08:45:49 pm »
Марс управлява 5-ти дом и е в съвпад с Уран - У3 . Може да има развитие по въпросите на ранното образование на децата - промени в Закона за образованието или да се постави началото на въвеждането на мерки срещу интернет/кибер тормоза сред децата и младите хора.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6 -: Март 31, 2011, 08:49:51 pm »

На потребителските цени или на цените на енергийните ресурси?
То всичко е свързано, де, едното рефлектира върху другото...
Уфф, малко ли се покачваха дотук!? През последните години има огромна инфлация, а индексите на инфлация, които се обявяват според официалната статистика, нямат нищо общо с реалността.

На стоковата борса и на акциите, но то всичко е свързано, както казваш. В картата на точния съвпад ми направи впечатление наличието и на още един, макар и кратък цикъл - опозицията на Слънце със Сатурн, което говори за недоимък и за "затягане на коланите"....А малко преди точния съвпад е било и новолунието в Овен. За какво ви говори това?..Хайде да навържем факторите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Март 31, 2011, 08:50:39 pm »
По съвпада на Марс и Уран в Овен военните да не вземат да измислят нов вид ракета с далечен обсег, оръжие за масово поразяване? Не че досега не са създали достатъчно такива оръжия, те мирни не стоят.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Март 31, 2011, 08:53:52 pm »
По съвпада на Марс и Уран в Овен военните да не вземат да измислят нов вид ракета с далечен обсег, оръжие за масово поразяване? Не че досега не са създали достатъчно такива оръжия, те мирни не стоят.  :angry:

Не знам дали ще измислят, но не дай боже да решат да употребят, че с тази лилит току виж някой се изкушил.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 31, 2011, 08:54:05 pm »
На стоковата борса и на акциите, но то всичко е свързано, както казваш.

Мен възможността за хиперинфлация ме притеснява... Сещаш ли се за края на 1996, по жанвиденово време?
Уран дава резки промени в цените и стойностите, но инфлацията като процес на обезценяване на парите по-скоро я свързвам с Нептун, но това е мое лично усещане, а мунданните астролози може и да са на друго мнение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Март 31, 2011, 08:55:18 pm »
Марс управлява 5-ти дом и е в съвпад с Уран - У3 . Може да има развитие по въпросите на ранното образование на децата - промени в Закона за образованието или да се постави началото на въвеждането на мерки срещу интернет/кибер тормоза сред децата и младите хора.

А сетих се! може да въведат дистанционно обучение по електронен път в училищата. Досега такова имаше само в някои университети.

« Отговор #11 -: Март 31, 2011, 08:58:53 pm »
По съвпада на Марс и Уран в Овен военните да не вземат да измислят нов вид ракета с далечен обсег, оръжие за масово поразяване?

Фокушима  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Март 31, 2011, 08:59:56 pm »
Дистанционна форма на обучение от първи клас? По този начин няма ли да се лишат децата от необходимата им социализация в среда извън домашната? Не че в наши времена в училище децата се научават на добродетели, извън учебните занятия имам предвид. Преди общувахме с връстници на училище, сега общуването се пренася зад монитора на домашния компютър. Иначе в по-горните класове някои биха предпочели такава форма на обучение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Март 31, 2011, 09:05:08 pm »
Дистанционна форма на обучение от първи клас? По този начин няма ли да се лишат децата от необходимата им социализация в среда извън домашната? Не че в наши времена в училище децата се научават на добродетели, извън учебните занятия имам предвид. Преди общувахме с връстници на училище, сега общуването се пренася зад монитора на домашния компютър. Иначе в по-горните класове някои биха предпочели такава форма на обучение.

Аз имам предвид като възможна алтернатива за деца, които често отсъстват от училище по някаква друга причина, например спортисти и др. подобни, а не като масова практика.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Март 31, 2011, 09:20:02 pm »
По време на същия съвпад на Марс и Уран в Овен, през пролетта на 1932 г. Хитлер се кандидатира за изборите в Германия и ги печели. Това поставя началото на фашизма. :-X Лилит също е транзитирала през Овена. Налице е бил и квадрат с Плутон в Рак.
« Последна редакция: Март 31, 2011, 09:41:12 pm от Stella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Март 31, 2011, 09:57:40 pm »
При мен излиза Асц в 19 Скорпион на тази карта със същите данни. :unsure:
Може би на Зет-а не му е настроено времето нещо.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Март 31, 2011, 10:02:11 pm »
Корекцията спрямо GMT трябва да е 3 часа, а не два, както е по картата. Вече преминахме към лятно часово време.
Въобще не бях обърнала внимание, аз си гледам мунданните аспекти и конфигурации, без домификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #17 -: Март 31, 2011, 10:53:40 pm »
На стоковата борса и на акциите, но то всичко е свързано, както казваш.

Мен възможността за хиперинфлация ме притеснява... Сещаш ли се за края на 1996, по жанвиденово време?
Уран дава резки промени в цените и стойностите, но инфлацията като процес на обезценяване на парите по-скоро я свързвам с Нептун, но това е мое лично усещане, а мунданните астролози може и да са на друго мнение.

Не може да има хиперинфлация, т.к сме във валутен борд.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Март 31, 2011, 11:04:16 pm »

Значи само ако падне еврото.
Има висок процент скрита инфлация, който се разминава с официалните индекси, които се обявяват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #19 -: Март 31, 2011, 11:08:44 pm »
Цитат

Значи само ако падне еврото.
Има висок процент скрита инфлация, който се разминава с официалните индекси, които се обявяват.

Аз си мисля че кой знае каква инфлация не може да има. Банките пак започнаха да рекламират кредити. По време на Виденовата хората загубиха спестяванията си, но пък имаше кредитни милионери. Сега банките не са държавни....и си мисля че отчитат подобни фактори.... :thinking: