Здравей Гост

Марс в Овен

• 35 Отговора
  • 4658 Прегледи
*

holanda

Re:Марс в Овен
« Отговор #20 -: Април 02, 2011, 06:58:13 pm »
намира се в 6 дом,опозира Слънце/Марс/Меркурий в 12-и .

напук на аспекта очаквам само хубави неща .

днес ще правим барбекю,дали да стоя далеч от огъня  :P

« Отговор #21 -: Април 03, 2011, 12:49:30 am »

аз викам да взема едни пари, че Марс ми управлява 2 дом, а ВИнерката 8  :57:

кой викаш не разбрах :rolleyes: иии дъл ша та чуе  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Април 03, 2011, 01:00:44 am »

аз викам да взема едни пари, че Марс ми управлява 2 дом, а ВИнерката 8  :57:

кой викаш не разбрах :rolleyes: иии дъл ша та чуе  ;)

ми аз така си викам, па който чуе - все файда  ;D

най-сетне току що приключих с великото чистене след ремонта  :rolleyes:  та добре ми дойде този съвпад, че ме "ритна" по задника да го свърша по-бързо  :rolf:  остана ми само да ушия нови калъфи на възглавничките, ма това може и друг ден да стане... ееееех сега ще си почивам царски - по гръб и с книжка в ръцете  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Април 03, 2011, 10:15:47 am »
Тронов марс ...,баровец....В натала ми е поставен превъзходно... ;D
Предстоят тригони към мерка и слънцето и после каре с нат.позиция...., а в последния градус и с венера... :rolleyes:....Дома е 5-ти.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Април 03, 2011, 03:34:46 pm »
тронов - файда
повече ще вреди, по натал моя аскидентално е силен, ма У8,напрегнат на къси тиранти с Уран и Плутон и каре Слънцето, единственият  винтил и през Упр.на Слънцето- Юпитер, който е в тригони към Марс/Уран/Плутон
та думата ми е че сега като мине транзитен този силен  :mar:   през дома който управлява и направи първо каре към нат.секстил Меркурий/Сатурн, и тригон към Слънцето, нищо добро не чакам, то Дупитер вече мина по тази пътечка, възнесе :o ;D
транз. Марс и Юпитер в 8, и са У8 и 4 и тригонират У12 Слънцето в 4,което по натал е с три карета-
4-8-12 замесени и като за капак и тр. Уран ще е трети по тази пътечка,
явно ще съм в приказката "Червената шапчица" ,чудя се коя роля ще ми дадат, тази на добрият ловец ми е любима, борец за справедливост и хепи енд- по  :tri: :mar: :jup:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Април 03, 2011, 06:57:32 pm »
Тронов или екзалтирал Марс е хубаво да има човек, когато го използва по предназначене в съответните житейски ситуации. Ако силата му не се използва, ще вреди в пъти повече от Марс в по-слаба позиция и може да бъде деструктивен. Представете си такъв Марс в картата на домакиня без никакви социални ангажименти и амбиции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Април 04, 2011, 12:45:53 am »
троново-гогленов по дом и у радост по знак, сбъркана работа

*

abroad

• 2187
« Отговор #27 -: Април 04, 2011, 12:50:52 am »
само една мечта имам за следващия си живот - екзалтирал марс, не тронов :25:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #28 -: Април 04, 2011, 04:40:18 am »

Тоя Марс е като запален фитил и  като попадне и в екзалтирал дом става като пумпал. Върти се напред -назад,  тича и подскача. Аз съм с натален такъв в 5 ти дом.
Мисля, че поговорката "залудо работи, залудо не стой" е измислена точно за него.
 Нося тази енергия и направо ми пуши фитила от нея, особено сега на възврата на марс и тая скупчина от планети върху него и слънцето ми. Ако оцелея след това нашествие и ако не съм се самовзривила, ще издам наръчник по оцеляване след овенешко нападение.
Почерпката я планирам някъде за след май с агнешко и зелена салата ;D
П.П.
Ако някой има градина за прекопаване или има проблем с тока,сега е момента да ми се обади.
Само ме включете в мрежата и с енергията си ще захраня цяло село. ;D :rakeattack:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Април 04, 2011, 04:50:52 am »

Аз си пожелавам Марс в благориятен аспект с Меркурий - да ми се "чува" думата.
« Последна редакция: Април 04, 2011, 05:06:19 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #30 -: Април 04, 2011, 05:02:41 am »
Ако някой има градина за прекопаване или има проблем с тока,сега е момента да ми се обади.

;D

Имам приятелка  с Марс във Везни в 1ви дом. От време на време прави някакви грандиозни ремонти в къщата си. Веднъж я майтапех, че ще й дам да направи магистрала Тракия да съм сигурна поне, че ще бъде завършена.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Април 04, 2011, 06:52:56 am »

Каква е причината? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 04, 2011, 05:02:43 pm »

Моят пък в заточение по знак, а в екзалтация по дом- върви го разбери!  :unsure:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #33 -: Април 04, 2011, 10:37:16 pm »
Днес НАТО има рожден ден - http://astropost.blogspot.com/2011/04/natos-birthday-today.html. Много военна е натовската карта, вкл. с Марс в Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Април 05, 2011, 12:45:29 am »
При ингреса на Марс в Овен, сестра ми да вземе да си нахендри физиономията в ръба на един шкаф. Сега под окото и е синьо, а колежките и я гледат така, сякаш някой непременно я е бил. (натално Слънце в Овен, Луна във Везни и Марс в козирог)

« Отговор #35 -: Април 05, 2011, 01:17:01 am »
Днес НАТО има рожден ден - http://astropost.blogspot.com/2011/04/natos-birthday-today.html. Много военна е натовската карта, вкл. с Марс в Овен.

А ми, че къде да са му другаде на НАТО планетите освен в Овен?! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.