eeeeeeeeeeeeeeee НЕ!
сега чета "Ти ставаш галактически човек" на Виргиния Есен и Шелдън Нидл. контактьорска на тези двамцата със сирианите... тъй до тук нищо ново под Слънцето, обаче...
в тази книжка отново има историята на Земята. напоследък много често взеха да ми попадат материали за истинската история на нашата планета... ще видим накрая къде ще му излезе края

та в тази книга сирианеца Уашта разказва историята на планетата. значи приликите между Документите Тера и разказа на Уашта са:
1. рептилоидни и диноидни /Дино, Дино, Данонино... - сещайте се

/ са виновни за хаоса в Галактиката ни.
2. сирианите са виновниците за заселването на хората на Земята - само, че в този вариант са донесли някакви бозайници от Системата Вега и са ги населили тук.
и само това!
обаче разликите са:
1. в този разказ сирианите са мамини златни китки, които само са помагали на човечеството.
2. плеадианците са потопили Атлантида! защото са се съюзили с хора-ренегати, различни господстващи групи от Алфа Кентавър и няколко команди от предна стража на Плеядите...
и ся кво питам аз! излиза, че които и да дойдат тук имат задни мисли за изкупуване на стара карма, а се представят за ангели небесни и само и само да ни помогнат

не отричам еволюцията на душите и преминаването им на по-високо ниво на вибрации и че в този процес изкупуването на кармата е задължително. явно само рептилоидните са останали на старите си пътеки... ама защо по дяволите всичко ми звучи като една война за Душите на хората и налагането на нов контрол "за наше добро"...
наистина съм объркана :unsure:
па да не говорим, че който не е минал през Земята той не си е оставил ДНК-то тука... явно голяма сексуална революция я тресе тая планета... и в тоя ред на мисли се сетих за Декамерон:
"Мазето от Лампорекио се престорва на глухоням, става градинар в една женска обител и всички монахини се надпреварват да спят с него." - а познайте кои са монахините :rolf: :rolf: :rolf: